Şimdi Ara

Microsoft Lumia 650'nin çıkış tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft Lumia 650'nin çıkış tarihi belli oldu 

Microsoft Lumia 650 modeli son zamanlarda bir çok sızıntıya kurban gitti. İlk etapta tasarımı sızdırılan modelin daha sonra teknik detayları ve fiyatı da ortaya çıktı. Bu kez ise çıkış tarihi ortaya çıkan model için heyecanlanacak bir şey kalmamış gibi gözüküyor.

Windows Central ve Microsoft'a yakın diğer kaynaklar akıllı telefonun çıkış tarihini 1 Şubat olarak açıkladı. Henüz bu bilgi resmi olarak doğrulanmasa da kaynakların güvenilir olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlatmak gerekirse akıllı telefonun HD çözünürlükte 5 inçlik dokunmatik ekran, Snapdragon 210 (veya 212) çipset, 1 GB bellek, 2000 mAh batarya kapasitesi ve 8 MP arka ve 5 MP ön kamera gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Avrupa'da 199€ fiyatla satılacağı konuşulan akıllı telefon donanım olarak giriş sınıfına hitap etse de tasarımı ve malzeme kalitesiyle orta sınıfa yaklaşıyor.  

• Windows phone pişmanlıktır.

• Microsoft harbi telefon üretmesin sadece yazılım firması olsun arada Google Nexus gibi cihaz çıkartsın yeter. Tamam Windows Mobile sistem kaynaklarını az kullanıyorda Snapdragon 200 nedir ?

Windows phone pişmanlıktır.
  • Lumia 630 un işlemcisi 650 den daha güçlü anlaşılır gibi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın alacak olanlara acıyorum sadece

• Bir firma 105 dolara Snapdragon 616, 2 GB RAM ve 4000 mahlı cihaz verir, Microsoft ise Snapdragon 210, 1 GB RAM, 2000 mah itelemeye çalışır hemde 200 dolara...
  • Microsoft donanım cimriliği yaptığı sürece sonu Nokia'dan farklı olmayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Snapdragon 200 ne be puhahahahahhahahahahhahahahahah

Gider nokia 3310 alırım daha hızlı bataryasıda daha iyi aradığım uygulamalar ikisinde de yok sıkıntı da yok

• Hiç çıkmasın daha iyi.

• Uygulama sız telefon isteyenler için, akıllı telefon görünümlü geliştrlmiş 6300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu güzelim tasarıma, o donanımla yazık olmuş. MS nasıl bir firma anlamak mümkün değil.

• Hiç sevmedim sınıfta kalır

• Hiç sevmedim sınıfta kalır

• O güzelim kasaya o donanım olmaz. Ayıp ayıp

• Windows mobile da application sıkıntısı var diyenler hiç bir şey bilmiyorsunuz. Herkes telefonunda 3d grafikli oyun oynamıyor. O donanım uygun fiyata çok akıcı bir kullanım sunar. Bi bitmediniz...

• windowsphone alınmaz ayrıca s210 nedir ya bu işlemcimi şimdi....

• quote:

Orijinalden alıntı: eas722

Windows mobile da application sıkıntısı var diyenler hiç bir şey bilmiyorsunuz. Herkes telefonunda 3d grafikli oyun oynamıyor. O donanım uygun fiyata çok akıcı bir kullanım sunar. Bi bitmediniz...

Hadi tamam oyunu geç. Uygulamada yok ki? Banka uygulamaları, operatör uygulamaları ya yok yada yıllardır güncelleme almamış.

• pili 2000 ise çöp, hızlı şarj yoksa gene çöp, yazılım olayına girmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

windowsphone alınmaz ayrıca s210 nedir ya bu işlemcimi şimdi....

Evet s210, Snapdragon ürettiği arm tabanlı bir işlemci :)

• Microsoft bu şık kasa temelinde devam etmeli, şu cihazın 930 donanımı olsa kaçırmazdım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.