Şimdi Ara

MİCROSOFT HABU ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi bu mouse güsel hoşda.programı ile ilgili bazı sorunlarım var.sürücüyü güncelledim sorunsuz çalışan program sapıttı.eski sürücüyü geri yüklesemde mouse u program bi türlü görmüyor

• bu mouse u kullanan yokmu acaba ???
  • Tam bir razer taklidi yaw o mouse İşin aslı hiç kullanmadım kullananıda görmedim ama gördüğüm kadarıyla razera çok benzeyen bir mouse Performansı nasıl bilmem.
    ama önerim komple silip tüm driverlarıda dahil tekrar yüklemen sorunun düzelecektir
  • ewd mouse razer in aynısı burdan bakabilirsnz
    http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=87692

wala tüm driver ları silip tekrar denedim ama sorun yinede düzelmedi.firmware midir nedir o sorun çıkartıo
  • Yeni bir firmware denedinmi peki microsoftun sitesinden ?
  • Razer'in aynısı olması normal çünkü Razer üretimi. Razer'in Microsoft'la ortak çıkardığı bu tür bir iki donanım var (daha doğrusu Razer'in tasarladığı ve ürettiği ama Microsoft'un sattığı).
    Öncelikle en son güncellemeyi yüklemeni öneririm, daha önce hangi sürümü kurmuştun bilemiyorum ama aşağıdaki adresten indirebilirsin:

http://www.razerzone.com/drivers/Habu/English_Habu(2.12).zip

Bu arşiv dosyası içinde iki klasör var, birisi sürücü, diğeri firmware. Öncelikle firmware'i kurmanı öneririm. Kurulum sırasında Windows bir uyarı verebilir, izin vermen gerekiyor. Kurulum bitince fareyi bağlı olduğu USB yuvasından çıkarıp aynı USB yuvasına tekrar takman gerekiyor. Böylece yeni firmware tanınacaktır, kurulum programından çıkıp bilgisayarı kapatıp açman gerekiyor. Sistem açıldıktan sonra sürücüyü kurabilirsin.

• dostum ben sana olayı tam olarak anlatayım.önce mouse dan çıkan driver ı yükledim ve firmware i de yaptm ilk olarak driver 1.00 ve firmware versiyon 1.00 vardı.sonra linkteki dosyayı indirdim ve önce driver ı kurdum sonra firmware i yükledim.driver 2.12 oldu ve firmware 2.03 olarak gözüküyordu.ama programda sorun çıkarttı herhangi bi ayarı değiştirip apply dediğğim zaman program takılıyordu.sonra sildim bu driver ı ve tekrardan cd den çıkan driver 1.00 ı yükledim bu sefer driver 1.00 firmware version 2.03 olarak kaldı ve bu seferde program mouse u görmemeye başladı.no mouse detect falan dio şimdi yeniden driver 2.12 yi yükledim ama dediğim gbi sorun program takılıyor hata veriyor.nasıl halledebilirim bunu yada ilk ayarlarıma nasıl dönebilirim.ilk firmware 1.00 dı sonra uptade yapınca 2.03 olarak kaldı ve eski haline getiiremiyorum.çok sinirimi bozdu cidden.YARDIMMM??
  • Hımm razerla ortak çıkardıklarını bilmiyordum.Neden acaba microsoftla ortaklaşa bişey yapmışlar razera yakıştıramadım bak
  • @gork1905

1.0 sürümlü sürücünün yeni firmware'li fareyi tanımaması normal, bu nedenle sana verdiğim son sürücüyü kurman gerekiyor. Ancak hala hata veriyorsa fareyi başka bir USB portta dene, sorun portta olabilir.
  • wala bro dediğin sürücüden yükledim firmware i ve driver ı şu anda driver 2.12 ve firmware 2.03 ama programa girip bişeyi değiştirdiğim zaman program kilitleniypr işde
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

@gork1905

1.0 sürümlü sürücünün yeni firmware'li fareyi tanımaması normal, bu nedenle sana verdiğim son sürücüyü kurman gerekiyor. Ancak hala hata veriyorsa fareyi başka bir USB portta dene, sorun portta olabilir.

KARDEŞİM EYWALLAH HALLETTİM.OHHHHHH BEAAAAAA NE ZAMANDIR SORUN ÇIKARTIYORDU SONUNDA HALLOLDU TŞK DESTEĞİN İÇİN
  • HA BU ARADA SENDE BU MOUSE DAN MI KULLANIYORSUN.SORMAYI UNUTTUMDA ??
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim, ben Habu kullanmıyorum ama tıpkı onun gibi Razer tarafından üretilen ama Microsoft tarafından pazarlanan bir klavye kullandığımdan bu tür sürücü / firmware olaylarına alışığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.