Sonunda bu gün elime ulaştı mouse güzel ancak bu dokunmatik kısmı çok da kullanışlı gelmedi bana , acayip ses çıkartıyor. Dokunmatik değilde basçekmatik gibi bişey bu :D
Ben ilk açtığımda taramalı tüfek sandım:)http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/explorer-touch-mouse/U5K-00009#support Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü indirin.Daha sonra programdan kaydırma hızından tutun,titreşim ve ses şiddetine kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz.Ben titreşimi tamamen kapattım.10 numara şu an,hem pilin de ömrü uzar
Öncelikle çok teşekkürler , İndirdim ama titreşim ve ses ayarlarına rastlayamadım sadece tuş işlevleri ve kaydırma hızlarını görebildim.
quote:
Orijinalden alıntı: yuusuuf
quote:
Orijinalden alıntı: Bilinmezlik
quote:
Orijinalden alıntı: yuusuuf
Sonunda bu gün elime ulaştı mouse güzel ancak bu dokunmatik kısmı çok da kullanışlı gelmedi bana , acayip ses çıkartıyor. Dokunmatik değilde basçekmatik gibi bişey bu :D
Ben ilk açtığımda taramalı tüfek sandım:)http://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/explorer-touch-mouse/U5K-00009#support Buradan işletim sisteminize uygun sürücüyü indirin.Daha sonra programdan kaydırma hızından tutun,titreşim ve ses şiddetine kadar herşeyi ayarlayabiliyorsunuz.Ben titreşimi tamamen kapattım.10 numara şu an,hem pilin de ömrü uzar
Öncelikle çok teşekkürler , İndirdim ama titreşim ve ses ayarlarına rastlayamadım sadece tuş işlevleri ve kaydırma hızlarını görebildim.
Programı açtıktan sonra,yandaki mouse resminde dokunmatik yüzeye tıklayın.Karşınıza menü çıkacaktır.Sağ tarafta aşağıya inin,vibration/sound seçeneğini off yapın.
Bu arada ürün hakkında şunu demek istiyorum.Bu fiyata bedava demek az kalır.Sürücüyü kurup mouse'u kendinize göre özelleştirdikten sonra harika oluyor gerçekten.Bu fiyata yakalayanlar kaçırmasın kesinlikle.
Ürün gercekten cok iyi ,teşekkürler ayarladım titreşimi. Ordak tuşun işlevi saymakla bitmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme