Şimdi Ara

microsoft garantiye giden konsol (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aksini ima edenün kellesü vurula hünkarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ExcellentB kullanıcısına yanıt

series s uyarlanan ıoyun sayısı az. gelecek 3 yılda çıkacak özel yapım sayısı da 6 oyunu geçmez. zaten xbox alanların ilk konsolu. mecbur one x oyunları seve seve oynamak zorunda. bunlarda one x uyarlı olduğu için one x performans farkı yaratıyor.

yeni nesil diyor ama gelecek 3 yıla yatırım yapıyor. milletin ısrarla anlamadığı kurulu düzen kralının xbox one x olduğu. ilerde bu krallık series x olacak ama asla ss olamaz. cihaz 4tf gücü yetmiyor. işlemciye takmış durumda ama bir oyunda en önemli şey grafik kartı. konsolda işlemci darboğazı olmaz. zaten xbox dakioyun desteğine bakınca one x de devasal bir kütüphane var.

• birde series s çıkalı nerdeyse 1 yıl olmuş. hala fifa 22 de nasıl çalışacak tartışması var series s de fifa gibi her konsolda olan bir oyunun grafik kalitesinin tatmin etmemesi fifa 21 de hüsran olması.

demem şu ki yeni nesil denen konsol series x dir series s ne olduğu belli değil. emmeye de gömmeye de gelmeyen bir konsol. konsolum var dedirir ama asla tatmin duygusuna ulaştırmaz. oyun oynatmaya oynatır. ama kalite aramayan için.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Dostum anlamak istemediğiniz bir şey var. Microsoft 1 Ocak 2022’ de one x’e desteği kesiyor. Yani oyun falan çıkmayacak. One x’in alacağı son oyun Forza 5 falan sanırım.

Microsoft gitti 25 tane stüdyo satın aldı gelmiş diyorsun ki 25 stüdyodan 3 senede 6 oyun ya çıkar ya çıkmaz. Varsayımlarla konuşuyorsun ama varsayımlar bile gülünç. Şaka mısınız kardeş? Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Sende one x var diye en iyisi one x olmuyor. Bak burda yeni nesil iki konsol var. Onlar daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExcellentB kullanıcısına yanıt

ben one x series s gömer diyorum her koşulda. sen yanlış yönlendiriyorsun series s çıkalı 1 yıl olmuş. sadece 1 tane ucak simülasyonu çıkmadı series e koca 1 yılda 1 oyun çıkmış. boş boş konuşuyorsun. one x seve seve oyun çıkacak merak etme sen one serisi pazarın yüzde 80. sen önce one x oyunlarını bitir. hoş series oyun çıksa ne olacak en ucuz oyunu 500tl üzeri olacak sende gidip seve seve eski oyunları alçaksın neden ucuz. zaten para verecek sınırsız bütçen olsa gidip series x alırdın. aradaki 2500tl için series s seçen sen yenini nesil oyunmu alacasın güldüre beni. abonelikde aldığın oyunlar zaten one x ait. neyin kafası anlamadım.

• bir aylık konsol kullanan adamlar bana akıl veriyor xbox piyasasını anlatıyor bana ben 4 yıldır xbox kullanıyorum bunun yanında 8 yıldır nintendo sahibiydim. şuan bile evimde 2 konsol var. daha 2.oyun kolunu para verip alamamış adamlar yeni nesi oyundan bahsediyor. 700tl bir kola çok der ağlar bunlar.

• ps4 çıktığında ps3 seve seve 3 yıl daha oyun çıktı sony. konu microsft olunca en az 3 4 yıl daha yeni oyun çıkar. 3 4 yıda sadece özel seri 10 kadar oyun çıkmaz. bunu bir kafanıza sokun. ben 10 oyun dedim ama 3 sene içerisinde pandemiden dolay ertelemeler falan 5 oyunu bulmaz.

sanki oyun kolay çıkıyor 7 sene geçmiş gta 6 çıkmamış. bir oyun yapımı en erken 5 sene sürüyor. 1 sene geçmiş series cıkalı daha oynayacakları yeni nesil 1 oyun yok konuşuyor boş boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 15 Ağustos 2021; 17:22:39 >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Tamam şuan dediklerinize okey diyelim ama yeni çıkacak oyunlar itibari ile kullanacağınız one x yetersiz kalacak o zaman madem one x güçlü series s i eziyor geçiyor neden YENİ çıkacak battlefield 2042 oyununda one x 64 kişi destekler iken ve old gen diye geçerken sizin güçsüz dediğiniz series s nasıl oluyorda 128 kişi destekliyor bunu bir açıklar mısınız şimdi bana 4k vs 1080p argümanı sunmayın ben direk yeni gelecek yeniliklerden bahsediyorum one x niye 128 kişi değil mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhabbete gel😂😂

• Ps5 yolladılar mı sana servisten onu de sen

• inşallah series s yollarlar da adam gibi bir konsol deneyimi yaşarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

inşallah series s yollarlar da adam gibi bir konsol deneyimi yaşarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi geç one x isterse 50 teraflops olsun içindeki o çöp işlemciyle ne yazıkki yeni oyunlarda sürünmeye mahkum.

