Ben laptopumu 2. el aldım içinde 20 civarında oyun yukluydu.oyunları bitirdikçe siliyorum(yer açmak için) asıl soru şu program ekle kaldır listesnde microsoft sql server 2008 browser,microsoft sql server native silent ve 2 tane daha microsoft sql server2008 programı görunuyor.bunları silersem nolur herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım.oyunlar ya da herhangi bi progarmı çalışmaz duruma getirirmi.ayrıca 16 tane de microsoft visual c++ programı var bunların işlevi nedir,bunları da silmek istiyorum ya da hangierini silebilirim bilemiyorum.yardımcı olurmsunuz?
Visual c++ ve Sql server programlama, kodlama yapmak için kullanılır. Silebilirsiniz. Oyun oynarken bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.
sıkıntı çıkarır onda kurulu olan kodlama yapmak için değil kodları okumak için bazı oyunlar onlara ihtiyac duyar zaten onlar 1-2 mb yer kaplar onları silmekle yer kazanamazsın hepsini silme her sürümden 1er adet bırak yada bırak öyle kalsın
Evet 1-2 mb yer kapıyor fakat bildiğim kadarıyla pc de ne kadar çok uygulama prgm yuklu olursa o kadar kasılır.Kullanmadığım şeylerin de kalmasının manası yok.emin olmam lazım.bahsettiğim prgramların listesi aşşağıda bunları silersem nolur ya da hangilerini silebilrim, konuya hakim biri cvp verebilrimi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme