Şimdi Ara

Microsoft MWC 2015 etkinliği [ Etkinlik Bitti ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsim değişti fakat başka değişen birşey yok.
  • Yani win10 dediler devrim dediler olucak dediler beklettiler bişey çıkmadı 2 haftadır bekletiyolar bakalım bekleye bekleye hal olduk biraz daha bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 geldi, hala yenilik yok diyenler var. Bunlara uçan araba yapsan yine yaranamazsın..

Ha ama Apple boyalı malum şey satsa rekorlar kırar dimi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Windows 10 geldi, hala yenilik yok diyenler var. Bunlara uçan araba yapsan yine yaranamazsın..

valla çok haklısın
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Yenilik gelmedi sadece getiricez dediler bi kaç video yayınladılar okadar win10 kuranlara sor ne yenilik var diye adamlar xbox müziği bile değiştirmemiş neyin yeniliğinden bahsediyorsun.apple gelince banane appledan ben wp seviyorum.son olarak wp denim ile sistemin içine ettiler telefon androide döndü sürekli pilini çıkarıp takıyorum kendine gelsin diye.adam akıllı bişey yaptıkları yok anasını satıyım sonrada uçan araba yapsa yaranamaz diyosunuz ben uçan araba istemiyorum bana stabile lazım win 8 de ne güzeldi stabile manyağıydı tel 8.1 den sonra anasını ağlattılar telin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Windows 10 geldi, hala yenilik yok diyenler var. Bunlara uçan araba yapsan yine yaranamazsın..

Hadi W10 kararlı sürüm olsa ve hiç bir yenilik olmasa anlayacağız fakat anlamak güç altı üstü beta sürümü bu ne bekliyorlar anlamak güç tek dertleri market aslında.
  • amiral gemisi duyursunlar.

• başladi

• windows 10 görselleri anlatılıyor .
    ilk tanıtılan telefon lumia 640 oldu .
    tanıtımlar microsoft lumia 640 windows10 ile yapılıyor
    2. telefon lumia 640 xl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 2 Mart 2015; 9:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony xperia zl

windows 10 görselleri anlatılıyor .
    ilk tanıtılan telefon lumia 640 oldu .
    tanıtımlar microsoft lumia 640 windows10 ile yapılıyor
    2. telefon lumia 640 xl oldu

1330 tanıttılar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu videonun altyazılı olanını bilen var mı , link atsa.

edit: Özet haliyle youtube ''dijitaller' kanalında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 2 Mart 2015; 11:58:36 >
  • lumia 1330 tanıtılmadı . sadece lumia 640 ile lumia 640 xl telefonlar tanıtıldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: sony xperia zl

lumia 1330 tanıtılmadı . sadece lumia 640 ile lumia 640 xl telefonlar tanıtıldı..

"Tanıtılması beklenen diğer model phablet kategorisinden Lumia 1330. Bu modelin şimdiye kadar çıkan haberlere göre teknik özellikleri 5.7 inç ekranda 720x1280 piksel çözünürlük, Zeiss lense sahip 13.1 MP arka 5 MP ön kamera , 1 GB sistem belleği ve Snapdragon 400 çipset şeklinde sıralanıyor."

sanırım 640 xl, l1330 yerine tanıtıldı.
  • WP Office çok işlevsel olmuş , otur cv yaz gönder
  • 640Xl fiyatı 1000 lira mı olacak acaba, 1320 1000 liradan çıkmıştı sonuçta ama 6 serisi telefona insanın gönlü de 1000 lira vermek istemeyebilir. 1330 olsaymış keşke ismi.

• İsimlendirme şeklinde değişikliğe gidildi artık 13xx yok Lumia 640XL=1330

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidin yıllardır geldiği durum ortada.6 ay sonra kasan bir işletim sistemi saçma sapan hatalar arayüzde oluşan takılmalar ve güvenlik adına hiçbirşey vaad etmeyen bir sistem.Kalkıp da windows phone yi eleştirmek de neyin nesi en azından bütün bilgileriniz güvende kamera desen akıllı telefon dünyasında en iyi kameraya sahip cihazlar ve hiçbir zaman android gibi gün geçtikçe yavaşlayan bir arayüze sahip değil.Buna rağmen neden kötüleniyor windows phone anlamak gerçekten güç.

• Windows Phone u kötüleme bir sürü politikası ,başka bir şey değil,üstelik kullanmayan kesim buna ön ayak oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Androidin yıllardır geldiği durum ortada.6 ay sonra kasan bir işletim sistemi saçma sapan hatalar arayüzde oluşan takılmalar ve güvenlik adına hiçbirşey vaad etmeyen bir sistem.Kalkıp da windows phone yi eleştirmek de neyin nesi en azından bütün bilgileriniz güvende kamera desen akıllı telefon dünyasında en iyi kameraya sahip cihazlar ve hiçbir zaman android gibi gün geçtikçe yavaşlayan bir arayüze sahip değil.Buna rağmen neden kötüleniyor windows phone anlamak gerçekten güç.

Kamera konusuna katılıyorum, görüşlerinize de saygı duyuyorum ;ama Lollipop ile pek kasma/donma olayı yok artık, Android'de gayet iyi geliyor artık anlayacağınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.