Şimdi Ara

MICROSOFT U5K-00011 EXPLORER TOUCH KIRMIZI MOUSE 29,93 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Benim hala sipariş hazırlanıyor yazıyor,keşke intternetten almasaydım magazada da aynı fiyattı.Şuan teknosanın sitesine de giremiyorum.

Mağaza çalışanları uğraştırmasa mağazadan alacaktım ama maalesef:).Benim sipariş yola çıkmış.Sizinki ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Benim hala sipariş hazırlanıyor yazıyor,keşke intternetten almasaydım magazada da aynı fiyattı.Şuan teknosanın sitesine de giremiyorum.

Mağaza çalışanları uğraştırmasa mağazadan alacaktım ama maalesef:).Benim sipariş yola çıkmış.Sizinki ne durumda?

hocam suadiyede ürünler reyonda duruyordu, çalışanlarla muhattap olmadan aldım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnald06

quote:

quote:

hocam suadiyede ürünler reyonda duruyordu, çalışanlarla muhattap olmadan aldım ben.

Ben Forum İstanbul'daki Teknosa'ya sormuştum.Forum'daki şubede çalışanlar çekilmez gerçekten.En çok sorunu oradaki çalışanlar çıkartıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Forum İstanbul'daki Teknosa'ya sormuştum.Forum'daki şubede çalışanlar çekilmez gerçekten.En çok sorunu oradaki çalışanlar çıkartıyor.

Evet en çok sorunu onlar çıkartıyor ancak bu mouse forum istanbul da 4-5 tane vardı.Ancak anlamadığım bu mouseler diğer mouselerdan farklı bir yerde sanki saklanmış bir vaziyettedeydi bende şans eseri gördüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet en çok sorunu onlar çıkartıyor ancak bu mouse forum istanbul da 4-5 tane vardı.Ancak anlamadığım bu mouseler diğer mouselerdan farklı bir yerde sanki saklanmış bir vaziyettedeydi bende şans eseri gördüm.

Ben cumartesi günü gittiğimde,bütün mouselarımız bu reyonda,başka yok beyefendi diyen çalışanı bulup beyefendiliğimi bozmak istiyorum çünkü mouse hala elime ulaşmadı Teknosa sağ olsun:)

• Cumartesi verdiğim sipariş hala "paketlendi" diyor. Var mı gelen ?
  • quote:

Cumartesi verdiğim sipariş hala "paketlendi" diyor. Var mı gelen ?

Benimki güya bugün teslim edilecekti:).Bekliyoruz upsyi.
  • Tam mesajınızı alıntıladım,telefonu elime aldım Teknosa'yı aramak için ve kapı çaldı,ups kargo:)Ürünü inceledim.Kutu hasarlıydı,ürün temiz ve çalışır olduğu için umursamadım.Kullanımına gelirsek,açıkçası tekerleğin yeri başka.Belki daha önce kullanmadığımdan garip geldi ama tekerlekli mouse parmakların tam oturmasını sağlıyor bence.Görüntüsüne gelirsek gayet şık ve kaliteli.Bordo bu arada kırmızı değil ürün.
  • Paket hasarli çalişir durum da sıkıntı yok.
  • http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/explorer-touch-mouse/U5K-00009#support
    Buradan driverı indirin arkadaşlar.Kendinize göre ayarların mouse'u,süper oluyor gerçekten.
  • endero E kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün hangi şubelerde stokta olduğuna nerden bakıyorsunuz rica etsem bana da söyleyebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüdâvendigâr

Hocam ürünün hangi şubelerde stokta olduğuna nerden bakıyorsunuz rica etsem bana da söyleyebilirmisiniz?

Ürünün adını Teknosa arama motoruna yazın.Sonra ürüne tıkladığınızda sağ üst köşede yeşil çerçeve içerisinde ürünü bulabileceğiniz mağazalar var tıklayın.Karşınıza il,ilçe sınırlaması gelecek,arama yapmak istediğiniz ili,ilçeyi seçip aratabilirsiniz.Sadace stoktakiler sekmesi işaretli olmasın,gözden kaçabilir.
  • Yeniden stokta arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta arkadaşlar.
  • Cumartesi aldığımı göndermediler ki daha stokta olsa ne olur :D
  • quote:

Cumartesi aldığımı göndermediler ki daha stokta olsa ne olur :D

:D:D,Müşteri hizmetlerini arayın,Şikayet Var'a konu açın.Benim de cumartesiydi sipariş,perşembe geldi.Sizinki baya geç kalmış.
  • quote:

quote:

:D:D,Müşteri hizmetlerini arayın,Şikayet Var'a konu açın.Benim de cumartesiydi sipariş,perşembe geldi.Sizinki baya geç kalmış.

Hala gelmedi bana mouse teknosa iyice çığırından çıktı.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2256079

• quote:

quote:

quote:

Hala gelmedi bana mouse teknosa iyice çığırından çıktı.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2256079

İnternet sitesinden mesaj atın müşteri hizmetlerine,beni iki defa aradılar siparişiniz sorunsuz ulaştı mı diye.

• Bilinmezlik B kullanıcısına yanıt
    Sonunda bu gün elime ulaştı mouse güzel ancak bu dokunmatik kısmı çok da kullanışlı gelmedi bana , acayip ses çıkartıyor. Dokunmatik değilde basçekmatik gibi bişey bu :D
  • quote:

Sonunda bu gün elime ulaştı mouse güzel ancak bu dokunmatik kısmı çok da kullanışlı gelmedi bana , acayip ses çıkartıyor. Dokunmatik değilde basçekmatik gibi bişey bu :D

Ben ilk açtığımda taramalı tüfek sandım:)http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/explorer-touch-mouse/U5K-00009#support
    Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü indirin.Daha sonra programdan kaydırma hızından tutun,titreşim ve ses şiddetine kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz.Ben titreşimi tamamen kapattım.10 numara şu an,hem pilin de ömrü uzar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.