|
Microsoft, gizlilik felaketi Recall özelliğini erteliyor
-
-
Daha önceden de dedim, yine diyorum; Recall şimdiden ölü doğdu.
-
Kıyamam...
Bilgisayarı 7/24 malum videoları izlemek ve sağa sola küfür yazmak için kullanan ergenlerin elidne oyuncak olmuş Microsoft.
Kimse bana "Güvenlik açığı" demesin, 2 gün önce Apple "Yapay zekamız ananızla yazışmalarınızı anlayacağım" deyince alkışlıyordunuz.
-
"Recall, yaptığınız her şeyin ekran görüntüsünü alan ve sorduğunuzda geri çağıran bir özellik"
Abi neden
Ne gerek var
Gerçekten aptalca
Bunu photpshop gibi bişeye entegre edersin anlarım, mühendislik programlarını da anlarım da
Tükürdüğümün aptal bir çanta reklamına kadar bunu işletmek
Kafayı yemişler iyice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 14 Haziran 2024; 16:39:36 >
-
Hangi zeki hintli mühendisin fikriydi acaba :D
-
Yani Microsoft kırk yılın başı harika bir inovasyon geliştirdi ve "woketard"ların zırlaması sonucu bıraktı.
İsteyen o özelliği kapatıp kullanmasın kardeşim benim çok işime yarayacaktı. Heyecanla bekliyordum.
-
Bunu yazmak için gelmiştim. Recall'u apple çıkarsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in.vita -- 14 Haziran 2024; 21:56:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir hacker sana "senin" bilgilerini çalmakla kalmayacak . Seninle kim konuştuysa , hangi şirkette çalışıyorsan , kim senle dosya paylaşıyorsa vs vs yani senin gibi " pekte aklını kullanmayan " tüm kişilerle kim " bağlantı kurarsa " o datalar direkt GG , geçmiş olsun . Sonra dersin " ya ama be xyz'yi kapatmıştım tüh nasıl olduda böyle oldu " . Bu şey baştan aşağı rezalet !
-
Bilgilerini çaldıran kullanıcı her türlü çaldırır. Senin ekranındaki bütün hareketleri, bütün klavye vuruşlarını, harddiskindeki bütün dataları ele geçiren yazılımlar, saldırılar yıllardır mevcut. Ne yapalım interneti mi yasaklayalım. Valla bi bitmediniz.
-
Kafan karışmış olmalı. Woketardlar tam tersine Recall gibi uygulamaları destekleyecek olan kesim. Woke'un hangi kitleyi temsil ettiğini anlamadan böyle yorumlar yapmamak gerek.
-
"Microsoft, başlangıçta Recall'ı ek güvenlik iyileştirmeleriyle varsayılan olarak kapalı olacak şekilde isteğe bağlı bir özellik olarak yayınlamayı planlamıştı."
Sorunun ana kaynağı... Bu özelliği isteğe bağlı ayrı bir uygulama, yükseltme olarak sunsaydın kimsenin sesi çıkmaz, kullanmak isteyen de yükleyip kullanırdı.
Ama sisteme entegre edeceğiz, siz kapatıp açacaksınız dersen, işte ona kimse inanmaz çünkü sen bu konuda yıllardır sabıkalı bir firmasın.
-
Bu yapay zeka furyasindan sonra firmalar kullanici verilerini daha da fazla istiyorlar cunku sozde yapay zekalarini kullanici verileriyle daha da gelistiriyorlar bu konularda duyarli olanlarin linux kullanmaktan baska caresi kalmadi cunku bunlar sizin verilerinizi baska yontemlerle de calarlar nasilsa kodu goremiyorsun ne yaptigini kontrol edemezsin ticari yazilimlara ihtiyac duyanlar internetsiz windows pc'yi ikinci bilgisayar olarak kullanabilirler fakat bu tech firmalari oyle ahlaksiz ki offline pc bile istemiyorlar artik usb yi duzenleyip falan yukleyeceksiniz bir yolu bulunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Haziran 2024; 23:53:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar hep o adamın eksikliğinden; ekşi sözlükşirketlerdeki yarak gibi olmuş diyen adam eksiğihttps://eksisozluk.com/sirketlerdeki-yarak-gibi-olmus-diyen-adam-eksigi--2207314
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunu yazmak için gelmiştim. Recall'u apple çıkarsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı gerçekten.
|
Kıyamam... Bilgisayarı 7/24 malum videoları izlemek ve sağa sola küfür yazmak için kullanan ergenlerin elidne oyuncak olmuş Microsoft. Kimse bana "Güvenlik açığı" demesin, 2 gün önce Apple "Yapay zekamız ananızla yazışmalarınızı anlayacağım" deyince alkışlıyordunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X