Şimdi Ara

Microsoft Outlook Yedeklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Ben e-mail programı olarak outlook kullanıyorum.Bir yahoo grubuna üyeyim ve düzenli olarak e-mail alıyor ve bu mailleri arşivliyorum.Benin sorunum ise bu mailleri ekleriyle birlikte yedeklememin münkün olup olmaması?Yarın birgün bilgisayara bi format atmak zorunda kalsam ne yazıkki maillerimin hepsi silinmiş olacak.Bu mailler ekleriyle birlikte bilgisayarın neresinde bulunuyor ve bunları ekleriyle birlikte yedeklemem münkünmü?
    Yardımlarınızı bekilyorum...

• tabiki mümkün microsoft sitesinde outlook yedeklemek için yama var kuruyosun ve seceneklere yedekle komutu geliyor ve yedegini göre bilmek için dokuman seting içinde application data nın içinde kolaygelsin
  • c:\document and settings\...\application data\microsoft\outlook
    c:\document and settings\...\local settings\application data\microsoft\outlook

bu iki klasördeki dosyaları yedekle

yeni sistemde outlook kurulduktan sonra önce outlook'u çalıştır personal folder ı yaratsın sonra programı kapat

yedeklediklerini aynı klasörlere geri kopyala. üstünden geç

tekrar outlook'u çalıştır yeniden mail hesaplarını oluştur (pop3, imap ayarlarını yap)

işlem tamamdır

outlook 2003 te bunu yapıyorum sanırım outlook 2000 ve express te durum aynıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 4 Şubat 2006 11:04:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microsoft office kuramıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.