Şimdi Ara

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Kablosuz Siyah Klavye Mouse Set (L5V-00016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yazı yazdığım için ve biraz da rahatı sevdiğimden daha önce Microsoft Comfort Curve 2000 kullanıyordum.

Yinde daha öncelerden de buna benzer microsoftun diğer klavyelerinden kullandım.

Kablosuz olsun ve biraz daha yeni tasarım ve fiziksel olarak da yeni olsun diye, Logitech K350 aldım.

Ama hiç rahat bulmadım. Tuşlar çok yüksek. Basınca sağa sola takılıyor. Çok sesli. Bu nedenle yeniden araştırdığımda başlıktaki klavyeyi gördüm.
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-sculpt-ergonomic-desktop-kablosuz-siyah-klavye-mouse-set-l5v-00016-p-BD800815

Satıcılar biz türklerin avrupalılardan daha zengin olduğumuzu düşünmüş olmalılar ki tek klavye şeklinde yurtdışında (bkz. Amazon) satılırken Türkiye'de fiyatını ikiye katlayarak yanında illa fare satmak istemişler. Faresiz bulamıyorsunuz.

Evet bu klavyeyi almak istiyorum. Daha doğrusu dün spariş verdim. Kullanan var mı? Deneyiminiz nedir?

• bende aldım microsft sclupt seti, ve klavyeyi normalde ne kadar yanlis kullandığımı anladım sayesinde, alisabildinizmi klavyeye gerçekten insani çok zorluyor suan.. alalı bir kaç saat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihakki -- 23 Mart 2020; 20:31:21 >
  • alihakki kullanıcısına yanıt
    On parmak yazıyorum yıllardır. Bakmadan. Dolayısıyla alışamama gibi bir durum yaşamadım. Bu şekilde daha önce yazmıyorsanız zorlanmanız normal. Yok yazıyor idiyseniz zaten şimdiye kadar alışmışsınızdır.

Hayırlı olsun.

Klavyenin garanti süresi 3 yıldır. Dongle ı kaybeder ya da kırarsanız ( kırılmaya müsait fazlaca iri, uzun) temini mümkün değil. Yani klavyeniz çöp olur. Ama microsoft kapı gibi ürünün arkasında durur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
    normalde 10 parmak yazmadığım için ilk aldım günkü kadar olmasada şuan hala acemilik var benim asıl sorunum 10 parmak kalavye kullanımındanmış. 10 parmak kullanmaya çalışıyorum artık.
    keşke mousesuzda satılsaymış, mouse bana ben mouse bakıyorum :D
  • alihakki kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Ben de fareyi kullanmıyorum. Fare deyince benim için tek fare sadece logitech mx seridir.

Fareyi satmıştım 100 lira civarı.

Bu arada ben bu seti çok beğendiğim için 1 tane daha aldım sahibinden üzerinden sıfır olarak bir kullanıcıdan nispeten uygun fiyata. Bir tane daha vardı. Yani kullanfığımla birlikte toplam 3 adet var. İkisi k ağalı kutu. Microsoft daha iyisini yapana kadar benim için araştırmama göre dünyada en iyi klavye bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.