Şimdi Ara

Microsoft Launcher son güncellemeyle ana ekrana köklü değişiklikler getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android dünyasının en sevilen özelliklerinden biri olan özel ana ekran başlatıcılar, farklı firmalardan farklı kullanım konseptlerinde sunuluyor. Microsoft’un kendi ekosistemi içerisinde sunduğu Microsoft Launcher, yeni güncellemesiyle çok sayıda değişikliği getirdi.
    Versiyon 5.3 ile gelen tamamen yeniden tasarlanmış Saat/Hava Durumu ana ekran aracı, kullanıcıların farklı konumların verilerine ulaşabilmelerini sağlıyor. Detaylı görünüm sayfası da kullanımı geliştirmek adına yenilendi.
    Haberler sekmesinde artık yer alan “Teknoloji” ilgi alanı, bizleri şüphesiz sevindirdi. Görevler kartına eklenen “Günüm” ve “Bayraklı E-postalar” başlıkları, Microsoft To Do kullanıcılarını destekliyor.
    Microsoft Launcher 5.3 Google Play Store üzerinde yayında.

• Bunlarla uğraşıcağına Surface Phone falan yapsalar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam bi sistem ve ram canavarı, lg g4 telefonmdada silememiştim. önermem

• zaman kaybı

• Telefonu çok hantallaştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova launcher duruken bunu kullanmaya hiç gerek yok. Bunu da denedim ama nova her türlü daha iyi.

• Ben aylardır kullanıyorum. Gm 4 one var. İlk baştaki haber bölümünü kapattım. Kasma donma yok. İconları da Microsoft ikonları yaptım. Mis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla çok severek kullanıyordum ama Yandex Launcher diye bir şey keşfettim. Kurdum. Çok daha hoşuma gitti. Microsoft örnek alsın bence biraz.

• Lawnchair varken boş.

• Hem ağır çalışıyor hem de doğru dürüst ayar yapılamıyor. Bu haliyle gözümde çöpten farkı yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 seneden biraz fazla süre önce denemiştim, beğenmiştim. Sonra tekrar Xperia arayüzüne döndüm. Fakat bu yıl tekrar baktığımda eskiye göre bozduğunu çok karışık olduğunu gördüm. Güzelim arayüzü ne diye bozarsınız ki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.