Şimdi Ara

Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Rapsodiy izmir ağır saçmalamışsın ne kullanıyorsan bize de söyle bizde kullanalım

Fanboy o hocam, pek önemseme yorumlarını. Alıp beklediği bir oyundan ölümcül spoiler yer ve kendine gelir yakında :)
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Hala aynı kafa, özel oyunlar önemsiz, donanım güçlü, dijital servisler... %200 zoom ile anlaşılabilen grafik farkından başka birşey olmayacak.

Saçma sapan oynasınlar dediğin PC oyuncuları Forza H. 4'ü çatır çatır oynuyorlar. Hatta odaları komple dolu. MS nin 2-3 oyunu hariç hepsi PC yede çıkıyor. Halo bile çıkacak daha ne kaldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ben anlamıyorum birisi bana anlatsın. adamlar zaten açıklamadılar mı asıl sunumun temmuz da gerçekleşeceğini, şu andakinin girizgah şeklinde geçeceğini ? daha nasıl yanlış bir beklenti oluşturmuş oluyorlar ?
    Series x için gameplay göstereceğiz dediler ac valhalladan gameplay gelecek dediler nerede peki bu gameplaylar
    Paso 2A oyun gösterdiler sadece fragman

@Philipp_Plein
    120 insan göremiyor ama siz görüyorsunuz bravo

@Fearless_tr
    Adamlar kaç kere dedi 4k60fps yetmiyorsa 120 fps hala o olsa bu olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 9 Mayıs 2020; 12:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanboyluğun luzümu yok. Neden insan almayı düşündüğü konsolu savunur ki. Alır geçer. Daha ps5'in tasarımı ve özel oyunları yok, xbox'ın özel oyunları yok burada atışıyorsunuz. Sony için haziranı Microsoft için temmuzu bekleyin.
  • Bu açıklamaya rağmen MS'u savunan üyelerde ciddi bir Stockholm Sendromu belirtisi gözlemliyorum. Adamlar hata yaptıklarını kabul ediyor, dünya kadar insan hata yaptıkları için "dislike" basıyor ama bizim forumun bazı üyeleri hala ısrarla durumdan memnuniyetini bildiriyor.

Sadece komik...
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hayrola PC çıkması seni niye geriyor Windows da Microsoft’un Xbox da adamlar iki platformdaki oyuncuları birleştirip cross oyunculuğun önünü açtı Sony de ilk başta buna karşıydı şimdi maşallahı var CoD en büyük örneği PC, Xbox, PS beraber oyun oynayabiliyor. Ex oynadın da ne oldu kendinizi özel mi hissettiniz 400$ lık konsolda?

Microsoft 1. parti oyunlarını bedavaya oynatıyor bize hemde çıktığı gibi siz ise 429₺ bayılın ya da Hindistan store akar mı demeliydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde hala bu sunumu savunan xbox fanboyları mevcut.Nasıl sony in o rezil sunumunu savunan ps fanboyları olduğu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

Hala aynı kafa, özel oyunlar önemsiz, donanım güçlü, dijital servisler... %200 zoom ile anlaşılabilen grafik farkından başka birşey olmayacak.

Saçma sapan oynasınlar dediğin PC oyuncuları Forza H. 4'ü çatır çatır oynuyorlar. Hatta odaları komple dolu. MS nin 2-3 oyunu hariç hepsi PC yede çıkıyor. Halo bile çıkacak daha ne kaldı ?

Sen hiç Pro ile One X'te RDR 2 oynadın mı? 4K TV'de bak bakayım fark %200 zoomlamı anlaşılıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.