Şimdi Ara

Microsoft Türkiye gençlere programlama öğretiyor: Açık Akademi'yi konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Java akar...

• Nerdeymiş bu 120 bin öğrenci çok merak ettim.Biz adını bile duymazken.
  • Bu işlerde üniversite değil çekirdekten yetişenlerede imkanlar sunmaları lazım ki birşeye benzesin.Bana bilgisayarı öğreten kişi şu bmw de çalışıyor.Özel kursta cisco eğitimi aldı microsoft sertefikasına sahip.Onun hocası ise bir disketten yola çıkarak şu an ağ uzmanı büyük şirketleree ağ kurulumu yapıyor.Bunun faydasını Türkiye'den çok amerika görecek.Çünkü yetenek avından vazgeçmiyorlar.Bizde beyin göçü vermekten vazgeçemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 18 Eylül 2013; 21:04:34 >
  • Tamam iyi hos uye oldum seviye belirleme sinavini cozdum sonra ne yapicam ? Sitede sayfalar yavas hatta acilmiyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla bir sosyal sorumluluk projesi yapacaksanız önce Türkiye'deki şu rezil internet bağlantısını hızlandırın..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: beray07

Güzel reklam , yalan dolana devam...Öncelikle ;Daha önce kursa gitmemiş , programlama dili bilmeyenler unutsun bu olayı.Hadi diyelim girdiniz kısa bir süreniz var.Yaklaşık 20 gün.Adam gibi uygulama yapamazsan hop güle güle.Başınıza geçip güzel öğrencim diye sana kodda öğretmiyorlar ama bütün microsoft hizmetlerini kullanman şart ! Örn : Azure bulut sistemine kadar.Başvuru deseniz kimsenin ruhu duymuyor illaki tanıdığınız olucakta haberiniz olsun.Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim.Başvuru için google a msp diye aratırsanız çıkar ancak daha taze doldu süresi 3 aya yakın beklemeniz lazım.

Microsoft'a biraz fazla giydirmişsiniz. Acikakademi.com dan hiç kursa gitmemiş insanlar da "hiç tanıdığı olmadan :)" birşeyler öğrenebilir ve uygulama geliştirebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beray07

Güzel reklam , yalan dolana devam...

Öncelikle ;

Daha önce kursa gitmemiş , programlama dili bilmeyenler unutsun bu olayı.

Hadi diyelim girdiniz kısa bir süreniz var.Yaklaşık 20 gün.Adam gibi uygulama yapamazsan hop güle güle.

Başınıza geçip güzel öğrencim diye sana kodda öğretmiyorlar ama bütün microsoft hizmetlerini kullanman şart ! Örn : Azure bulut sistemine kadar.

Başvuru deseniz kimsenin ruhu duymuyor illaki tanıdığınız olucakta haberiniz olsun.

Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim.Başvuru için google a msp diye aratırsanız çıkar ancak daha taze doldu süresi 3 aya yakın beklemeniz lazım.

arkadaşım zaten oraya kurs amaçlı gidilmez ki
    diploma amaçlı gidiyor millet

• Bana şunu söyleyin cüzi bir miktarla size ciddi bir eğitim programı sunuyoruz ve eğitimden sonrada sizi destekleyeceğiz eğer isterseniz sanal eğitimi de kullanabilirsiniz diyin, hocaları gerçek programcılardan, hackerlardan ve web masterlarından seçin şu bilgeadam mallarına prim verdirtmeyeceğiz diyin arkadaşları da toplayıp geleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

İlla bir kötüleyeceksiniz. Adamlar çok güzel şeyler yapmaya çalışıyorlar. Tamamen ücretsiz bir şey. Her yerinden emek akıyor programın. Varsan baksan hepsi de korsan Windows kullanıyor bu kötüleyenlerin.

Microsoftun bu tutumu zaten var. Ben üniversite öğrencisiyim(bilgisayar alanında) ve bana şu an binlerce dolarlık program ve hizmetlerini bedava sunuyorlar(tabi ticarı amaçla kullanmamalıyım doğal olarak) Yani şu an Windows 8 pro içerisinde Visual Studio 2012 ultimate var hepsi bedava. Adamlar bunu Türkiye eğitim sistemi hayrına yapmıyor tabi. Tam bir reklam yapıyorlar. Hedef kitleside kendi araçlarını kulllanarak iş yapacak yada uygulama geliştirecek potansiyeldeki işçiler veya iş kurucular. Gerçekten güzel bir reklam sistemleri var.

Kısaca Açık Akademi iyi düşünülmüş interaktif bir reklam.

Adam sana kendi ürünlerinden başka bir şey öğretmez ayrıca. Neden başkasının reklamını yapsın ki. Değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

İlla bir kötüleyeceksiniz. Adamlar çok güzel şeyler yapmaya çalışıyorlar. Tamamen ücretsiz bir şey. Her yerinden emek akıyor programın.

Varsan baksan hepsi de korsan Windows kullanıyor bu kötüleyenlerin.

Tamam hocam o zaman , Visual Studio açık kaynak olsaydı , C# %100 native koda dönüştürülebilen bir dil olup .net platformundan bağımsız olsaydı hadi yine c# güzelde Visual Studio biraz daha ucuz yada bedava olsaydı iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.