Şimdi Ara

Microsoft Lumia 650'nin çıkış tarihi belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak uygulama olmasa bile mobil web uygulamaları ile birçok iş hallediliyor. Operatör uygulamasıyla ne yapılır bir bilgim yok. Vodafone'un Online self servis türü işlevlerine yarıyorsa bu da bir eksi değil.
    Sistem stabil, hızlı, masaüstü ile mükemmel entegre ve göze hoş görünen düzenli bir arayüze sahip. Bana Android çok dağınık, iOS da sıkıcı ve kısıtlanmış geliyor. Kişisel tercihlere saygı duymak lazım ancak windows mobile ile ilgili her haberin altına çöp yazan arkadaşların hiçbir savunması yok. Ezbere konuşuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak uygulama olmasa bile mobil web uygulamaları ile birçok iş hallediliyor. Operatör uygulamasıyla ne yapılır bir bilgim yok. Vodafone'un Online self servis türü işlevlerine yarıyorsa bu da bir eksi değil.
    Sistem stabil, hızlı, masaüstü ile mükemmel entegre ve göze hoş görünen düzenli bir arayüze sahip. Bana Android çok dağınık, iOS da sıkıcı ve kısıtlanmış geliyor. Kişisel tercihlere saygı duymak lazım ancak windows mobile ile ilgili her haberin altına çöp yazan arkadaşların hiçbir savunması yok. Ezbere konuşuyorlar.

İstanbul'da Asya tarafına geçmek için bi boğaz köprüsünü kullanmak var birde taa Rusya üstünden u dönüşü yapıp karşı tarafa gelmek var. Bilmem anlatabildim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 19 Ocak 2016; 20:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Hangi bankayla çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak uygulama olmasa bile mobil web uygulamaları ile birçok iş hallediliyor. Operatör uygulamasıyla ne yapılır bir bilgim yok. Vodafone'un Online self servis türü işlevlerine yarıyorsa bu da bir eksi değil.

İstanbul'da Asya tarafına geçmek için bi boğaz köprüsünü kullanmak var birde taa Rusya üstünden u dönüşü yapıp karşı tarafa gelmek var. Bilmem anlatabildim mi ?

Bazen otoban yerine sahil yolunu tercih edersin hocam. Zevkler:) Ben sadece bu önyargının nedenini çözemediğim için her başlığa yazıyorum.

• eski bir lumia 925 kullanıcısı olarak yazıyorum . uygulama cıkarmak windowsun işi değil maalesef o telefon ve sistem çıkarır kendi telefonlarına dağıtır . sistem bir harika evet fakat uygulama sayısı çok az. instagram için farklı twitter için farklı uygulama kullandım facebook da güzeldi ziraat bank ve marvel şampiyonlar turnuvası oyunu oynamak istiyordum bir türklü gelmedi ziraat geldi mobil sitenin aynısı . ziraat banka yazı yazıyorum beni takan yok . mecburen androide geldim bende şu an letv x500 kullanıyorum ama nedense android bana pek işlevsel gelmiyor . letv çok çok çok güzel telefon kasa falan derken çok iyi ama sistemi maalesef kasıyor kendi fabrika çıkışı yazılımı ingilizce de kullandım amab elli süresonra şarj ve diğer sorunlar oluştu ( eski teledonlarım lenovo vibe x2 huawei g7 avea in touch 4 iphone 5s xperia z3 htc one m7 samsung note 4 blackberry z10 ) maalesef android özelleştirilen arayüzler mutlaka bir yerde şişiyor bu da bana eski windows xp kullanırken depolanan dll dosyalarını andırıyor yeri gelince mutlaka windows xp ye format atmak zorunda kalıyordum. şimdi hem klavye hem sistem hem de kullanım açısından evet wp iyidir fakat proğram desteği biraz daha gelişmeli gelişmez ise maalesef albenisi olmaz. ve unutmamak lazım nasıl testlerde ios 2 cekirdek ile ortalığı dağıtıyorsa wp de de sistem basit ve çok derin özelleştirilemez işletim sistemine müdahale edilemiyor. bu yüzden bu telefon w10 ile süper çalışıcak eminim kamera da zeiss oda güzel olacaktır ama proğramlar olmayınca olmuyor işte . proğram desteğini eğer blackberry gibi yaparsa o zaman denemek isterim.. saygılarımla arkadaşlar . iyi forumlar.

• Oyun oynayanlar içinde çok iyi modelleri var. Wphone iostan sonra en iyi stabil ama eksikleride olan bir sistem.. Bu cihaz sadece oyun dusunenler hariç fiyatıyla çok iyi olacak.. Blackberrynin yerini wphone dolduracak artık. Androidler çok basit kalmaya başladı

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Evet. Android'in kullanımı çok kolaylaştı. Nokia s40 ile aynı görevi görmeye başladı 50 yaş üstü kullanıcılar için. Whatsapp'ın da ücretsiz olması ile beraber flip coverlı android kullanan amca ve teyzelerin sayısının daha da arttığına şahit olacağız ileriki zamanlarda toplu taşıma araç ve gereçlerinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Windows mobile da application sıkıntısı var diyenler hiç bir şey bilmiyorsunuz. Herkes telefonunda 3d grafikli oyun oynamıyor. O donanım uygun fiyata çok akıcı bir kullanım sunar. Bi bitmediniz...

Hocam herkes 3D oyun oynamıyor. Buna katılıyorum. Hatta çok eksik olduğu söylenen market dahi çoğu kullanıcı için yeterli olacaktır. Ancak s210 koruyorsa en fazla 100$'a satması lazım ki bi anlamı olsun. Ben anneme xperia E4G aldım 550 TL'ye. Fiyatına göre güzel cihaz. İşlemcisi s410'dan bile daha iyi. Şimdi lumia 650 gelse en az 800-900 lira olur. O fiyata neden gidip düşük donanımlı bi telefon alayım. 1000 liranın biraz üstüne çok iyi cihazlar alınabiliyorken. Yani fiyatı ayarlayamayınca hiç bir esprisi kalmıyor cihazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    uygulamaları işletim sistemini yapan firmalar mı yapıyor, yoksa o uygulamanın şirketimi? örneğin android marketteki tüm uygulamaları android mi yapıyor?? tabi ki hayır, üretici firmaya kalmış bişey, şuan adnroid popüler olduğu için ona daha çok önem veriliyor. bir zamanlarda sybian lı nokia popülerdi...
    işletim sistemi olarak windows phone çok iyi, işletim sisteminin iyi olmasını uygulama sayısına bağlayanlar bu konuda biraz cahil kalmışlar...

• Anlamsız bir model olmuş bende oyun oynamayan bir insanım ama kullandığım lumia 630 da bile s400 varken gidip niye s210'lu telefon alayım?

Hadi tamam diyelim 5 inch telefona 2000 mah batarya az değil mi? Bence 2400-2500 olmalıydı en az.

Hadi onada tamam diyelim öle bir fiyat fazla değil mi ? Anladığım kadarıyla arkadaki kamerada Carl Zeiss lenste yok gider 2.elden lumia 735 alırım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 21 Ocak 2016; 19:41:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.