Şimdi Ara

Microsoft Lumia 532 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selamlar,ben bir arkadaşıma sıfır Microsoft Lumia 532 alacağım da.Kafama takılan şeyler var;
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-Alacağım sıfır Microsoft Lumia 532'nin kutu içeriği şu şekilde mi:''Şarj Aleti,Kulaklık,Batarya,Garanti Belgesi,Telefon''?
    2-Alacağım sıfır Microsoft Lumia 532'nin kutusunun içinden çıkan batarya yedek mi yoksa telefonun kendi bataryası mı?
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada beyler eğer kutu içeriği sorduğum şekildeyse,peki kulaklık vs. çıkmama ihtimali var mıdır?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edit:Beyler herkesten olumsuz yanıtlar aldım.Kutuyu hediye aldığım arkadaşla birlikte açacağız.Belki o anı videoya çekerim.Kader anı işte o an olacak.Kutu açılımını yaptıktan sonra Big Edit yaparım görürsünüz...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Big Edit:Beyler kutuyu beraber açtık,kulaklığa felan hiç takmadı.Direk telefona geçti ve sadece yanına şarj aletini aldı.Sonra ben kulaklık,hafıza kartı felan sayıklarken boşver onları ben istediğim Windows Phone'u aldım ya o bana yeter dedi.Beyler resmen insanlık dersi aldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su_Hatuncuk -- 3 Ağustos 2015; 21:03:22 >

• Up
  • Kutu içeriği: Telefon-şarj makinesi-kullanma kılavuzu-garanti belgesi-batarya

Kutuda 1 adet batarya var işte yedek falan yok. Ayrıca alt seviye cihaz olduğu için kutudan kulaklık çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz o fiyat aralığında alınır.ek koyarsan 735

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Kutu içeriği: Telefon-şarj makinesi-kullanma kılavuzu-garanti belgesi-batarya

Kutuda 1 adet batarya var işte yedek falan yok. Ayrıca alt seviye cihaz olduğu için kutudan kulaklık çıkmıyor.

Emin misiniz?
    --------------
    Lütfen eğer emin değilseniz yanlış bilgi vermeyiniz.Birkaç kutu açılım videosu izledim içerisinden sorduğum şekilde çıktı.Lütfen emin olmak istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Cihaz o fiyat aralığında alınır.ek koyarsan 735

Burada herhangi bir fiyat aralığı yok?
    ------------------------------------------
    Herhalde konuyu yanlış anladınız,lütfen okuyup tekrar cevap yazınız...
  • Kutu açılım videolarını turkçe mi izlediniz? Yurtdışında işler farklı olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kutu açılım videolarını turkçe mi izlediniz? Yurtdışında işler farklı olabiliyor.

Hayır,türkçe değildi.Lütfen,A-101'in sitesine girin ve bakın.O kampanyadaki üründen alacağım.A-101'de kutusunu gördüm.Kutu içeriğini sormadım.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lütfen yanıt veriniz...
  • Hiçbir lumia cihazın yanında 1den fazla batarya verilmez. Ülkemizde artık alt seviye lumia cihazlarda kulaklık çıkmıyor.

• quote:

Hiçbir lumia cihazın yanında 1den fazla batarya verilmez. Ülkemizde artık alt seviye lumia cihazlarda kulaklık çıkmıyor.

Peki,araştırabilir misiniz benim yerime.Yalvarırım..?
  • Up
  • Up beyler Upp,hayati önem taşıyor...
  • Araştırılacak bir şey yok. Durum böyle. Ayrıca A-101 deki kutuları gördüm. İnce kare kutulardan. Onlardan kulaklık çıkmaz. 535 cihazımdan bile çıkmadı.

• Up
  • Batarya ayrı çıkıyor diye şaşırmış olmayasınız. Yani batarya telefona takılı olarak gelmiyor. Ayrıca kulaklık şuan hemen hiçbir lumiada kutudan çıkmıyor sadece Telefon( ve bataryası) ile Kullanma kılavuzları çıkar.
  • quote:

Araştırılacak bir şey yok. Durum böyle. Ayrıca A-101 deki kutuları gördüm. İnce kare kutulardan. Onlardan kulaklık çıkmaz. 535 cihazımdan bile çıkmadı.

Hmm.O zaman ben bittim yahu...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: renesis3

Batarya ayrı çıkıyor diye şaşırmış olmayasınız. Yani batarya telefona takılı olarak gelmiyor. Ayrıca kulaklık şuan hemen hiçbir lumiada kutudan çıkmıyor sadece Telefon( ve bataryası) ile Kullanma kılavuzları çıkar.

Hocam ben bittim yahu.Hay lanet!
  • Up
  • Up
  • Bu kadar büyütülecek ne var? İnternetten fiyat performans kulaklığı alırsınız yanına ek olarak. Ohh miss..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.