Şimdi Ara

Microsoft Lumia satışları büyük düşüşte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya telefon mu çıkardı da reklamını vs yapıp satacak. Apple da olsa iki sene telefon çıkarmasın adam gibi, hiç reklam yapmasın düşer. Adam olaymış da sataymış.

Bu arada o kadar cihazlar etkinliği oldu haberleri çok geç girdiniz, zarar haberini farklı farklı başlıklarla girmişsiniz. İlginç valla dh'nin Microsoft'a yaklaşımı.

• -Güncellemeler çok çok ağır geliyor
    -Tanıtım reklam yok
    -Hiçbir yerde bulunmuyor yada teknoloji marketler almak istemiyor
    -Platform beklenen patlamayı yapamadı,kullanıcıların beklemekten sinirleri bozuldu.
    -wp kullanmak için bariz bir neden yok.
    -zaten nokia markasının hatırına yapılan ilk satışlar,marka microsoft olunca bambaşka birşey oldu.
    -Şahsi görüşüm olarak dizayn olarak bir çekiciliği yok.Resmen nokia n9 dizaynı ile gidiyor hala.
    -kimseyede tavsiye etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Kızanlar olabilir ama paranızı sokağa atıyormuşsunuz gibi geliyor bana bunlar alındığında.

yok kızmak falan . attım sokağa. pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Windows Phone 10 ya devam ya tamam olacak Microsoft için. Zaten kullanıcılarıda bıktı artık sistem gelişecek diye beklemekten.

aynen güncelleme bekliyoruz ama elimizdeki sürümler bile stabil değil . youtube videosu ekrana tam oturmuyor tarayıcı da mesela Bir daha kolay kolay bulaşmam. zaten ben alırken kamera önceliğim vardı. o zaman androidkameralar kötüydü.şimdi baya geliştirdiler. ama windows hala yeterince gelişemedi. ha keşke 950 xl beklenilenden ucuzfiyatla gelse de android yerine onu alsak.... gene kaşınıyoz

• nokia donanım yönünden on numara işler çıkartıyordu, microsoft nokianın bu doğrultuda yapamayacağını düşünüp yazılıma yüklendiler, nokia baktı olmuyor arkadaş gel ben sana telefon bölümünü satayım sen bana altına işeyerek ısınan felan de ne dersen de, ben tamam diyecğim ,
    sonrada 2016ya kadar ses etmeyeceğim,
    microsoft satın alma ile kar edeceğini düşündü
    gel görki gerçekler öyle değil,
    microsoft daha satışlarda düşüşe geçecek.
    ilk başta nokia adı satıyordu

• Bu Windows sistemini neredeyse bir tek Microsoft kullanıyor. Sistem güncelliğini korumak için 2-3 ayda bir sırasıyla akıllı telefon saat tablet gibi cihazların bütün yıla yayılmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: filteke

nokia donanım yönünden on numara işler çıkartıyordu, microsoft nokianın bu doğrultuda yapamayacağını düşünüp yazılıma yüklendiler, nokia baktı olmuyor arkadaş gel ben sana telefon bölümünü satayım sen bana altına işeyerek ısınan felan de ne dersen de, ben tamam diyecğim ,
    sonrada 2016ya kadar ses etmeyeceğim,
    microsoft satın alma ile kar edeceğini düşündü
    gel görki gerçekler öyle değil,
    microsoft daha satışlarda düşüşe geçecek.
    ilk başta nokia adı satıyordu

o telefonlar sadece nokia adı olduğu için satı zaten.
  • Herşey tıkırında Microsoft da,sadece Lumia lar da sıkıntı var biraz.MS o kadar yatırım yaptı W10 çıkışıyla ve uygulama gap inin kapatılmasıyla satışlar yukselecektir.

• Çok satılması için bir sebepte yok zaten.

• Beter olsunlar.
  • Eeee. Hani, görelim bakalım o "Market düzelecek, daha iyi olacak" vs deyip duran Kâhin sınıfı üyeleri.

