< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 20 Mart 2016; 13:56:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 20 Mart 2016; 13:56:13 > |
en sonunda
merhaba arkadaşlar. aylardır DH sitesine girmeye çalışıyorum ama bir türlü giremiyordum. Öncelikle cihaz geçmişim hakkında bilgi vermeliyim, ıphone 2g-3g-4g-4s-note3-note4-şuan 950xl kullanıyorum. 1aydır 950 xl kullanıcısıyım. Cihazla alakalı yaşadıklarım; Evet marketinde az program var ama devamlı bildirim gönderen reklamlı uygulama yok. Facebook,instagram,vine gibi paylaşım programlarını kullanmıyorum.FB hariç ikisi de yüklü ama kullanmıyorum. Whatsapp da uygulama içinde ön kamerada fotoğraf çekerken görüntü basık ama gönderince ya da sonra bakınca normal.whatsapp hatası. Viber çok iyi çalışıyor. kamera evet çok güzel falan AMA 20 mpx değil.19mpx. Türkiye Microsoft açıklama yapamıyor.bilgisizler.(kendi bilgimi şimdilik kendime saklıyorum yanıltma olmasın diye) win hello retina olayı çok düzgün çalışıyor,karanlık güneş falan dinlemiyor.maşallah. Spotify en çok kullandığım,canlı kutucuk çok güzel.takılma yavaşlama,o bu yok.note 4 gibi çalışıyor hatta 2gün sonra bile hangi parçanın neresinde kaldıysam devam edebiliyor. 9gag uygulaması farklı farklı ve resmisi çok kötü ama başka resmi olmayanlarından düzgünleri var. oyunlarda cold space,dark lands,evo explores,lamphead,one more line,dungeon hunter,pocket avenger,radiant,radiant defense,tiki taka soccer bulunmakta ve takılmadan ısınmadan 2-3saate yakın duruşma beklerken oynayabiliyorum. Hill Climb Racing oyunu ile ilgili FPS sorunu var.android cihazımda en çok oynadığım oyundu.artık oynamıyorum. Kendi haritaları çok çok çok iyi.yandex yanlış işler yapıyor ısınamadım.aynı zamanda Here Drive+ var ama HERE artık burada olmayacak(here is not here anymore) Garanti bankası cep şube.bi avuç programlayamayıcının yapmış olduğu gerekl bir program.Yıl olmuş 2016 hala adamlar şifreyi msj atıyor.para hesaba geldi mi gelmedi mi uyarı gelmiyor.Size verilen para haram olsun garanti programcıları. Excel,word kısacası office uygulamaları SÜPER. FM radyo var ama pek kullanmıyorum. Görüşme yaparken ses kaydı.MÜKEMMEL. PDF okumak.SÜPER.android gibi yukarı aşağı yapınca bi an da elinin ayarı kaymış gibi sağa sola gitmiyor. Dropbox.Düzeltilmeli,upload larda sorun var. OTG destekliyor,tak usb yi çalışsın. torrent indiriliyor. altyazı destekliyor.indir ekle.zip falan zaten sorun değil. one drive.GÜZEL.sorunsuz. SKYPE.SÜPER. whatsapp da video gönderirken sorun oluyor ama onu da video compressor ile gideriyorsunuz.ayrıca bir sıkıştırma yapılması lazım kısacası. youtube yok evet ama web üzerinden rahatca açılabiliyor.sorun yaşamadım. İBB trafik sorunsuz. Dosya gezgini.bildiğiniz windows gezgini. tek tuşla kamerayı başlatmak inanılmaz rahat. video çekimleri note 4 den çok daha iyi.OIS in bi değişik versiyonu var. foto çekmek çok zevkli.ister bas çek,ister ince ince ayarla.keyif senin. karanlık çekimleri note 4 ve iphone 5s den çok çok iyi.diyafram aralığı. İyi ki herkesin elinde yok şu alet. canlı fotoğraflar bunda da var hatta daha kaliteli ama iphone gibi bu da kullanışsız. yavaş çekim var.120fps diyor ama 240 ve hatta daha yavaşını kendi içindeki dahili yazılım ile yapabiliyorsunuz. çift tıkla uyandırma yok ama çift tıkla uyutma var.Mallar anasını satayım. ipad kullanıyorum(air 2) onda vainglory,clash of clans oyunlarım mevcut.note 4 ümde ikisi de vardı ama anca clash of clans için zamanım oluyordu. umarım bir çok arkadaşa yardımcı olabilmişimdir. Şarjı saban 7:40 akşam 23:40.%43 kalıyor.günde 2-3 saat civarında görüşme yapıyorum Teşekkür ederim :-) |
Kaliteli bir fotograf makinesidir . O ozelligi ile benimkini satmiyorum :) . Temel ozellikleri kamera olan bonus olarak ta ALO SMS ve internete girme var gerci .
