Şimdi Ara

Microsoft Lumia 850'de hayal kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lumia serisinin kendisi bir hayal kırıklığı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Buraya bin TL'den gelir, o fiyata en kötü G3 falan vardır. Microsoft mobil bölümünün başına Apple'dan adam getirse ancak bu kadar berbat bir model çıkartırdı.

hocam apple ı neden bu kadar küçümsedin ki sonuçta adamlar sonuçta mobil pazarın en çok kazanan şirketi
    apple ın yaptığını yaptığını yapsa microsoft şimdi çok daha iyi bir yerde olur diye düşünüyorum
    microsoft ın zayıf yani marketi windows market ile app store arasında uygulamalar açısından resmen dağlar var
    düzgün bir market olmadan üst seviye cihaz satmaları zor böyle alt seviye cihazlara ise artık kimse bulaşmak istemiyor
  • ya lumia telefon almak istiyorum adamların yaptığına bak akıllı telefon yerine beyinsiz telefon çıkarıyorlar iyice sinir oldum xiomi alacağım bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: woozer

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking Buraya bin TLden gelir, o fiyata en kötü G3 falan vardır. Microsoft mobil bölümünün başına Appledan adam getirse ancak bu kadar berbat bir model çıkartırdı.
    hocam apple ı neden bu kadar küçümsedin ki sonuçta adamlar sonuçta mobil pazarın en çok kazanan şirketi apple ın yaptığını yaptığını yapsa microsoft şimdi çok daha iyi bir yerde olur diye düşünüyorum microsoft ın zayıf yani marketi windows market ile app store arasında uygulamalar açısından resmen dağlar var düzgün bir market olmadan üst seviye cihaz satmaları zor böyle alt seviye cihazlara ise artık kimse bulaşmak istemiyor

Apple ile Microsoft rakip olduğu için o tarzda bir benzetme yapmış arkadaş.

• Adamlar vestelle rekabet ediyor

• Samsung gibi anlamsiz benzer cesitte urun cikarmamalari akillica.

• floydrose kullanıcısına yanıt
    Apple Ajanı geçse demek istemiştim de yanlış anlaşılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft da olmasa bu çöp chipsetleri kim kullanacak. Donanım konusunda ki cimrilik Nokia'dan bu yana devam ediyor. İşletim sisteminin en kötü chipsette bile akıcı olması umrumda değil. Aynı fiyat seviyelerinde çok daha güçlü chipsetli cihazlar varken neden daha düşük donanımlı cihazları tercih edelim? Belki Windows 10 gerçekten söylenenden bile daha iyi olacak ve herkes geçmek isteyecek fakat bu düşük seviyeli chipsetler + yüksek fiyatlar olduğu sürece çok zor.
  • Bill en sonunda ofisi basıp pataklayacak bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardn bir cacık olmaz,kötü yönetilen bir şirket,amacı olmayan bir şirket...

pc deki rakipsizliğin şımarıklığı,tipik amerikan şımarıklığı,gittikçe bozuyorlar ürün filan alınmaz bunlardan.

• Enteresan.

Snapdragon 210 ve 1GB ram diye dalga geçiliyor. Bunu almak için enayi olmak gerekir deniyor.

Ama aynısı Apple için geçerli. Hatta daha beteri.

Apple ın kendi yaptığı Lumia dakinden çok da farklı olmayan işlemci ve 1GB ram. Dikkatinizi çekerim Apple aynı ürünü 3000TL ye falan satıyor İPhone 6 olarak.

Ondan sonra ben 74,7 milyon İPhone satılmış. Demekki 74 milyon "kendi eksikliği, yetersizliği, hatası veya akılsızlığından dolayı, mantıksızlığı ve faydasızlığı bariz biçimde belirli olan eylemi gerçekleştiren kişi" varmış dediğimde ceza puanı alıyorum.

Gerçi tırnak içindeki kısım yerine karşılığı olan "Enayi" sıfatına yer verdim.

Üstelik altına da özellikle belirttim. Alan herkese demedim 74,7 milyonun 700 bin i dedim şeklinde. Ve bu öyle üstün körü bir bilgi de değil. Teknoloji forumlarındaki anketler de çoğu kullanıcının aslında neden aldığını bile bilmediğini kanıtlıyor. Yani sen neden kendini 700 bin in içine koymayıp alınıyorsun ki?

