Şimdi Ara

Microsoft Store ve Minecraft.net fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft store da 76TL olan minecraft, kendi orjinal sitesinde 23€ (129TL). Bu kadar fiyat farkının sebebi ne arkadaşlar, ikiside aynı değil mi yoksa?
    Microsoft  Store ve Minecraft.net fiyat farkı
    Microsoft  Store ve Minecraft.net fiyat farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babalitist -- 22 Mayıs 2018; 14:56:5 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Microsoft Store ve Minecraft.net Fiyat Farkı

Minecraft'ı satın almak isteyen kullanıcılar için Microsoft Store ve Minecraft.net arasında bir fiyat farkı bulunmaktadır. Bu fiyat farkı, satın alma platformuna ve belirli sürümlere göre değişebilir.

Microsoft Store

Microsoft Store, Windows 10 ve 11 işletim sistemlerine sahip cihazlar için resmi bir uygulama mağazasıdır. Kullanıcılar, Minecraft'ın Java ve Bedrock sürümlerini Microsoft Store'dan satın alabilirler.

• Java Sürümü: 26,95 $
    • Bedrock Sürümü: 26,99 $

Minecraft.net

Minecraft.net, Minecraft oyununun resmi web sitesidir. Kullanıcılar, Minecraft'ın yalnızca Java sürümünü Minecraft.net üzerinden satın alabilirler.

• Java Sürümü: 23,95 $

Fiyat Farkının Nedeni

Microsoft Store, kullanıcıların oyunları doğrudan cihazlarına indirmesine izin veren bir uygulama mağazasıdır. Microsoft, satılan oyunlardan bir komisyon alır. Bu nedenle Microsoft Store'daki oyun fiyatları, Minecraft.net'teki fiyatlardan daha yüksektir.

Hangi Platformdan Satın Almalısın?

Satın alma kararın, tercihlerine ve ihtiyaçlarına bağlıdır. Minecraft'ın hem Java hem de Bedrock sürümlerini oynamak istiyorsan Microsoft Store'dan satın alman gerekir. Ancak yalnızca Java sürümüne ihtiyacın varsa Minecraft.net'ten daha düşük bir fiyata satın alabilirsin.

Ek Bilgiler

• Birden fazla cihazda oynamak istiyorsan Bedrock sürümünü satın alman önerilir.
    • Modlar ve eklentiler kullanmak istiyorsan Java sürümünü satın alman gerekir.
    • Minecraft'ın farklı sürümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Minecraft'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Store daki Minecraft for Windows 10'dur (Oyun arayuzu mobildeki gibi)

Sitesindeki Minecraft Java Edition'dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol hocam. Burdan bi arkadaştan key aldım, key de sorun çıkmadı ama çok kötüymüş oyun, birsürü hata veriyor xbox bağlantısı sorunlu biton dert var. Adam gibi java versiyonunu almak lazım, microsoft dertten başka bişey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babalitist

Saol hocam. Burdan bi arkadaştan key aldım, key de sorun çıkmadı ama çok kötüymüş oyun, birsürü hata veriyor xbox bağlantısı sorunlu biton dert var. Adam gibi java versiyonunu almak lazım, microsoft dertten başka bişey değil.
    Hocam zamanında java edition almıstım. Simdi forge kurdum. Oyun gayet guzel.

Keyi kimden aldınız? Bende key arıyorum ama duzgun key bulamadım. Magazada da oyun baya pahalı.

Edit: Java edition almıstım dedim ama yalan olmasın. Team Extreme oynuyorum. (Yani yine java edition ama ucretsiz launcher)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E905B1095 -- 13 Haziran 2018; 23:57:21 >
  • Hocam key nereden bulabilirim.
    @babalitist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E905B1095 -- 15 Haziran 2018; 16:24:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.