Şimdi Ara

Microsoft Surface Book 2 iddiaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yıl Surface tablet serisinin yanına eklenen Microsoft’un ayrılabilir klavyeli Surface Book tablet modeli oldukça büyük ilgi görmüştü. İkisi bir arada olarak nitelendirilen bu kategorinin giderek büyümesi, Microsoft’un da devam modeli için çalışmalarını hızlandırmasına neden oldu.

Microsoft Surface Book modeli hali hazırda lüks kategori içerisinde yer alıyor. 13 inçlik 3000x2000 piksel çözünürlükte ekran, Intel Skylake işlemci, 16GB’a kadar RAM, 1TB’a kadar SSD, 12 saate kadar kullanım ömrü gibi özellikler 1500$ başlangıç etiketi ile sunuluyordu. Surface Book, MacBook Pro serisinin doğrudan rakibi durumunda.

Ayrıca Bkz.Asus, oyuncu dizüstü segmentinde lider

Gelen bilgilere göre, Surface Book 2 modeli çıtayı biraz daha yukarı çıkaracak. Ekran çözünürlüğünün 4K olması beklenirken, daha iyi performans sunan Intel Kaby Lake işlemcilerden gücünü alacak. Ayrıca USB Type-C bağlantı girişinin de olacağı ifade ediliyor.

Geçen yıl ilk nesil Surface Book modeli Ekim ayında tanıtılmıştı. Muhtemelen Surface Book 2 modeli de yılın ikinci yarısında piyasada olacak. Fiyat konusunda ise ilk nesilden belki bir miktar daha fazla başlangıç fiyatı görebiliriz. 

• 13'' nasıl da niş bir market oluverdi. O küçük ekrana bakarak insanlar nasıl mutlu oluyor anlamıyorum, acaip kullanışsız. Bütün ultrabookların en azından bir modeli 15'' gelmeli.

• Açık hava sinemasına gittikten sonra, evdeki bilgisayar ekranı istediği kadar büyük olsun aynı etkiyi yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Mayıs 2016; 13:33:48 >
  • O değilde görselde Windows XP var :))

• Bunun içine birde GTX 1070m koymazlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

13'' nasıl da niş bir market oluverdi. O küçük ekrana bakarak insanlar nasıl mutlu oluyor anlamıyorum, acaip kullanışsız. Bütün ultrabookların en azından bir modeli 15'' gelmeli.

Sizin gibiler yüzünden şuan piyasa tepsi gibi telefonlarla devasa laptoplarla dolu ,şahsen laptopta en ideal boyutu 13-14 inç arası telefondada 4.3- 4.7 olarak görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15" isteyen gider laptop kullanır. İkisi bir arada sistemden bahsediyoruz burda. Taşınabilirlik ön planda olmalı. Bende 11,6" lik 2si1 arada kullanıyorum gayet memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Surface Pro 5
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim ise anlamadığım nokta ;

13" tamam.

Hafiflik tamam.

Neden inceltmeye çalışıyonuz arkadaşım. İğrenç iğrenç tasarımlar.

Boyut ve ağırlık itibariyle kompakt zaten, iyice abanarak inceltmenin anlamı ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

13'' nasıl da niş bir market oluverdi. O küçük ekrana bakarak insanlar nasıl mutlu oluyor anlamıyorum, acaip kullanışsız. Bütün ultrabookların en azından bir modeli 15'' gelmeli.

Sizin gibiler yüzünden şuan piyasa tepsi gibi telefonlarla devasa laptoplarla dolu ,şahsen laptopta en ideal boyutu 13-14 inç arası telefondada 4.3- 4.7 olarak görüyorum

Sen taplet kullan laptop senin neyine ufak istiyosan telefonda bende küçük severim ama laptop büyük olmalı sizin gibiler derken nokia 3310 piyasadaykende laptoplar aynı boyutdaydı ne şaçmalıyosun sen 15.6 14 den ufak laptop olmamalı bilgisayar adı üzerinde ben onu çümçük kadar ekranınamı bakıçam.

• quote:

quote:

arz talep meselesi, demek ki kullanıcılar büyük ekranlı telefon istiyor o yüzden 5-6 inç alıyor kimseye "sizin gibiler yüzünden böyle böyle oldu" diye yargılayamazsınız.

bende küçük notebook sevmiyorum ama buraya sizin gibiler yüzünden microsoft ekranı küçültüyor vs. yazmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

arz talep meselesi, demek ki kullanıcılar büyük ekranlı telefon istiyor o yüzden 5-6 inç alıyor kimseye "sizin gibiler yüzünden böyle böyle oldu" diye yargılayamazsınız.

bende küçük notebook sevmiyorum ama buraya sizin gibiler yüzünden microsoft ekranı küçültüyor vs. yazmıyorum.

Kullanıcılar öyle istiyor diye bir olay yok bugün çıkan s7 4.7inç çıksaydı daha az satardı diye birşeyde yok tamamen üreticilerin dayatması.Yoksa apple nasıl 4 inçte 4.7inçte herkesten fazla satıyor?Tüketiciler ne istediğini bilmez şirketler bulmak zorundadır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

Kullanıcılar öyle istiyor diye bir olay yok bugün çıkan s7 4.7inç çıksaydı daha az satardı diye birşeyde yok tamamen üreticilerin dayatması.Yoksa apple nasıl 4 inçte 4.7inçte herkesten fazla satıyor?Tüketiciler ne istediğini bilmez şirketler bulmak zorundadır

bugün sokağa çık 18-35 yaş arasına kaç inç telefon alırsınız diye anket yap hepsi 4.5 ile 5.5 arası bir şey söyleyecek

eskiden telefonlar küçüktü nedeni ise çoğu bugün ki telefonlar kadar işlevsel değillerdi sadece basit şeylere yarardı sms,basit oyunlar,basit uygulamalar vs. , bugün ki telefonlar ise artık bir bilgisayar kadar işlevsel kullanılıyor mesela ben yolda film izlerim, pdf dosyalarına bakarım,word,excel,pp yani 3.5 inç telefonum olsa bunların hepsi bir zulüm olurdu.

Bugün telefonlarının büyümesinin sebebi üreticilerin dayatması vs. falan değil tamamen kullanıcının istekleri doğrultusunda şekilleniyor.

apple'ın çok satmasının sebebi marka ve popülerlik başka hiçbir şey değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.