Şimdi Ara

Microsoft NX-6000 web cam mağdurumuyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben en iyisi olsun dedim gittim piyasada bulunabilecek en yeni ve güçlü web cam olan microsoft NX-6000 aldım. Artık msn de daha kaliteli görüşebilecektim!! diye mutlulukla dolu eve dönüş yolculugum taaki kamerayı takıp msn de deneyene kadar sürdü. Daha sonra şok oldum. Çünkü önceden kullandığım Pirhana marka ucuz kamera msn de çok daha iyi görüntü veriyordu.

Sizlere sorularum şunlar,

1-microsoft kameramın kendi özel programında ayarlarını 2mp çıkardığım zaman inanılmaz bir kalite veriyor ancak msn i açtığımda kaliteden eser kalmıyor. Ben bu kamerayı kendi programından uzun uzun net bir şekilde kendime bakabilmek için mi aldım? madem msn de iyi görüntü vermiyor aksama kadar 7.6 mp de kendi resmimi çeksem kaç yazar?

2- msn de pirhanadan daha kötü bir görüntü vermesini nasıl düzeltebilirim.msn de görüntü ayarları dışında bilmediğim bir ayar var mı ? mesela çözünürlüğü nasıl artar?

3-nasıl 20 dolarlık bir makina kadar olamıyor, yenilik ve teknoloji geriye dogru mu ilerliyor? şaka bir yana yardımcı olursanız sevinirim..

• bak örn;apache 500k 18$
    birde logitech 160ytl

ama apache daha iyi böyle şeyler oluyor bazıları sırf yazlım veriyo 3/5 süs koyuyor sizde aldanıyorsunuz..
  • eyvallah valla epey yardımcı oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0zan

eyvallah valla epey yardımcı oldun

ne yapsaydım paranı gerimi vereyim allahım yaa
  • parasından ziyade, aldanmış olduğum gerçeğini adeta nanik yaparcasına yineleyeceğine daya yapıcı olabilirdin,
  • dostum kamera işleri bi garip bende pek anlamıyorum bende philips 840 k var ben gayet memnunum zamanında bende iyi para verdim ama hakkını veriyor , o ışıklı kameralardan nefret ediyorum gözleri mahvediyorlar ,bence iade et kameranı yeni aldıysan git başka bişeyler al
  • bence de geri verme şansın varsa ver abim senin kameradan kullanıyor daha önce philips 840 vardı onda bu daha kötü bendede 740 vardı bozuldu ikinci elde bir akrkadaş philips in en iyi webcamını sıfır olarak paketinde ve garantili olarak 100 ytl ye sattı ve ben aldım keşke bu tarz firsatları değerlendirseydin dediğim gibi geri verip philips spc900nc alabilirsen yap derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni de çileden çıkarıyor ışıklı kameralar.. İçime doğmuş olacak ben de sormuştum alırken beğenmezsem geri getirebilirmiyim diye kameranın soğuk ambalajı mı ne varmış bu sebeple de değiştirme yapamıyorlarmış.
    Kameranın gündüz performansı fena değil ancak akşam olunca birden karakter değiştiriyor adamı sinir ediyor. Pirhana nın da gündüz performansı iyi değil, acayip tuhaf bir durum anlayacağın
  • eğer ürünün yazılımındaki ayarları yaparsanız çok muhteşem görüntü elde etmiş olursunuz. (msnden)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.