|
Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı ABD engeline takıldı (2. sayfa)
-
-
boş yapmayın call of duty'yi tuttu diye en yüksek fiyattan steam'den satıyorlar diğer platformlara vermiyorlar verseler bile % 5 %10 üzeri fiyat çekiliyor kim tekel ??? helal olsun MS'ye dert varsa MS var helal olsun game pass bugünkü kurla 2000 tl olsa yıllık yine alınır yuvarlama 100 dolar yapar adam avrupada 50 euro'ya tek bir oyunu satıyor
-
Sana tek soru
Blizzardi Çinli Tencent alsaydı.
Ne olurdu?
Eminim kimseden tek ses çıkmazdı
Eminim, sadece ispat edemem.
Şunu diyorum. Beni Microsoft felan enterese etmez. Şuna bakarım ben. Blizzard satilmasaydı
WOW da yerel ödeme sistemi
Diablo da Türkçe seçenek görür müydük?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye dert ediyorsunuz !
yakında şunun tadında şunun gibi grafikleri olan bir oyun istiyorum dersiniz
oyun senaryoları şuna benzer ! oyun haritaları şöyle olsun dersin yapay zekaya anında hemen hazır oyunların birazdan ekranında !
yapay zekayı hala daha anlayamamış insanlar var.
-
İyi olmuş
-
Bu alım için iyi haber. CMA engellediği için FTC ağırdan alıyordu. Şimdi aniden mahkemeye koştuklarına göre Microsoft gerçekten CMA'ya rağmen satın almayı gerçekleştirmeye hazırlanıyor demektir.
FTC'nin mahkemeyi kaybetmesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçici tedbir süresi dolduktan sonra Temmuz'un ilk haftalarında satın almayı tamamlar Microsoft. Hayırlı olsun şimdiden.
-
hali hazırdaki oyunlar gamepasse gelecek ama bundan sonra diğer markalarda olduğı gibi dandik oynları görürüz kalite düşer , adam akıllı oyun yapan bi blizzar ve rockstar kaldı.
-
Bu olayı bir türlü anlamıyorum.
Bir yatırım yapmak istiyorum ama engelleniyorum
Belki alacak beceremeyecek işi
-
Tekelleşmesi çok yanlış ama biz mecburuz
-
Şu anda öyle ama İleride sana her konuda istediği dayatmayı yapar tekel olursa...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X