Bu kadar eğlenceli ve beni kahkahalara bogan bir inceleme görmemiştim bu güne kadar teşekkürler bu kamerayı almam lazım :D
Çok bomba bir video inceleme olmuş. Yani en sondaki Erdi-Mesut-Kaan üçlüsü çok komik görünüyor. Güzel kamera beğendim. Fiyatı da orta seviyenin biraz üstü.
HD olmasına rağmen Neticede Webcam çok şey beklemek doğru olmaz.Gayet yeterli bir yeteneğe sahip. Mesut ÇEVİK anlatımı her zaman dinlenir. :)
Çok eğlenceli bir tanıtım olmuş izlerken keyif aldım.Özelliklede efektler çok güzel.
Bence bir sonraki lifecam hd-3000'e autofocus eklerler.Baska bir eksigi oldugunu dusunmuyorum.
Microsoft LifeCam Studio Webcam modelini kullanan varmı.Fark nasıl 190 lira vermeye değer mi? 6yıldır hiç webcam almadım acısını bir seferde çıkartmak istiyorum
cihazda birden fazla yüz tanıma üzelliği yok heralde
LOGITECH C310 HD 720p 5MP WEBCAM ile kıyaslamaya kalkarsak hangisi alınır ?
fiyatı iyi alınabilir(55tl şuan) özelliklerini çok beğendim efecler güzelmiş
İnceleme süper olmuş ayrıntılı inceleme budur.
Logitech C270 HD de çok iyi Electroworld de şu anda 39tl ye satılıyor...
Ayrıca Mesut Çevik'i uzun süredir izlememiştim...Konuşması ve tonlaması olumlu yönde değişmiş...Özel ders mi aldı acaba?...
focus ayarı olmayan kameranın çok da kullanışlı olabileceğini hiç sanmıyorum, ürün incelemeleri için önermeniz garip geldi, efekleri sadece 1 kere kullanıp bir daha kullanma gereği duymuyorsun çok önemli bir özellik değil.
acaba yüz tanıma teknolojisi 2 yada daha fazla kişiyi destekliyor mu?
Siz bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün mesut bey :)
27 Nisan tarihinde Vatan Bilgisayardaki %25 indirimden 53 TL ye almıştım.Logitech c270 ile arasında kalmıştım. İyi ki Microsoft Hd-3000 den yana kullanmışım tercihimi ayrıca efektler çok eğlenceli olabiliyor.
Güzel inceleme elinize sağlık.
Cuma günü 50 Liradan bir tane de ben alıyorum kısmetse... Çok hoşuma gitti webcam...
Efektleri güzelmiş.
Bende MICROSOFT LIFECAM CINEMA HD 720P var zamanın da almıştım fazlası ile memnunum...