Neredesiniz alooooooovvv...

• Ben bir süre daha en azından W10 sistemi oturana kadar ( artık ne kadar olursa ) bu düşüşlerin devam edeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nu.D.38

Beter olsunlar.

amin.
  • Store'u oturtmadan şu günlerde yeni bir işletim sistemi çıkarmak boş yatırım. En popüler uygulamalardan bile yoksun bir cihaz.

• Htc A9 konusunda ömrümde gördüğüm en gerizekalı firmanın Htc olduğunu söylemiştim ama Microsoft Lumia da aynı gerizekalılıkta başka bir gerizekalı firma daha

• Beğenmeyen kullanmasın zorlamı kullandırıyorlar microsoft hiç yaş tahtaya basar mı w10 ile yükselişe geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bugünlük bu kadar Anti-Microsoft haber yeter sayın iDonanımHaber editörleri.

Edit: Bu arada forumda ne kadar da çok uzman yatırımcı ve finansör varmış arkadaş. Nokia satın alımı zarara uğratmış da Lumia'ların satışı düşüyormuş da, mağaza dandikken işletim sistemi çıkarmak boş yatırımmış. Uzun vadeli bir yatırımdı bu merak etmeyin birkaç seneye anlarsınız muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 23 Ekim 2015; 20:36:56 >
  • Donanımhaber CEO'ları yine konuşmuşlar.

Microsoft Amerika'da etkinlikler, reklamlar, yeni telefon çıkarmalar, kampanyalar vs. bir sürü hareket yapıyor merak etmeyin. Avrupa'da biraz daha az etkin tamam da Türkiye'de hiç etkin değil, öyle bir yorum yapıyorsunuz ki sanki sadece Jüpiter'de satılıyor bu telefonlar. Bu rakamlar dünya genelinde ki rakamlar, o zaman dünya geneline göre yorum yapın, sadece Türkiye'ye göre değil.

Bana göre en büyük hataları Nokia'nın mobil bölümünü satın almaları oldu. Zaten 1 tane ciddi üretici vardı, onu da satın alıp koca platformda tek başlarına kaldılar. Nokia en azından bir kıtada ne yapıyorsa, diğer kıtada da aynı reklamı, kampanyayı yapıyordu en basit örnek olarak.

Güncellemeler çok yavaş, kesinlikle doğru. Yalnız sistemin daha nesi güncellenecek onu anlamadım. Tek eksiği ek yazılımlar(Whatsapp, Spotify, Twitter, Youtube vs.), buda market demek oluyor. Market gelişecek diyenlerin kaynağı neydi bilmiyorum ama gelişmeyeceği apaçık ortadaydı. Windows 10'dan sonra gelişir mi, muhtemelen hayır. Uygulama geliştirecek olan zaten ne yapar eder geliştirir. Windows 10 Mobile ile çoğu eksiklik kapandı, 3 yıllık maceranın sonunda alınabilir bir sistem oldu. Bu arada Android veya iOS uygulamaları bir adımda Windows 10 uygulamasına dönüştürülebiliyor, bunu yapmayan geliştiricinin niyetinden şüphe ederim. Daha fazla platformda olmayı kim istemez ki ?

Aslında sıkıntı Microsoft'un tek başına mücadele etmesi. Birkaç üretici daha olsa bu sistem şimdi 4-5 kat daha fazla yol almıştı. Ben en başından beri diyorum, sosyal ağlarla çok işi olan, telefona bir o ROM'u bir bu ROM'u yükleyen, markette en güncel oyunları/uygulamaları indiren, benim fotoğraflarım, bilgilerim çok önemli değil malum şirketin database'ine kaydedilsin diyen bu sistemi almasın, bunlar hiçbir zaman olmayacak, ha belki sosyal ağ tarafı gelişebilir oda belki.

• Şaşırılacak bir durum değil maalesef.

Gerçi koskoca Microsoft kendisi işini bilir (!)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.