Şimdi Ara

microsoft kredi kartımı hala emiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadslar uzun zamandır live a girmiyorum internet baglantım olmadıgı icin.banlandıgımı dusunuyorum fakat kredi kartımdan hala aylık live uylelik miktarı cekiliyor.acaba banlanmamıs olma ihtimalim varmıdır..aynı problemi yasayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcin_kose -- 25 Haziran 2007; 17:05:28 >

• Biraz araştırsaydın forumu, hesabın değil makinanın banlandığını görürdün. Live ı iptal edene kadar sömürürler kartını.
  • Arayıp Live'ı iptal ettirmen gerekiyor....
  • yuhh be bu doğru mu gerçekten, başının gözünün sadakası olsun o para micosoft
  • subscription olarak geçtiği için aylık çeker iptal edilene kadar, microsoft passport memberservices üzerinden iptal edilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • yapmayın ya ben nasıl arıcam solicem simdi ingilizcede cat pat zaten....
  • geçmiş olsun birader berbat bir durum Allah sabır versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: burcin_kose

yapmayın ya ben nasıl arıcam solicem simdi ingilizcede cat pat zaten....

ben naçizane yardım ediyim, bunları söylersen işini görebilirler.

i want to cancel XBox Live Membership. I have been banned by MS but You are still exploiting me. Cancel my brother cancel!

Hatta biraz zenci argosu da ekleyebilirsin telefonda konuşurken. "Yo!" ile başla mesela "hey" demektir. I wanna filan...
  • Yani adamla dalga geçeceğinize tam bir metin yazıp nereyi arayıp konuşması gerektiğini yazsanız bence dahi yiy olur.netice adımın parası boşa gidiyor bu paralar kolay kazılmıyor.
  • quote:

ingilizce çatpatsa öyle üyeliğimi kapatın demekle olmaz,karşındaki karı senden bi sürü bilgi ister,anlayamazsın,yanında inglizce bilen bi arkadaşını al öyle ara bari,olmazsa internetten de halledebilirsin diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beylik -- 25 Haziran 2007; 23:22:38 >
  • Çok önce Signore nickli üyemiz bu işlemin nasıl gerçekleşeceğini detaylıca anlatmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=10713788&key=live%2C%FCyeli%F0i%2Ciptal

quote:

Orjinalden alıntı: signore

23.mesajda yeni bilgiler var

Merhaba,

Microsoft'un kayıtlı olduğum ülke olan İngiltere destek hattını arayarak, XBOX LIVE Aylık Otomatik Yenilemeyi iptal ettirebildim.
    Bu sayede her ay 14-15 YTL ödemekten kurtuluyorum; artık 12 aylık prepaid kart alacağım ve çok daha ucuza gelecek.

Detaylar aşağıda :

1) DESTEK HATTINI ARAMAK
    Microsoft İngiltere Destek Hattı İletişim Bilgileri için TIKLAYIN
    +44 ile başlayan numarayı aradım ve ilgili tuşlar ile Xbox LIVE Hesap İşlemleri bölümünden bir temsilci ile konuştum.
    Ancak bu zahmetli bir süreç oldu. Çünkü bekleme süresi çok uzun. 3 kez 10 dakika süren başarısız denemeden sonra birine denk gelebildim.
    Ben SKYPE kullandığım için dakikada 0,017 Euro pek dokunmadı, ancak sabit telefondan aramak çok pahalıya patlar.
    BEKLEMEMEK İÇİN YENİ YÖNTEM :
    Destek hattını aradığınızda, ilk menüde Xbox360 için 1'e basın diyor, eskisi için bekleyin diyor.
    Eğer Xbox360'ı seçerseniz çok uzun süre bekliyorsunuz, ancak eski Xbox menüsüne giderseniz, neredeyse hiç beklemiyorsunuz ve işleminizi yine yapıyorlar.

2) İPTAL TALEBİNİZİ İLETMEK
    Müşteri temsilcisine durumu anlattım, her ay 5 sterlin ödemek yerine, 12 aylık Prepaid kart alacağım için, aylık üyeliğime bağlı otomatik yenilemeyi iptal ettirmek istyorum dedim.

Bu aşamada size hesap bilgilerinizi soruyor : Telefon numarası, posta kodu, isim soyad, kredi kartının son 4 rakamı gibi.
    Ben hesap bilgilerimin doğru olmadığını, uydurma yazdığımı söyledim. Önemli değl dedi, sadece doğrulama için.

Hesap bilgilerinizi öğrenmek için :
    www.xbox.com > My Xbox > Manage profile > Billing and Contact Info Management (şifre soracak) > Go to personal information

3) İPTAL İŞLEMİNİN UYGULAMAYA KONMASI VE YAN ETKİLERİ
    Aylık otomatik yenilemeyi iptal etmenin bir sakıncası var.
    Mesela benim aylık üyeliğim 11 Aralık'ta sona eriyor. Temsilcinin verdiği bilgiye göre.
    EĞER 11 Aralık'tan sonra 2 AY İÇİNDE PREPAID KART ALMAZ VEYA YENİ ÖDEME YAZMSAM, ÜYELİĞİM TAMAMEN İPTAL OLURMUŞ VE RECOVERY (KURTARMA) YAPILAMAZMIŞ.

