Şimdi Ara

Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nezaman pazarlamayi becerebildilerki simdi becersinler..Aaron ve phil icin yillardir microsoftta calisan sony ajani olduklarini dusunuyorum..ozellikle philin..millet series x ten ozellikle assassins creed icin oynanis beklerken ne ile karsilastik..sunu tekrar gordukki insanlarin nekadar cok iyi firmalarda ust duzey yoneticilerde olsa insan oldugu ve hata yapiyor gercegi degismiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders alma kısmını hiç zannetmiyorum ama en azından hatayı kabul etmişler. Sosyal medyada oyun basınından ve kitleden çok büyük tepki gördüler. Yazık olan orada videolarını ve yaptıkları güzel işleri paylaşan küçük firmalara oldu. Dediği gibi normal bir etkinlikte paylaşılsa çok güzel tepkiler alacak oyunlar etkinlikle birlikte kötü bir reklam yapmış oldular.

• ben anlamıyorum birisi bana anlatsın. adamlar zaten açıklamadılar mı asıl sunumun temmuz da gerçekleşeceğini, şu andakinin girizgah şeklinde geçeceğini ? daha nasıl yanlış bir beklenti oluşturmuş oluyorlar ?
  • Elden Ring'i gosterirler diye ummuştum olmadı. Capcom'un üzerinde çalıştığı yeni RE oyunundan bir kuple gösterirler dedim o da olmadı. AC valhalla'dan gameplay gösterirler dedim yine olmadı. Ben boşu boşuna kendimi gaza getirmişim. Neyse sağlık olsun.
  • Çöp bir sunumdu.

The medium silent hill çakması olacak ama silent hill efsanesi altinda ezilecek.

Bright memory ise jast cause, cod awf, crysis karişimi bir çorba.

Scorn : cehennemde gecen uzayli zornosu

Ascent : cyberpunk videosu izleyip faza gelmisler sonuc contra 3d.

Call of the sea : Walking çizgifilm similatoru

Bir tane albenisi olan oyun gorsemde xbox alsam. Maalesef yine yok yine yok.

Konsolu sadece xbox fetişi olanlar alacak gibi.

• Ben gayet beğendim, çok güzeldi, her şey kusursuzdu. İnsanlar daha ne istiyor anlamıyorum.
  • Microsoft'un fanboyların geri bildirimini kaale aldığını düşünmüyorum.
  • Rapsodiy izmir ağır saçmalamışsın ne kullanıyorsan bize de söyle bizde kullanalım
  • İnsanoğlu bir şeyi beğenmez. Benim Valhalla dışında hayal kırıklığı olmadım. Sunum gayet güzeldi. Gösterilen oyunların bir çoğunu beğendim.

• Yav yeni neslin eli kulağında, mevcut nesilde 2.5 kat farkı yemişsin, herkesin sesi-eleştrisi-isteği neredeyse "bir" !

Hala çıkıp B sınıfı oyunlarla, 3-5 kişinin geliştirdiği hobi oyunlarla böyle bir ilk tanıtım yapmak hangi akla mantığa sığıyor ? Ki istenen veya vaat edilen görseller bile gösterilmemiş.

Kratos ile Odin'in karşı karşıya durduğu tek bir görsel bile şu sunumu silip süpürür. Geçen TLOU II fragmanına bak hele ...

Torpille mi işe girmiş bunlar, fetöcü müdürler beyinleri mi yok anlamadım ki ... Adamlarda para da gırla. İsteseler oyun dünyasını satın alırlar. Böyle çer çöp oyunlara sunumlarında bel bağlamaları, artık hayret dahi edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 9 Mayıs 2020; 0:1:41 >
  • Fazla hype olusturdular fena patladi hele ki ac gameplay trailer tam bir fiyasko, microsoftun bu trailera izin vermesi ikinci bir fail rezalet bir durumdu.

• adamlar hata ettik diyor fanboylar iyiydi diyor, arkadaşlar bir markanın fanboyu olmak için çok iyi şeyler yaşatmış olması gerekir bu xbox size ne yaşattı ki fanboyu oldunuz illa bir taraf seçmek için taraf olmayın kaybeden siz olursunuz

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless_tr

Gereksiz Hype yaptilar fakat olabilir yinede rakibinden avantajli su anda konsol.Mininum 4k60fps versin her oyun kesin xboxtayim :))
    Beklentin buysa konsol alma hocam, iki konsol da bu kaliteyi veremiyecek. Fazla uçmaya gerek yok, bir iki dövüş oyunu ve arcade tarzda oyunları görürüz, ya yarış oyunları da var ama gerisi klasik 30 fps

• Xbox one tanıtımdan bu yana sizin şirketten pek birşey bekleyen yok reis

• quote:

Orjinalden alıntı: addidas_85

Beklentin buysa konsol alma hocam, iki konsol da bu kaliteyi veremiyecek. Fazla uçmaya gerek yok, bir iki dövüş oyunu ve arcade tarzda oyunları görürüz, ya yarış oyunları da var ama gerisi klasik 30 fps

Makine de standart 60 fps olacak oyunlar minumum. 4k 60 fps yahut 1080p 60fps
    Hangi haberleri okuyarak yahut sınırlı donanım bilginizle yeni nesil 30fps yazdınız ilgilnç ve bir o kadar da gülünç olmuş

• Xbox'ın tek antipatik bulduğum yanı pazarlama departmanı ama neyse ki TR'ye özel fiyatlandırma yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 9 Mayıs 2020; 3:43:29 >
  • Sunum güzeldi. Sadece Valhalla gameplay beklemiştim hayal kırıklığı oldu. Asıl sunum yazın yapılacak. Ayrıca ortada henüz PS5’in çizimi bile yokken Xbox üzerinden eleştiriler yapmak saçma.

• Her zamanki MS. Güçlü makine yap, multiplatform oyunlardan başka birşey olmasın. İyi bir PC sahibinin xbox alması için en ufak neden yok.

MS bile hata yaptığını kabul ediyor, xboylar etmiyor. Hala gamepass diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Her zamanki MS. Güçlü makine yap, multiplatform oyunlardan başka birşey olmasın. İyi bir PC sahibinin xbox alması için en ufak neden yok.

MS bile hata yaptığını kabul ediyor, xboylar etmiyor. Hala gamepass diyorlar.
    PC ci adamın konsol ile ne işi olur zaten? Otursunlar klavye/mouse/monitör üçlüsüyle saçma sapan oyunlarını oynasınlar.

Siz bu ex olayını fazla abartıyorsunuz, yılda 3 tane fazla oyun oynayacam diye düştüğünüz duruma bakın. Microsoft güçlü donanımı ile 1-0 öne geçti, duyurulan 3. parti oyunların yarısı PC ve Xbox’a özel duyuruldu ve durumu 2-0 yaptı, şimdi 1. parti oyunlarıyla nesile 3-0 önde başlayacak. Geriye uyumluluk ve dijital servislerde açık ara önde zaten. PS5 main yapılacak son platformdur. Kendi fanlarından başka kimsenin böyle batık bir konsolu eve sokmaması lazım. Rakibinden 1 artısı varsa geri kalan herşeyi xbox dan geride tabii bunu görebilene...

• Kolpa bir sunumdu, gameplay göstermemek moda oldu heralde, aynı naneyi geçen e3 te de yediler ful trailer başka bir şey yoktu. Hem sony hem microsoft ikisininde g*tünü kaldırmışlar, "lütfen" gösteriyorlar oyunları, hatta sony göstermiyor bile ne konsolu, ne oyunları. Şamar is coming...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.