Şimdi Ara

Microsoft Security Essentials korur mu virüs programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu korur mu bilgisarı korumassa özelden kullandığınız sağlam ilaçlı virüs programını memnun olduğunuz özel mesaj atabilirseniz sevinirim

• Serial-Krak vs. paylaşım yassah.

Norton-Bitdefender-Kaspersky-Avira-Avg-Avast bunları kullanın. 6 ay sonra lisans alırsınız.
  • çok uzun bir süre Microsoft Security Essentials kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım basit ve kullanışlı tabi win8 e geçmemden itibaren defender ile tanıştım hepsi aynı kapıya çıkıyor olsada tavsiyem Microsoft Security Essentials kullanmandan yana
  • 6-7 ay kadar kullanmıştım sorun yaşamamıştım.
  • avast veya avg tavsiye ederim
  • Bendede Microsoft Security Essentials yüklü pcye format atıyorum 2 dk sonra yine çöküyor bıktım artık Microsoft Security Essentials yükledim suanlık sıkıntı cıkartmadı ama daha detaylı bi program arıyorum varsa özelden atarmısınız
  • 2 yıldır antivirüs kullanmıyorum bir şey de olmuyor bilgisayara ancak bu aralar yavaşladı ve hard diskim dolu düzenleme programı olarak ne önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

2 yıldır antivirüs kullanmıyorum bir şey de olmuyor bilgisayara ancak bu aralar yavaşladı ve hard diskim dolu düzenleme programı olarak ne önerirsiniz

ccleaner
  • Bende kullandim baya bi sorun yasamadim. Avast veya norton kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 Internet Security yada 360 Total Security tavsiyemdir.Ücretsiz ve Avira,Bitdefender motorlarını kullanıyor.Türkçe sürümü şuan yok ama beta sürecinde yakında çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.