Şimdi Ara

Microsoft kabul etti. Donanımımız hatalı... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: memphis1tr

quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Slm. Forumda yeniyim. Ne kadar çok xbox sahibi varmış...

maduru demek istedin herhalde.

Aman herneyse işte...
    Gerçi Wii dururken 360 kullanıcılarına mağdur demek olmaz. Wii' nin oyunlarını gördüğüm için yazıyorum vallahi... Hakkını verelim güzel olmaya başladı konsol. ama piyasada tek başına o kötü işte. Rakipleri ortada yok.
  • Hoşgeldin, ayak yapma hacı. Sensin yine
  • quote:

quote:

quote:

Aman herneyse işte...
    Gerçi Wii dururken 360 kullanıcılarına mağdur demek olmaz. Wii' nin oyunlarını gördüğüm için yazıyorum vallahi... Hakkını verelim güzel olmaya başladı konsol. ama piyasada tek başına o kötü işte. Rakipleri ortada yok.

yaa bende onu diyorum ps3 e bir türlü rakip olacak bir konsol üretemediler.oluyo işte böyle şeyler.

• Yoo bence 360 gayet iyi bir rakip. Beklediğimden de iyi çıktı oyunlar açısından.
  • quote:

Yoo bence 360 gayet iyi bir rakip. Beklediğimden de iyi çıktı oyunlar açısından.

iyi de hocam daha büyükler gelmedi X360 a...bakalım o zaman ne diyeceksin...
  • O zaman da aynı şeyleri diyeceğim Fikrim değişmeyecek ki

Ps3 için gayet iyi bir rakip. Sonuçta Piyasa' nın en büyük payı sony' nin elinde hala...

Herşeye rağmen, sorunlarına rağmen yine de iyi bence oyunları açısından. Ama ben realist biriyim ve işin gelecek kısmını düşündüğümden sanırım önyargılıyım 360 a karşı. Neyse aamaann...

Wii' den iyidir boşver...
  • destekli at...
    quote:

quote:

quote:

quote:

Aman herneyse işte...

yaa bende onu diyorum ps3 e bir türlü rakip olacak bir konsol üretemediler.oluyo işte böyle şeyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Yabancı forum takip etmeden,gelişmelere bakmadan,2-3 arkadaşından duyduğu birkaç kelimeyle ahkam kesenleri ayıplıyorum.Donanımda problem yok.Cpuda problem yok.Gpuda problem yok.Isınma sorunu olsa bir fan takarsınız hallolur.3 kırmızı hatasının çoğu lehimlerin kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.Bu da üretim hatası demektir.Onun dışındaki sorunlar zaten çoğunlukla halloluyor.İkinci bir sorun ise kasanın küçük ve parçalarının yerleşiminin bu yüzden sorun oluşu.Dvdrom farklı bir yerde olup gpunun üstü boş ve fanlı olsa bir tane makine ısınmaz ancak yine de lehim sorunu devam eder.

@leo konsolu 3-5 ay önce çıkarması problem teşkil etmiyor.Öyle olsaydı 1.5 geçmiş olmasına rağmen sorunlar devam etmezdi.Üretim bandının düzelmesi lazım kesin çözüm olarak ve tabi lehimler için ciddi bir çözüm lazım.

arkadaşım sen bunları forumda makinası kırmız ışıktan yanmış ikinci konsolunu alan insanlara söyle istersen biz yemiyoruz maalesef.
    oraya fan tak buraya fan tak.şuayı ısı tabancasıyla ısıt bilmemne...olur onunla uğraşırım bir de...
    fanı takması gereken kimse o taksın koysun makinayı önüme.

Sanırım senin bu olaya fazlasıyla canın sıkılmış.Önüne gelene çatıyorsun.Ben üretim hatası oldugunu belirttim zaten.Sanırım fanboylarla karıştırdın beni.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Yabancı forum takip etmeden,gelişmelere bakmadan,2-3 arkadaşından duyduğu birkaç kelimeyle ahkam kesenleri ayıplıyorum.Donanımda problem yok.Cpuda problem yok.Gpuda problem yok.Isınma sorunu olsa bir fan takarsınız hallolur.3 kırmızı hatasının çoğu lehimlerin kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.Bu da üretim hatası demektir.Onun dışındaki sorunlar zaten çoğunlukla halloluyor.İkinci bir sorun ise kasanın küçük ve parçalarının yerleşiminin bu yüzden sorun oluşu.Dvdrom farklı bir yerde olup gpunun üstü boş ve fanlı olsa bir tane makine ısınmaz ancak yine de lehim sorunu devam eder.

@leo konsolu 3-5 ay önce çıkarması problem teşkil etmiyor.Öyle olsaydı 1.5 geçmiş olmasına rağmen sorunlar devam etmezdi.Üretim bandının düzelmesi lazım kesin çözüm olarak ve tabi lehimler için ciddi bir çözüm lazım.

arkadaşım sen bunları forumda makinası kırmız ışıktan yanmış ikinci konsolunu alan insanlara söyle istersen biz yemiyoruz maalesef.
    oraya fan tak buraya fan tak.şuayı ısı tabancasıyla ısıt bilmemne...olur onunla uğraşırım bir de...
    fanı takması gereken kimse o taksın koysun makinayı önüme.

Sanırım senin bu olaya fazlasıyla canın sıkılmış.Önüne gelene çatıyorsun.Ben üretim hatası oldugunu belirttim zaten.Sanırım fanboylarla karıştırdın beni.

kimseye çattığım falan yok.
    iyi okursan MS a fırça attığımı görürsün...

• quote:

burada "söyle istersen" cümlesini doğal olarak bana söylenmiş olarak algıladım.MS'e söylüyorsan direk söyleseydin beni neden aracı kullandın
  • quote:

quote:

burada "söyle istersen" cümlesini doğal olarak bana söylenmiş olarak algıladım.MS'e söylüyorsan direk söyleseydin beni neden aracı kullandın

yav orası tamam sana da cümlenin geri kalanındaki fırça MS a anla işte sende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Mayıs 2007; 3:42:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

destekli at...
    quote:

quote:

quote:

quote:

Aman herneyse işte...

dikkat et nokta atışı yapmayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.