Ben bunu kabul ettim ve işlemimi yürürlüğe koydurdum. 11 Aralık'tan sonra kredi kartımdan para çekilmeyeceğini söyledi.

4) SON BİLGİLER
    Eğer bu yapılan işlemlerde bir aksama olursa, sonradan aradığımda eski kayıtlara ulaşılabilmesi için bir KAYIT NO verdi bana.
    Bir aksama olursa bunu bildirebilir, eğer prepaid kart aldıktan sonra yine para çekilirse, 60 güne kadar iade talep edebilirsiniz dedi.

GENEL GÖRÜŞLER
    - Eğer telefonu bayan açarsa işiniz zor, ilginç ama erkek temsilciler çok daha ılımlılar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar
    - Türkiye'de olmam ve kayıtta yanlış bilgi vermem adamların umrunda değil. Telefonu kapatırken "Türkiye'de mükemmel bir gün geçirmenizi dilerim" bile dedi.
    - Telefon düşmesi filan çok zaman aldı. Sanıyorum başkası için yapmaya pek vakit bulmayacağım. Ancak İngilizce bilen ve hesap bilgilerinizi bilen birisi bu işlemi yapabilir kolaylıkla.

quote:

Orjinalden alıntı: signore

SON GELİŞMELER

Bugün akşam 2 arkadaşın birden Aylık GOLD Xbox LIVE üyeliklerini iptal ettirdim; bu esnada edindiğim yeni bilgileri paylaşmak istiyorum.

Öncelikle tek seferde birçok kişinin iptal işlemini yapabildiğimizi görmüş olduk.
    İstenen Bilgiler : gamertag, email, adres, telefon, kredi kartı sahibinin adı, kredi kartının son 4 rakamı.
    Türkiye'den arıyorum ve hesabın sahibi İngilizce bilmiyor diyerek, bu bilgileri verebildikten sonra istediğiniz kadar aylık hesap iptal ettirebilirsiniz.

2 ay sonra hesap kapatılmıyormuş
    Daha önce konuştuğum temsilci, aylık üyeliği iptal ettikten sonra, eğer 2 ay içinde prepaid kart yüklemezsem, gamertag'ın kapatılacağını söylemişti; bu sefer konuştuğum ise onun yanlış bir olduğunu söyledi.

Hesap hangi durumda silinir ?
    İptalin GOLD üyelik ile ilgili yokmuş. Eğer Silver üye iken, 6 ay boyunca hiç Xbox LIVE'a bağlanmazsanız, ancak o zaman hesap silinirmiş.

Dikkat ! Otomatik yenileme ne zaman devreye giriyor.
    Şimdilik aylık yenilemeyi iptal ettirdik ve diyelim ki 3 aylık Prepaid kart aldık.
    Bu 3 ay bitiminde eğer yeniden bir Prepaid kart almazsak, yeniden kredi kartından para çekilirmiş.
    Eğer otomatik yenilemenin devreye girmesini istemiyorsak, yeniden telefon edilmeli ve bu istek iletilmeliymiş.

Telefonda uzun süre beklememek için yöntem :
    Destek hattını aradığınızda, ilk menüde Xbox360 için 1'e basın diyor, eskisi için bekleyin diyor.
    Eğer Xbox360'ı seçerseniz çok uzun süre bekliyorsunuz, ancak eski Xbox menüsüne giderseniz, neredeyse hiç beklemiyorsunuz ve işleminizi yine yapıyorlar.

• Ben birşeyi anlayamadım affola, aylık almaya kalktığımıza istediğimiz ay alıp diğer al almama gibi bir şansımız yok mu? İlla bi kere aylık seçtik mi diğer aylar da mı sömürüyorlar ? Nedir bu anlamadım eğer böyleyse en büyüğünden bir ı haketmişler
  • ay ay alırlar direk,

efruz kardeş gene dertlere derman olmuş yeterince :)
  • Afedersiniz de göz göre göre adam (kibarca) öpüyorlar... Hiç hoşuma gitmedi, kimin gider ki tabii o da ayrı nasıl yaparlar böyle birşey düpe düz kazıklıyorlar ya. Ben istersem o ay oynarım istemezsem öbür ay oynamam ne hakkı var ben istemeden para çekmeye
  • O zaman pre-paid (kontur) kart alacaksın kardeş

Kart bilgini verirsen devamlı çeker çünkü olayın adı "subscription": yani üyelik!
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

O zaman pre-paid (kontur) kart alacaksın kardeş

Kart bilgini verirsen devamlı çeker çünkü olayın adı "subscription": yani üyelik!

Neyse daha live'a hiç bulaşmadım, bulaştıktan sonra düşünürüm o zaman yapacak bişi yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

i want to cancel XBox Live Membership. I have been banned by MS but You are still exploiting me. Cancel my brother cancel!

Hatta biraz zenci argosu da ekleyebilirsin telefonda konuşurken. "Yo!" ile başla mesela "hey" demektir. I wanna filan...

• tesekkur ederim arkadaslar birine aratıcam artık yada kredi kartını iptal edecem.ceksin ozaman microsoft ne cekcekse?
  • Ben sanal kartla ödedim.Limitte sıfır ytl şu an...Dener dener çekemez olur biter sanırım.
    Yada arar iptal ederiz, sorun degil...VoIP sagolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

Hatta "Cancel my fucking membership" de diyebilirsin, daha etkili olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.