Şimdi Ara

Microsoft, Lumia 950 ve 950 XL'i 'yanlışlıkla' internet mağazasına ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, Lumia 950 ve 950 XL'i 'yanlışlıkla' internet mağazasına ekledi 

Microsoft'un Windows 10 mobil sürümü ile birlikte piyasaya süreceği akıllı telefonlar merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan Lumia 550'ye ait fotoğraflar ve bazı bilgileri bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Bu kez ise şirket İngiltere internet mağazasına "yanlışlıkla" Lumia 950 ve 950 XL modellerini ekledi.

Listelemenin ilginç yanı ise akıllı telefonların fiyatlarının gösterilmemesiydi. Ancak fiyatlar dışında tasarım ve bazı önemli özellikler gün yüzüne çıktı. Lumia 950 modeli 5.2" ekran boyutuna sahip olurken Lumia 950 XL ise 5.7"lik bir ekran boyutu sunacak. Her iki model de 2K çözünürlük ve ZEISS lensli 20 MP arka kameraya sahip. Ancak arka kısımda kamera modüllerinin farklı görüntüsü de dikkat çekiyor.

Micro SD kart desteği sunan ve 32 GB dahili depolama alanına sahip modeller önümüzdeki hafta düzenlenecek Microsoft etkinliği ile birlikte resmiyet kazanacak.

• 2T DESTEK GÜZELMİŞ :)

• micro sd kart desteğini sağlam sunmuş ama

• Bu haber de yakında "yanlışlıkla" yapıldığı ortaya çıkarsa şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep yanlışlıkla olur zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalar cop olmasa fena tel degilde bakma bide fiyatlar androide gore ucuz olmasi lazim gidip s6 g4 fiyatına cikarsa kinse almaz

• Hep yanlışlıkla olur zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlışlıkla
  • Windows 10 çatır çatır çalışacaktır.
  • bakalım piyasada nasıl bir etki oluşturacak, windows phone bırakalı 4 ay oldu hiç özletmiyor kereta

• 1500 liradan fazla gelirlerse kimse almaz. Market zaten bomboş. Millet kameralı Nokia 3310 niyetine kullanır.

• Ne yanlışlığı la Ürünlerinin reklamını yapıyorlar bedavadan.
  • Ramini yazmamışlar ama, tahmini olarak 3 ya da 4 gb ram ile gelecek. Windows 10 mobil sistem gereksinimlerinde 2048x1152 nin üzeri için min. 3 gb ram şartı var.

• Hep yanlışlıkla olur zaten.
  • Tırt. Bulaşmayın sakın. Market olmadıktan sonra anlamı yok. Zaten fiyatta yüksek olur.

• 1500 TL üstüne kimse almaz . Ederi en fazla 1500 dür. Marketinde alternatif adam akıllı tarayıcı bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 1 Ekim 2015; 17:13:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Lumia 930 ve Harika 830 tasarına bakıyorum birde bu yaratılış garibelerine...
    Haci, daha güzelini baktın yapamıyorsun, bırak elindekini kullan.
    Bileyim ki 830'da veya 930'da Continuum çalışacak gidip onları alırım.
    İşletim sistemin güzel ancak kabuk güzel olmayınca iç güzellik de bir yere kadar.

• iOS'tan WP'ye geçen biri olarak "Market tırt" diyen teknoloji gurularına malesef katılamayacağım. Windows ekosistemi her işi optimum seviyede yapıyor. Fiyatı 3000'in altında geleceğini sanmıyorum. Telefonunu facebook oyunu için değil de ağırlıklı olarak iş için kullananlar değerlendirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eas722

iOS'tan WP'ye geçen biri olarak "Market tırt" diyen teknoloji gurularına malesef katılamayacağım. Windows ekosistemi her işi optimum seviyede yapıyor. Fiyatı 3000'in altında geleceğini sanmıyorum. Telefonunu facebook oyunu için değil de ağırlıklı olarak iş için kullananlar değerlendirebilir.

Microsoft Wm10 cihazları iş telefonu olarak satmaya çalışıyor ama orada da gene uygulama desteğine ihtiyaç var. Sadece office uygulamaları ile iş telefonu olunmuyor maalesef.

Geçen 20 sayfa tarayıp göndereyim dedim. Öncelikle office lens uygulamasının azami 10 sayfa taradığını gordum. Hadi dedim olsun, iki tane 10 sayfalık PDF dosyası hazırlaması 15 dakika olmasına rağmen bitmedi. Bu sırada andoid telefonumda bir tane tarayıcı uygulaması açıp tek bir tane PDF hazırlayıp mail olarak gönderdim. Hala bitmişti işlemler.

Ekonomi verilerini neredeyse sadece Finans uygulamasından takip edebiliyorsun, investing.com gibi ekonomi uygulamalari ya yok ya da çalışmıyor ve uzun süredir güncellenmiyor. Firmalarin kendi traderlarini geçtim, MT4/5 bile markette yok. Özel iş alanlarına yönelik uygulama zenginliği konusunda android bile iOS ile başa çıkamaz. POS cihazı bile oluyor o tiki telefonlar. Continium kesinlikle mobil iş istasyonuna çevirmez bir cihazı. Sadece fantazi ve eğlence. Başka da ise yaramaz. Ekran, klavye/mouse olduktan sonra bir zahmet bilgisayar da olsun.

E şimdi bu telefon mail gönderip word dosyası okuyarak mi iş telefonu olacak? E onu zaten diğerleri yapıyor. Güvenlik elindeki tek kozu, onu da BlackBerry getirecek gibi bakalım.

Yanlış anlaşılmasın, L930 sahibiyim ve WM10 demiyorum ve begeniyorum sistemi. Umarım muvaffak olurlar ama W10 sürümü daha kullanıcı dostu ve eğlenceli olmasına rağmen yeterince yenilik -daha doğrusu oasi gereken gibi çıkıyor gibi görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 1 Ekim 2015; 20:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Android uygulamalarını çalıştırabilecek deniyordu bununla ilgili bir gelişme var mı?

Project Astoria diye arayabilirsiniz. Son kullanıcı için değil, geliştirici için o. Siz gene marketten uygulama indireceksiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.