Şimdi Ara

Microsoft office 2007 de hazirladim dosyayi hoca 2003 ve 2010 istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ödev aldim hocadan hoca microsoft office 2003 ve 2010 da yapin dedi powerpointten üniversitede okudugum için pcm yok internet kafedede 2007 vardi dedim 2007 den yapim yurta dönünce arkadaşlarin laptoplarindan 2010 a aktarir bilgileri copy/paste yaparak filan

Herneyse işte 2010 office de 2007 office dosyasini açamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz ne yapmam lazim 2007 formatindaki ödevimi 2010 veya 2003 e çevirmem lazim şimdiden teşekürler .

• Onla alakalı bir program vardı istersen link atayım.
  • ilk olarak office 2007 de yapmis oldugunuz ppoint sunusunu acin ve sol ust kosedeki topa tiklayarak farkli kaydeti secin. Orda belge adini yazma ve duzenleme kutucugunun altindaki secenrklere tiklayin ve office 2003 secenegi ile farkli kaydedin. Olay bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktasarimTr

ilk olarak office 2007 de yapmis oldugunuz ppoint sunusunu acin ve sol ust kosedeki topa tiklayarak farkli kaydeti secin. Orda belge adini yazma ve duzenleme kutucugunun altindaki secenrklere tiklayin ve office 2003 secenegi ile farkli kaydedin. Olay bu kadar basit.

+1 ama benmi yanlış anladım adam 2007de kaydetmiş 2010'a açılmıyor anladım heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.