Üstelik İPhone için optimize diyorlar ama Windows Phone da çok az sistem kaynağı kullanıyor. 512MB ram li Windows Phone kullandım. Neydi o kelime? Heh ; Akıyordu yani. Üstelik güncelleme konusunda da Android den iyi idi.

Tek eksiği market işte. Yani olayın donanım ile alakası yok. Ama haklı olunan nokta. Marketin bu kadar zayıf iken düşük donanımlı cihaz çıkarıp yazılım geliştiricilerin karını düşük tutarak "ZAMANLA GELİŞİR" diye beklemek.

İlk 2 yıl gelen satış karının %90-95 i sizin de. Çek uygulama yazanları tarafına. 2 yıl da Ekstra Kar etmeyiver yani.

• Sanırım iPhone 6 donanımından pek haberiniz yok. iPhone 6'da bulunan işlemci bugün Snapdragon 810 işlemcisinden daha iyi performans sunuyor, grafik birimi olarak tepelerde koşuyor. Bu telefon ile 3000 TL civarında satılan bir telefonu karşılaştırarak nasıl bir kafa yaşadığınızı pek anlamadım. Ek olarak bu telefon 260 avro gibi inanılmaz yüksek bir fiyattan ön siparişe açılmış durumda. Bu sadece TL'ye çevirildiğin de 850 TL demek bilmem farkındamısınız. Bugün ülkemizde en iyimser hali ile 1.000 TL'den gelecek olsa bu telefonu alan adam tamda sizin dediğiniz gibi enayi olur. Android tarafından bu fiyatlara geçen senenin amiral gemi telefonlarını almak mümkün. Hem donanım olarak güçlü, hem uygulama olarak iyi. Windows Mobile ülü olarak doğan bir sistem, artık mobil tarafta rafa kaldırılacak hale gelmişken hala bu sistemi savunmanız enteresan.
  • yorumları okurken dikkatimi çekti bir vatandaş Apple işlemci ile Windowsphone ların kullandığı işlemciyi kıyaslamış ve demiş ki aynı fark yok üstelik ram için bir kelime kullanmış hayatımda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum

• Adamlar en kısa zamanda nasıl batarız diye çalışıyor sanırım
  • Android'in önünü açalım diye yapmadıkları şey kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Enteresan.

Snapdragon 210 ve 1GB ram diye dalga geçiliyor. Bunu almak için enayi olmak gerekir deniyor.

Ama aynısı Apple için geçerli. Hatta daha beteri.

Apple ın kendi yaptığı Lumia dakinden çok da farklı olmayan işlemci ve 1GB ram. Dikkatinizi çekerim Apple aynı ürünü 3000TL ye falan satıyor İPhone 6 olarak.

Ondan sonra ben 74,7 milyon İPhone satılmış. Demekki 74 milyon "kendi eksikliği, yetersizliği, hatası veya akılsızlığından dolayı, mantıksızlığı ve faydasızlığı bariz biçimde belirli olan eylemi gerçekleştiren kişi" varmış dediğimde ceza puanı alıyorum.

Gerçi tırnak içindeki kısım yerine karşılığı olan "Enayi" sıfatına yer verdim.

Üstelik altına da özellikle belirttim. Alan herkese demedim 74,7 milyonun 700 bin i dedim şeklinde. Ve bu öyle üstün körü bir bilgi de değil. Teknoloji forumlarındaki anketler de çoğu kullanıcının aslında neden aldığını bile bilmediğini kanıtlıyor. Yani sen neden kendini 700 bin in içine koymayıp alınıyorsun ki?

Üstelik İPhone için optimize diyorlar ama Windows Phone da çok az sistem kaynağı kullanıyor. 512MB ram li Windows Phone kullandım. Neydi o kelime? Heh ; Akıyordu yani. Üstelik güncelleme konusunda da Android den iyi idi.

Tek eksiği market işte. Yani olayın donanım ile alakası yok. Ama haklı olunan nokta. Marketin bu kadar zayıf iken düşük donanımlı cihaz çıkarıp yazılım geliştiricilerin karını düşük tutarak "ZAMANLA GELİŞİR" diye beklemek.

İlk 2 yıl gelen satış karının %90-95 i sizin de. Çek uygulama yazanları tarafına. 2 yıl da Ekstra Kar etmeyiver yani.

Kafan güzelmiş, güle güle kullan.

