Şimdi Ara

Microsoft Lumia 650 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 800-900 tl olur bu cihaz. Hemde Nisan ayına kadar telefonsuz bekleyemem lumia 550 yi bekleyeceğim, 1 hafta daha çıkmazsa artık 2.el iphone 4s falan alıcam. Microsoft'un keyfini bekleyecek halim yok artık. Kendileri kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

En az 800-900 tl olur bu cihaz. Hemde Nisan ayına kadar telefonsuz bekleyemem lumia 550 yi bekleyeceğim, 1 hafta daha çıkmazsa artık 2.el iphone 4s falan alıcam. Microsoft'un keyfini bekleyecek halim yok artık. Kendileri kaybeder.

Bende bekleyemedim 550 yi
  • gsmarena sitesinde detaylı incelemesi yayınlanmış :

http://www.gsmarena.com...mia_650-review-1418.php
  • 20 nisanda 999 TL olarak satışa çıkıyor:https://www.muser.com.tr/LUMIA650-WIN10
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir fiyattır yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde şu denmek isteniyor ???

"Ey son kullanıcılar, bireysel müşteriler.. Biz kurumlara, kurumsal satışa odaklandık. Pazar payıymış, satış adediymiş, yaygınlıkmış umurumuzda değil. Almak isterseniz buyrun fiyat bu. Rakip cihazların fiyatı, özelliği, hele ki alan, almak isteyen ya da Wp'yi terkeden müşterilerin düşünceleri hiç önemli değil. Mobil Pazarında pay kaybetmeyi severiz, alışığız. Almak istemezseniz, bu cihaz satmazsa çok da zarar etmeyiz, nihayetinde kabahati Nokia'dan gelenlere atıp faturayı onlara keseriz..." denmek isteniyor galiba başından beri ve biz anlayamadık sanırım ?

Bu pazar payına, satış durumuna, kullanıcıların cihaz tercihlerine rağmen böyle bir ürünü bu fiyattan satışa sunmak bu düşüncelerden kaynaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum.

• 600 liralık androidde olan donanım bunda yok Allah sabır versin. insan bari Rami 1.5 GB koyar. SD410 falan koyar. 212 ne ya. Çöp donanıma 1000TL para vermem. Sonra w11 çıktığında ay donanımlar kaldırmıyo o yüzden w11 veremiceem diye ağlıyon. Seni gidi garp kurnazı seniii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 15 Nisan 2016; 15:15:22 >
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Lumia 830da da aynı şey oldu sadece tasarımı güzel diye 1299 tlden çıkardılar

• Bu tel en fazla 700 gibi bi rakam eder. 1000 e gider mi4 alirim

• Paranızı kıymetli bir şeylere harcamak istiyorsanız artık Lumialara para yedirmeyin. Windows almayın demiyorum SurfacePhone'ları bekleyin, bahsettiğim modeller çıktığında bu Lumialar sap gibi kalacak ortada. Bugün 1020'yi ortada bırakan yarın 950'yi de bırakır kardeşim, Microsoft babanızın şirketi değil, böylesine savunmayın. Bakın biz de delicesine savunuyorduk, eşekten düşmüşe döndük, bu adamlar sizi de ortada bırakacak. Yüksek ihtimalle RS alacağınız son güncelleme olacak. Ama SurfacePhone'ların güncelleme ömrü daha uzun olur. Siz siz olun x5x serisine para yedirmeyin. Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 17 Nisan 2016; 14:55:57 >
  • 949 TL olarak satışa çıktı:https://www.muser.com.tr/microsoft-nokia-cep-telefonlari/LUMIA650-WIN10
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-650-p-TELCEPMICLUM65-S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 19 Nisan 2016; 23:50:20 >
  • hadi lan oradan microsoft, bu cihazına bu para verilir mi? sonunda banada sövdürtecekler.hiç aklımda bile yokken gider gm5 plus alırım bundan daha iyi.
  • Hepsiburada da 878 liraya düştü. Tamam tasarımı baya baya iyi, WinMobile az kaynak tüketiyor ama abartmayın yani 1 GB Ram SP212 nedir yahu. 2 GB ram SP410 koyup 1500 istesen bile daha mantıklı olurdu Ms saçmalıyosun. O paraya GM5 Plus alıyorum. Hey gidi Nokia nerelerdesin.

• Adamların telefon satılsın diye dertleri yok demekki. Zaten destekten de şüpheliyim. İlla wp alınacaksa l535 alın. Yoksa android de o fiyatlara alınır.
    470 Tl ye lenovo a5000 aldım. Beklediğimden iyi çıktı. Tabii babama aldım, kendim kullanacak olsam 3 GB ramli bir telefon alırdım.
  • 10.0.10586.494 toplu güncelleştirmesi yayınlandı.

• Bu telefon piyasada yok ya.. Nerden bulurum ???

• Ben de arıyorum ama bulamadım :(

• Maalesef Turkiye'de bulmak neredeyse imkansiz. Bu yuzden Ingiltereden aldim. Pasaport kaydi vs derken toplam 600TL'ye denk geldi. Gayet uygun fiyata almis oldum.
  • aybata kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi fiyata gelmiş Türkiye de olsa bile çok pahalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.