Şimdi Ara

Microsoft kabul etti. Donanımımız hatalı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.engadget.com/2007/04/16/xbox-360-scratching-discs-maybe-says-microsoft/

Microsoft çizilen oyun diskleri konusunda ki iddialara sonunda cevap verdi. Başlangıçta Sorun bizden değil, yanlış kllanımdan kaynaklanıyor diyen Microsoft yetkililerine, Almanyada ki bir tv kanalında cd' lerin durup dururken çizilebildiği gösterilerek kanıtlanınca, Microsoft yetkilileriyse, olay hakkında araştırma yapacaklarını ve bu sorunu yaşayanlara bedava teknik hizmet vereceklerini belirtti.

'' İyi de kardeşim, iş işten geçti. Elite' te de aynı sürücü, aynı yanan işlemci var. Geç alınmış ve görülmüş bir karar bu. ''

Yazık değil mi, güzelim konsolu insanlar korkarak alıp kullanıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aymganakam -- 30 Nisan 2007; 21:09:14 >

• microsoft kabul etti donanımın fason olduğunu, fanboylar hala kaliteli olduğuna diretiyor
  • Donanımı hatalıdır doğrudur, ancak oyunları da mükemmel :))

Hatalı olduğu bilinmesine rağmen 10 milyon satmış. Hatalı olmasa gerisini siz düşnünün,mazallah tekel olurdu piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymganakam

Yazık değil mi, güzelim konsolu insanlar korkarak alıp kullanıyorlar...

Boşversene, ne önemi var kullanıcının, isteseler konsolu aceleye getirmeyip 3-5 ay geç çıkarıp hataları ortadan kaldırırlardı, ama adamlar ellerini çabuk tutup piyasaya PS3'ten önce çıkıp 3-5 milyon fazla sattılar ya önemli olan bu işte
  • Maşaallah benim ve bir çok arkadaşın donanımı hatasız...Cd çiziği konusunda da tavsiyem konsolun yatay kulanılmasıdır..
  • Bence basligi acan arkadas hatali
  • Bu adam yeni Fake almasın artık;gerçekten sıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcide sorun yok 3 kırmızının ve şu lanet konsolun ısınmasının tek sebebi o GPU nun üstünde fan olmaması diyoruz, işlemci hatalı diyor. Neden foruma girersiniz be arkadaş siz? Donanımın neresi hatalı ya. Graw2 Gears of War ve NBA 2K7 gibi grafikte son nokta olan oyunları oynatan donanım hatalıysa bütün PC ve PS3 alemi hatalı doğdu o zaman?! Daha şu hatalı donanım kadar olamadılar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Nisan 2007; 22:25:19 >
  • Yabancı forum takip etmeden,gelişmelere bakmadan,2-3 arkadaşından duyduğu birkaç kelimeyle ahkam kesenleri ayıplıyorum.Donanımda problem yok.Cpuda problem yok.Gpuda problem yok.Isınma sorunu olsa bir fan takarsınız hallolur.3 kırmızı hatasının çoğu lehimlerin kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.Bu da üretim hatası demektir.Onun dışındaki sorunlar zaten çoğunlukla halloluyor.İkinci bir sorun ise kasanın küçük ve parçalarının yerleşiminin bu yüzden sorun oluşu.Dvdrom farklı bir yerde olup gpunun üstü boş ve fanlı olsa bir tane makine ısınmaz ancak yine de lehim sorunu devam eder.

@leo konsolu 3-5 ay önce çıkarması problem teşkil etmiyor.Öyle olsaydı 1.5 geçmiş olmasına rağmen sorunlar devam etmezdi.Üretim bandının düzelmesi lazım kesin çözüm olarak ve tabi lehimler için ciddi bir çözüm lazım.
  • MS anlamak mümkün değil. Geçenlerde bir sitede gördüm. Çok ince 8 mm lik fan vardır, üstelik son derece kaliteli müthiş iş görüyor. Perakende fiyatı 22 $ dı. Hemde Türkiye de. Şimdi gpu daki ısınmadan meydana gelen 3 kırmızı ışınğın çözümü bu şekilde giderilirdi.

