Şimdi Ara

microsoft kredi kartımı hala emiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

Ben sanal kartla ödedim.Limitte sıfır ytl şu an...Dener dener çekemez olur biter sanırım.
    Yada arar iptal ederiz, sorun degil...VoIP sagolsun

Koray senin bu detayı biliyor olman lazım: Sanal kart olsa da üyeliğin devam eder, - bakiyeye geçersin, ne zaman limitini arttırırsan hhooop MS çeker gene parayı ;)

Sonuçta subscription bu, adamlar bakiyeni tutmaya devam ediyor, tek yol telefonla arayıp üyeliği iptal ettirmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: burcin_kose

tesekkur ederim arkadaslar birine aratıcam artık yada kredi kartını iptal edecem.ceksin ozaman microsoft ne cekcekse?

Bankayı arayıp kartımı kaybettim diye iptal ettirip yeni kart çıkartsa arkadaki güvenlik kodu ve tarih değişmeyecek mi? Bu durumda MS para çekemez , değil mi?
  • Çekemez tabii ki ama bakiyede -'ye gitmeye devam edersin... Ve o gamerta ile Live'a girmek istersen önce eksi bakiyeni toparlaman gerekir :)

Ya iki dakikalık telefon arkadaşlar arayın gitsin ama bizimki Türk aklı işte illa alternatif bir yol arıycas dezavantajımıza da olsa di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Çekemez tabii ki ama bakiyede -'ye gitmeye devam edersin... Ve o gamerta ile Live'a girmek istersen önce eksi bakiyeni toparlaman gerekir :)

Ya iki dakikalık telefon arkadaşlar arayın gitsin ama bizimki Türk aklı işte illa alternatif bir yol arıycas dezavantajımıza da olsa di mi

Hayır arkadaşım Türk aklı, pratiklik arayışı falan değil; sorun Türkiye için destek hattının bulunmaması haliyle İngilizce gereksinimi.
  • acaba ilerde ps3 de online ücretlendirilir mi?böyle bir ihtimal olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Hayır arkadaşım Türk aklı, pratiklik arayışı falan değil; sorun Türkiye için destek hattının bulunmaması haliyle İngilizce gereksinimi.

Sorun ingilizceyse sorry o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

acaba ilerde ps3 de online ücretlendirilir mi?böyle bir ihtimal olabilir mi?

Evet ücretlendirilir.

Sony başından beri bedava online hizmetin altını çiziyor. Bu vakitten sonra sözlerinden dönmeleri çok zor.

Ama Live örneklerini görüp de; '' Sony bizi de banlar mı, Sony online'ı ücretlendirir mi? '' diye kuruntu yapıp durusanız birşeyler getireceksiniz başımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

Orjinalden alıntı: burcin_kose

yapmayın ya ben nasıl arıcam solicem simdi ingilizcede cat pat zaten....

ben naçizane yardım ediyim, bunları söylersen işini görebilirler.

i want to cancel XBox Live Membership. I have been banned by MS but You are still exploiting me. Cancel my brother cancel!

Hatta biraz zenci argosu da ekleyebilirsin telefonda konuşurken. "Yo!" ile başla mesela "hey" demektir. I wanna filan...

Hatta "Cancel my fucking membership" de diyebilirsin, daha etkili olur

• bende kredi kartını iptal ettirererek kurtuldum bu illetten.zaten banlandık - bakiye sorun değil
  • www.xbox.com dan iptal edebiliniyor.........

email ve şifrenizi girin iptal seceneği var.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84
    www.xbox.com dan iptal edebiliniyor, email ve şifrenizi girin iptal seceneği var.

Sadece telefonla işlem yapabilirsiniz.

Zamanında açtığım ve açıklama yaptığım bir konu :

Xbox LIVE GOLD - Aylık Otomatik Yenilemeyi İPTAL ETTİREBİLDİM
    http://forum.donanimhaber.com/m_10706444/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 29 Haziran 2007; 20:15:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.