• Ulan Ekrem çıkmasını geç, duyurulmamış telefonu bile hayal kırıklığı diye damgaladın ya daha ne diyeyim sana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Enteresan.Snapdragon 210 ve 1GB ram diye dalga geçiliyor. Bunu almak için enayi olmak gerekir deniyor.Ama aynısı Apple için geçerli. Hatta daha beteri.Apple ın kendi yaptığı Lumia dakinden çok da farklı olmayan işlemci ve 1GB ram. Dikkatinizi çekerim Apple aynı ürünü 3000TL ye falan satıyor İPhone 6 olarak.Ondan sonra ben 74,7 milyon İPhone satılmış. Demekki 74 milyon kendi eksikliği, yetersizliği, hatası veya akılsızlığından dolayı, mantıksızlığı ve faydasızlığı bariz biçimde belirli olan eylemi gerçekleştiren kişi varmış dediğimde ceza puanı alıyorum.Gerçi tırnak içindeki kısım yerine karşılığı olan Enayi sıfatına yer verdim.Üstelik altına da özellikle belirttim. Alan herkese demedim 74,7 milyonun 700 bin i dedim şeklinde. Ve bu öyle üstün körü bir bilgi de değil. Teknoloji forumlarındaki anketler de çoğu kullanıcının aslında neden aldığını bile bilmediğini kanıtlıyor. Yani sen neden kendini 700 bin in içine koymayıp alınıyorsun ki?Üstelik İPhone için optimize diyorlar ama Windows Phone da çok az sistem kaynağı kullanıyor. 512MB ram li Windows Phone kullandım. Neydi o kelime? Heh ; Akıyordu yani. Üstelik güncelleme konusunda da Android den iyi idi.Tek eksiği market işte. Yani olayın donanım ile alakası yok. Ama haklı olunan nokta. Marketin bu kadar zayıf iken düşük donanımlı cihaz çıkarıp yazılım geliştiricilerin karını düşük tutarak ZAMANLA GELİŞİR diye beklemek.İlk 2 yıl gelen satış karının %90-95 i sizin de. Çek uygulama yazanları tarafına. 2 yıl da Ekstra Kar etmeyiver yani.

iPhone kullanmadan iPhone'u övenlerden sonra bir de Windows Mobile kullanmadan övenleri de gördüm ya daha ne diyeyim.

• :D apple stratejisini uygukuyo ama yemio :D apple iyi rekam yapıo bu microsoftta iş yok :D yıllarca millete 720p lcd ekranları 3 binden kaktırdı kimsenin sesi çıkmadı :D

• android kullanıcısıyım tam olarak elimde letv x500 var seviyorum da ama zamanında bütün platformları kullanan bir kişi olarak umarım blackberry, microsoft , linux tabanlı ubuntu mozilla android ; meego tabanlı saiflish , ios ( unuttuğum varsa affola )..( ubuntu mozilla jolla yani saiflish kullanmadım geri kalanı kullandım). umarım bu sistemlerin hiç biri ölmez de son kullanıcı birşeyler kazanır rekabet her zaman bize yarar çünkü . burada herkes fanboyluk yapmaya devam ediyor maalesef arkadaşlar bu şirketler var olursa rekabettte birşeyler kazanırız fanboyluk ile ne kazanıyorsunuz hala anlamadım . teknoloji artık rakam oldu gidiyor hala bilgisayarda kullandıgım çift çekirdek 4 gbram telefonlarda oldu 8 çekirdek 4 gb ram olarak bize sunulmaya başlandı ama yapılan herşey aynı kim bir pc de yaptığı işlemleri telefonunda yapıyor ki anlamıyorum . yada elinizde o telefon var diye eleştiriye karşı çıkıyorsunuz . her sistem tam oturmamış ve gelişmektedir her zaman ama sizler sırf o markanın ürünü elinizde diye tammış kusursuzmuş gibi savunmaya geçiyorsunuz . sanki firma size o telefonu sattı diye savunun indirim mi yapıcaz dediler . 3500 tl verip bir de firmayı savunabiliyorsanız tebrik ederim kazık yediniz hemde 2 defa. ( LeTv yani şimdiki adı LeEco kullanmammın sebebi ise hem görsellik hemde sürekli rom atma silme gibi unsurlar uğraşmayı seviyorum ) lafım kimselere değil umarım microsoftta ölmez hatam varsa kusura bakmayın artık . iyi günler arkadaşlar..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.