• süsse kullanıcısına yanıt
    Ya hocam sen ne anlatıyosun adamda 3-5 konsol var xbox uzmanı kendisi

• Konsolun bozulmuş hala konuda series s vs one x muhabbeti yapıyorsun.

Sen iflah olmazsın hocam ne diyelim..

cpu dar boğaza girmesi zor . sen bir tane işlemciden dar boğaza giren konsol örneği göster bana.

sen git orta düşük ayarlar da series s ile oyununu oyna. işlemci darboğazı olan cihaz nasıl oluyor da 4k oyunları çattır çattır oynatıyor. . sen bekle yeni oyunlar geldiğin de series s çöp olduğu anlaşılınca Microsoft bakar 6tf series ss 2 çıkar.

• brnbry kullanıcısına yanıt

series s yada s x bozulmuyormu hacam. neden 2 yıl microsft garanti cihaz alıyorsunuz. unutmadan yarın geliyor dert etme sen. yedek konsol var. gerçi içinde fazla oyun yoktu. yüklemeyende üşendim. 5 kadar oyun vardı içinde fifa 18 gte 5 fortnite takıldım son 1 haftada.

12 çekirdek pc de var ama onu xbox one x işlemci dar bağnazına girerse devreye alırım.

bu arada series s tr fiyatı 3.679,00 TL - 200tl hb kampanyası

3.479tl geliyor hb da almak isteyen alsın. kaçırmasın. grafik kalitesi beklentisi olunmayan arkadaşlar alabilir.

• cpu yetersizliğnden dolayı one x 30 fps de kalıyor yeni oyunlarda yada yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi yeni battlefield oyunundaki 64 kişi sınırlaması buda cpu yüzünden ne yazıkki,çözünürlük yüksek olabilir tamam ama fps sınırlanıyor.one x oyun portlarken çözünürlüğü 1080p çekerlerse o zaman 60fps olabilir,örnek resident evil 8 gibi.
    not:eski one x,yeni series x kullanıcısıyım ayrıca bahsettiğin gibi bir aylık konsolcu değilim yaşım 42 sega master systemler, genesis, süper nintendo ile başladım konsola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 16 Ağustos 2021; 0:5:4 >

güzel de siz anlamıyorsunuz ben yeni nesil bir oyuna 700tl vermem. hadi indirimle 350 tl diyelim. yine vermem. emin olun series s alanlar da %90 vermez gamepass oyunları oynar. verecek olsam series x alırdım. bu tarz oyunların ucuzlaması yada indirime girmesi makul fiyata 3 yılı buluyor. zaten o zamana ss2 cıkar. dediğim gibi ekran kartı biraz daha iyi olur. o zaman series s2 alınır. zaten series s alan arkadaşlar bütçesini düşünüyor. bu oyunlar onlara gelmez seve seve one x oyunu oynamak zorundalar. yada 3 5 yıl oncenin uyarlama oyunlarını. size soruyorum gamepass de olmasa ucak similasyonunu kaç series s kullanıcısı alırdı. 2. olarak en kotu dediğiz gibi hd 60fp oynarım bir 2 oyunu. oda 3 yılda 10 geçmez. birde eski konsolların hepsi kırılıyordu yeni çıkan oyunlar fiyatı önemli değildi simdi nintendo bile kırılmıyor alan yılı 2 3 oyunla geçirmek zorunda kalıyor. kimse 500tl kimse oyuna para vermez.

• Xbox.com
    Xbox Game Pass List | Xbox
    https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games

buradaki ss uyarlamalarında bana yeni çıkan bir oyun gösterin haklısınız derim. uçak simülasyonu hariç. oda Microsoft'un kendi oyunu olmasa onu da göremezdik. e yeni nesillik nerde ne isime yarayacak. 3 sonra çıkacak yada gelecek oyunlar için series s mi alayım şimdi. 3 yıla kim ole kim kala. şimdiye bakın. emin olun o konsoldaki grafik kartı ile anca 2k 30fps oynarsınız yeni oyunları. one x de 30fps 4k çunkü bu 2 cihazın gücü bu. üstü series x

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.