|
Bildirim
Böye bir karar yok başlıkla içerik uyumsuz.
|
Microsoft'un tekelleşmesinin önüne geçilmesi gerekiyor. Durum çok tehlikeli bir hal almaya başladı.
|
MS aldığı hemen herşeyi batırıyor. İki sene beleş oyun oynama derdi olan yurdum insanları MS'den daha çok yaygara kopartıyor. İki sene sonra bugün ödemekten kurtulacakları 1 birim lira yerine 5 birim lira ödeyeceklerini anlayamıyorlar malesef.
|
2 tane oyun için Sony resmen ağladı ağladı. COD ve Diablo 4 başka oyun mu var düzgün iş yapan blizzard da
|
Sana tek soru Blizzardi Çinli Tencent alsaydı. Ne olurdu? Eminim kimseden tek ses çıkmazdı Eminim, sadece ispat edemem. Şunu diyorum. Beni Microsoft felan enterese etmez. Şuna bakarım ben. Blizzard satilmasaydı WOW da yerel ödeme sistemi Diablo da Türkçe seçenek görür müydük? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 13 Haziran 2023; 17:47:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Microsoft 10 yıldan beri arjantinde dijital marketine özel fiyatlandırma uyguluyor. Daha hiç zam yapmadı. Yani game passin 500 tl olacağına kendin inanıyor musun ?🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |