arkadaşlar geçen gün mynet e-mail hesabımı outlook 2007 den aktif ettim. maillerimi eşleştirmek için gönder/al butonuna tıkladım. mailler outlook a geldi ancak mynet ten silindi. galiba bir ayarı yapmayı atladım. ancak nekadar uğraştıysam mailler mynete geri dönmedi. bir bilen varsa yardım ederse sevinirim.
söylediğin yere tick koydum ama zannedersem bunu baştan yapmam lazımdı yani gelecekteki mailler için işe yarayacak. ben şimdi outlooktaki mailleri tekrardan mynette görmek istiyorum. böyle bir ayarı varmı acaba
Mynetden silindiyese pek yapılabilecek yok gibi, ama illa mynetde olsun diyorsan outlookdakileri tekrar mynete geri gönder.
quote:Orijinalden alıntı: tan Mynetden silindiyese pek yapılabilecek yok gibi, ama illa mynetde olsun diyorsan outlookdakileri tekrar mynete geri gönder. işte meselede o gönder/al butonuna basınca mynete gitmiyor. eşleştirme yapması lazım gibi geliyor bana senkronize gibi.
bende öyle tahmin etmiştim. bence outlook için büyük bir hata outlook u laptop yoksa sadece sabit bir pcden kullanılabilir. ancak mynet,gmail tarzı mail servisleri tüm internet bulunan pcler den takip edilebilir. mail servisindeki mailleri kesip kendine kopyalaması çok saçma bence