Cikartilabilir bataryasi ile efsane ! 3 ana renk tonlu kalitlei flash cekimi de vurgulanmali... 4K 30 FPS de cabasi :) NTFS dosya sistemi var :) . Type-c girisinden Dex modu da var .. HArici monitor ozelligi de var. HAtta Display Port destegi bile var :) . Ethernet destegi de ... Ekrani ozel patentli rakiplerinde yok dis ortamlarda daha okunabilirdir Iphone 11 Pro ile Microsoft Lumia 950 XL kiyaslamasi . Sok olacaksiniz Uleen Microsoft ihanet ettin cihaza ! |
Vay arkadaş yıl 2018 olmuş hala savunanlar var
Ne içiyorsunuz siz Allah aşkına :) |
Bende satmıyorum özellikle sıfıra yakın 2.elini arayanlara başımdan geçen bi olayı da anlatacağım bu olayıda telefonu satmak için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın
Bbtürk diye bi forum sitesinde üyeyim blackberry kullandığım zamanlar sürekli formu takip ediyorum kullanıcılardan biri yazmış blackberry z10 yurtdışı modelini arıyorum sıfır yada sıfıra yakın 2.elini diye bende blackberry pasaport aldığım için haliyle z10 boşta bari ihtiyacı olan birine uygun vereyim dedim o zamanlar türkiyede satılan z10 modeli hem kronik sıkıntısı var hemde 4g falan yok türkiye de 2. El fiyatıda en ucuz 400 tl den başlıyor neyse ben bu arkadaşa özelden mesaj attım bende temiz birtane yurtdışı z10 var diye konuşmaya başladık fiyat sordu bende dedimya ihtiyacı olana uygun verecem diye 250 tl istiyorum dedim arkadaş baya pazarlık yaptı durumum şöyle böyle dedi 200 tl olsun falan filan baya ısrar etti tamam dedim 200 tl olsun sonra abi telefonun şurası burası derken komple makro çekim resim istedi erinmedim resim çektim attım WhatsApp görüntülü telefonu görmek istedi görüntülü aradı şurası burası derken telefonu komple inceledi imei sorgulama istedi sorgulama yaptım imei numarasını karaladım resmi gönderdim marka modeli görsün diye neyse anlaştık akşamdan sabah kalktım mesaj çektim işe gitmeden eğer bugün eft yapacaksanız telefonu yanıma alayım bende hemen kargoya vereyim diye yine alıcıyı düşünüyorum bana ne derse beğenirsiniz eğer kargoyu da siz öderseniz ben almak istiyorum dedi ya sinirlendim kardeşim sana telefon satmıyorum bidaha beni arama bu ne böyle alacak adam alır sürekli bi sıkıntı çıkarıyorsun satmıyorum artık vazgeçtim dedim arkadaşın zoruna gitmiş bana diyorki sen nasıl ticaret yapıyorsun falan filan etmediği küfürler kalmadı WhatsApp dan engelledim olmadım telefondan engelledim olmadı en son site üzerinden özel mesajla küfürler etmeye devam etti kısacası ben ona hem uygun vermeye çalıştım okadar yardımcı oldum istediği telefonu da bulmuş sanırım bedava alamadığı için zoruna gitti bende tövbe ettim özellikle böyle sıfırını sıfıra yakın ürün isteyenlere bişey satmıyorum çünkü çok pimpirikli oluyorlar buna araba Vs Katabilirsiniz uygun fiyatlı araba veriyorsun 30 yaşında araba daha soruyor kaza var mı boya değişen var mı Vs Vs velhasıl pimpirikli insandan uzak duracaksın yoksa huzurunu kaçırıyorlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 6 Ekim 2015; 19:10:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 6 Ekim 2015; 21:20:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 7 Ekim 2015; 0:25:07 > |
|
|