Dvd romun altındaki kısma rahatlıkla monte edilir. Gerekirse soğutucu aliminyum blok un kanallarının orta kısmı kesilerek daha geniş alan çıkartılabilir. Isı kontrol altında tutulur.
  • yine bu fake arkadaş başlık mı açmış,neyse banlanmış yine..o kadar da onu uyarıyorum bak diyorum adam akıllı bir üyelikle devam ettir diyorum ama yok beni dinlemiyor,illaki banlanacak yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Bence basligi acan arkadas hatali

+1
    dostum bunlar 4-5 kişi,ama hepsi aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Yabancı forum takip etmeden,gelişmelere bakmadan,2-3 arkadaşından duyduğu birkaç kelimeyle ahkam kesenleri ayıplıyorum.Donanımda problem yok.Cpuda problem yok.Gpuda problem yok.Isınma sorunu olsa bir fan takarsınız hallolur.3 kırmızı hatasının çoğu lehimlerin kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.Bu da üretim hatası demektir.Onun dışındaki sorunlar zaten çoğunlukla halloluyor.İkinci bir sorun ise kasanın küçük ve parçalarının yerleşiminin bu yüzden sorun oluşu.Dvdrom farklı bir yerde olup gpunun üstü boş ve fanlı olsa bir tane makine ısınmaz ancak yine de lehim sorunu devam eder.

@leo konsolu 3-5 ay önce çıkarması problem teşkil etmiyor.Öyle olsaydı 1.5 geçmiş olmasına rağmen sorunlar devam etmezdi.Üretim bandının düzelmesi lazım kesin çözüm olarak ve tabi lehimler için ciddi bir çözüm lazım.

arkadaşım sen bunları forumda makinası kırmız ışıktan yanmış ikinci konsolunu alan insanlara söyle istersen biz yemiyoruz maalesef.
    oraya fan tak buraya fan tak.şuayı ısı tabancasıyla ısıt bilmemne...olur onunla uğraşırım bir de...
    fanı takması gereken kimse o taksın koysun makinayı önüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Mayıs 2007; 2:22:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Yabancı forum takip etmeden,gelişmelere bakmadan,2-3 arkadaşından duyduğu birkaç kelimeyle ahkam kesenleri ayıplıyorum.Donanımda problem yok.Cpuda problem yok.Gpuda problem yok.Isınma sorunu olsa bir fan takarsınız hallolur.3 kırmızı hatasının çoğu lehimlerin kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.Bu da üretim hatası demektir.Onun dışındaki sorunlar zaten çoğunlukla halloluyor.İkinci bir sorun ise kasanın küçük ve parçalarının yerleşiminin bu yüzden sorun oluşu.Dvdrom farklı bir yerde olup gpunun üstü boş ve fanlı olsa bir tane makine ısınmaz ancak yine de lehim sorunu devam eder.

arkadaşım sen bunları forumda makinası kırmız ışıktan yanmış ikinci konsolunu alan insanlara söyle istersen biz yemiyoruz maalesef.
    oraya fan tak buraya fan tak.şuayı ısı tabancasıyla ısıt bilmemne...olur onunla uğraşırım bir de...
    fanı takması gereken kimse o taksın koysun makinayı önüme.

+1 cidden böyle güzel bi cihazın bu tür sorunları olması yazık çok yazık. bide düşünsenize böyle bi sorunu olmasa bu cihazın kaç adet satardı?

• Ya şimdi arkadaş başlıgı açmış ve uçmuş, ama Şu yönde bir yorum yapmak istiyorum...

Dendi ki erken çıktı hatalı çıktı, DVD si çiziyor, ısı problemi yok ışıktı lazerdi...

Peki eLite de bunları neden düzeltmediler?? incelemelerde okuyoruz.. 120 GB ının dışında hiçbir getirisi yok.. HDMI işini zaten component görüyordu aynı goruntuyu veriyordu... e be bill abi sen çıkarttın simsiyah yeni güzel konsolu, halletsene şunları? değiştir macunu değiştir sürücüyü, Daha Sessiz ve daha güçlü Fan mı yok? anlaş ne bilim arctic Cooling ile... çak üstüne bi Freezer. olsun bitsin.

neden yapmadılar sizce? benim aklıma tek bişe geliyor her zman teknolojide bize yaptıkları gibi... bunu satacaklar satacaklar... 2 sen esonra çıkacak, sogutması güçlü ve DVD si değişmiş , veya Blu-ray olmuş bi model, onu sa<tacaklar satacaklar... sonra 60nm üretime geçtik buyrun bir seri daha...

tüketiciyi sömürüyorlar resmen...

• aymganagam ben bu nicke gülerim

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

aymganagam ben bu nicke gülerim

bu neki geçen soktumbey vardıbende çıkardımbey yapacam

• Başarılı nicklermiş Adamlar yapmış abi ya! Bence gayet sanatsal, nü nickler yani...
  • Slm. Forumda yeniyim. Ne kadar çok xbox sahibi varmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Slm. Forumda yeniyim. Ne kadar çok xbox sahibi varmış...

maduru demek istedin herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.