Şimdi Ara

Microsoft'tan alt segmente yönelik çift SIM kartlı yeni model: Lumia 540 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

gel de gosteriyim sana kapagi

dostum iyi değisin herhalde
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Asıl kapak şimdi geliyor

---
    Nokia değil Microsoft olacak
    ----

tada

Siz bilmeden yorum yapmayı seversiniz de s200 wp için gayet yeterlidir.
    1 gb ram ise kafi.
    Edit: Androidçiyim ama kullandığım ürüne, markama satılmadım. Windows Phone hayranıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Asıl kapak şimdi geliyor

---
    ----

tada

1 gb ram ise kafi.
    Edit: Androidçiyim ama kullandığım ürüne, markama satılmadım. Windows Phone hayranıyım...

Yeterli midir tam emin degilim ama wp'nin her donanimda da stabil calismadigini biliyorum. Arkadasimda 5xxx seridinden bi cihaz var hangisi tam bilmiyorum arkasi kavisli gibi hafif. Subway surfers oynarken cihaz kasiyordu . whatsapp'e tikladiktan sonra yukleniyor yazisi 3-4sn suruyordu ve cihaz da baya isinmisti. Sd400 tamam ama sd200 o kadar da yeterli degil sanirsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'tan ince,metal kasa üst seviye bir cihaz bekliyoruz biz böyle çöpleri değil...!
  • Neyse ki ben 740 lira ya 830 alacağım için fiyat bana koymadı ama 700 çok be kardeşim bu cihaza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon güzel. S200 ve 1GB normal kullanımda yeterli olacaktır. Giriş seviyesi diye ön kamerayı 0.3mp yapmamışlar, arka kamerada flaşı da unutmamışlar daha ne olsun. Bence 599 liradan giriş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Nokia 3310 un rakibi yine nokia.

bu yorumu hangi kafayla yazdın artık lumia ları microsoft üretiyor kapiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Asıl kapak şimdi geliyor

---
    ----

tada

1 gb ram ise kafi.

Yeterli midir tam emin degilim ama wp'nin her donanimda da stabil calismadigini biliyorum. Arkadasimda 5xxx seridinden bi cihaz var hangisi tam bilmiyorum arkasi kavisli gibi hafif. Subway surfers oynarken cihaz kasiyordu . whatsapp'e tikladiktan sonra yukleniyor yazisi 3-4sn suruyordu ve cihaz da baya isinmisti. Sd400 tamam ama sd200 o kadar da yeterli degil sanirsam.

arkadaşın 525-520 kullanıyordur.Sürdürülüyor yazısı kasmaktan değil yazılımdan kaynaklanıyor güncelleme ile düzeltilebilecek bir durum diye biliyorum Sürdürülüyor yazısı bendede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

600 lıranın ustune cıkıyor o zaman ?_ bosa getırmesın ulkemıze. 150*2,65 kusur = 400 TL 100 TL cıvarı da vergısı 500 satanda kar koyacak 550 mınımum.

2.65 te değil artık 2.69 oldu

• Sen inceyi anlamadın.Ayrıca nokianın ortalık malı olduğunu bilmeyenmi kaldı.Birkaç kere oku belki anlarsın,yine anlayamazssan büyüklerine sor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratcool kullanıcısına yanıt
    Neresi kapak şimdi bunun.Anca tencere kapağı olur.Kapak ta espri olur,ironi olur.Seninki sadece fanlık.Ayrıca anlatılmak istenen bu telefonun yine renkli bir çöp,midem bulandı artık bu renkli lumialardan,sanki plastikçi dükkanı.bunun nokiadan dönme,saçmalatılmış microsoft olduğunu herkes biliyor.Kim yüzüne bakıyor windows phone un ? alan bin pişman,wp bölümünde bolca pişmanlık başlıkları mevcut,tavsiye bölümünde bir kişi bile ne wp alayımmı diye soruyor,nede tavsiye eden var.Satış rakamlarındanda belli ne kadar yeterli olduğu.Alttakilerde satış rakamları.Bu kapak sana 10 yıl gider.istatistilerde adı yok sadece OTHERS diye geçenlerin içinde

Microsoft'tan alt segmente yönelik çift SIM kartlı yeni model: Lumia 540

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 16 Nisan 2015; 15:34:33 >

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    eee işin ne o zaman burda yürü dandroid bölümüne
  • quote:

Neresi kapak şimdi bunun.Anca tencere kapağı olur.Kapak ta espri olur,ironi olur.Seninki sadece fanlık.Ayrıca anlatılmak istenen bu telefonun yine renkli bir çöp,midem bulandı artık bu renkli lumialardan,sanki plastikçi dükkanı.bunun nokiadan dönme,saçmalatılmış microsoft olduğunu herkes biliyor.Kim yüzüne bakıyor windows phone un ? alan bin pişman,wp bölümünde bolca pişmanlık başlıkları mevcut,tavsiye bölümünde bir kişi bile ne wp alayımmı diye soruyor,nede tavsiye eden var.Satış rakamlarındanda belli ne kadar yeterli olduğu.Alttakilerde satış rakamları.Bu kapak sana 10 yıl gider.istatistilerde adı yok sadece OTHERS diye geçenlerin içinde

Microsoft'tan alt segmente yönelik çift SIM kartlı yeni model: Lumia 540

/>

Çok iyi bir grafik olmamış. Aslında durum bu grafikte göründüğünden daha kötü zira others'ın çoğu diğer android üreticileri...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

eee işin ne o zaman burda yürü dandroid bölümüne

Burası anasayfa haberleri bölümü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rekabet olmasın diye sevinenler var cebinizden fazla para çıkarmaya çok meraklısınız.alt sistemlerde felakat android veya pahalı iosa çok meraksınız.Sistemler gelişsin ki biz daha iyiye daha az ödeyelim.
  • quote:

Snapdragon400 stoklari bitti sirada sd200 var galiba.

Aynen hocam be. S400ü beğenmezken halinize şükredin mi demek istiyorlar nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

quote:

Snapdragon400 stoklari bitti sirada sd200 var galiba.

Aynen hocam be. S400ü beğenmezken halinize şükredin mi demek istiyorlar nedir

Ahahahaha s400 bu sefer kesin bitti

Ahahahah s400 bu sefer kesin bitti daha ellerinde kaldığını sanmam

• quote:

Sen inceyi anlamadın.Ayrıca nokianın ortalık malı olduğunu bilmeyenmi kaldı.Birkaç kere oku belki anlarsın,yine anlayamazssan büyüklerine sor.

ya tamam çocuk çocuk laf sokmaya çalışma

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Ne hiç yok hocam?

• Snapdragon 400 işlemcisinden bahsetmiştim.S400lü o kadar çok model çıkardılar ki daha ellerinde o işlemciden kalmamıştır herhalde dedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.