Şimdi Ara

Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı ABD engeline takıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    500 tl olsa bile günümüz oyunları 1500 tl den fiyatlanmaya başladığının farkındasın dimi? :p şu tekel masallarını japonlar bile yutmadı bu anlaşmaya onay veriyor sizin bu çekememezliğiniz nolcak böyle ya 😂

• boş yapmayın call of duty'yi tuttu diye en yüksek fiyattan steam'den satıyorlar diğer platformlara vermiyorlar verseler bile % 5 %10 üzeri fiyat çekiliyor kim tekel ??? helal olsun MS'ye dert varsa MS var helal olsun game pass bugünkü kurla 2000 tl olsa yıllık yine alınır yuvarlama 100 dolar yapar adam avrupada 50 euro'ya tek bir oyunu satıyor

• Sana tek soru

Blizzardi Çinli Tencent alsaydı.

Ne olurdu?

Eminim kimseden tek ses çıkmazdı

Eminim, sadece ispat edemem.

Şunu diyorum. Beni Microsoft felan enterese etmez. Şuna bakarım ben. Blizzard satilmasaydı

WOW da yerel ödeme sistemi

Diablo da Türkçe seçenek görür müydük?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye dert ediyorsunuz !
    yakında şunun tadında şunun gibi grafikleri olan bir oyun istiyorum dersiniz
    oyun senaryoları şuna benzer ! oyun haritaları şöyle olsun dersin yapay zekaya anında hemen hazır oyunların birazdan ekranında !

yapay zekayı hala daha anlayamamış insanlar var.

• İyi olmuş

• Bu alım için iyi haber. CMA engellediği için FTC ağırdan alıyordu. Şimdi aniden mahkemeye koştuklarına göre Microsoft gerçekten CMA'ya rağmen satın almayı gerçekleştirmeye hazırlanıyor demektir.

FTC'nin mahkemeyi kaybetmesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçici tedbir süresi dolduktan sonra Temmuz'un ilk haftalarında satın almayı tamamlar Microsoft. Hayırlı olsun şimdiden.

• hali hazırdaki oyunlar gamepasse gelecek ama bundan sonra diğer markalarda olduğı gibi dandik oynları görürüz kalite düşer , adam akıllı oyun yapan bi blizzar ve rockstar kaldı.

• Bu olayı bir türlü anlamıyorum.

Bir yatırım yapmak istiyorum ama engelleniyorum

Belki alacak beceremeyecek işi

• Ak Kurt kullanıcısına yanıt

Tekelleşmesi çok yanlış ama biz mecburuz

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Şu anda öyle ama İleride sana her konuda istediği dayatmayı yapar tekel olursa...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.