|
Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı incelemeye alındı
-
-
Ulen çıkıntı FTC uzattıkça uzatmazsın umarım bu işi..
-
Oyun dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor..
Gamepass ülkemizde bulunmaz bir nimet tabii ancak korktuğum ve çekindiğim olay, oyunların kalitesinin düşmesi. Bu ne demek, netflix gibi çer çöp ne varsa içeriye doldurulması demek.
Bugüne kadar satın alınan firmalar henüz microsoft yani gamepass için bir oyun geliştirmedi, 2 adet yapılan var ancak onları saymak istemiyorum çünkü harbiden çöp. Umarım firmalar özgür kalıp 3A kalitesinde oyunlar üretmeye devam eder ve biz türk oyuncular da gamepass gibi bir güzellik ile uygun fiyatlarla ulaşabiliriz.
Yerel fiyatlandırma yapmamasıyla yanlış bulduğum ancak Exc. AAA oyunlarına hayran olduğum Sony bu durumda ne yapacak merak içindeyim.
Umarım kazanan oyuncular olur.
-
Lan ne araştırıyorsunuz bırakın alsın ms.
-
sony içinde geçerli olacak mı acaba bu durum. yoksa meblağ yüksek diye mi yapıyorlar bunu. bungie de 5 milyara yakın gitti sanırım
-
Şöyle ki Microsoft aldığı gibi WoW'daki boost olayını kaldırdı ve yıllardır şikayet edilen sorun çözmüş oldu. Daha iyi işler çıkaracaklarına inanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 1 Şubat 2022; 15:3:0 > -
Kamu sektörünün tek derdi özel sektörü boğmak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle olmasa özel sektör suyunu çıkarır çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MS oyunları tek taraflı yüksek fiyattan satmıyor. Abonelik sistemi olan gamepass e ilk günden ekliyor, gamepass her yere yayılsın istiyor. Bu şartlar altında bu son kullanıcıya zarar veren bir satın alım o yüzden izin vermiyoruz demezler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft bükemediği bileği satın alıyor...
-
Yok sanmıyorum, Bungie nere Blizz nere?
-
Herkes Microsoft, EA, T2 vs konuşuyor lakin arka planda koskoca Embracer Group ve hatta Tencent ordusu olduğu gerçeği 😆
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 1 Şubat 2022; 18:52:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şaka mısın? Microsoft sony imi satın alacak? Sony 3 tane microsoft satın alır!
-
Doğru, Sony 3 tane Microsoft Windows lisansını satın alır. Buna yetecek gücü var, ötesi için hayal aleminden çıkın ya da en yakın sağlık kurumuna başvuru yapın ben iyi değilim diye.
-
Kardeş alkollü olarak yorum yapmayın şu foruma rezil oluyorsunuz sonra. Microsoft trilyon dolar ile dünyanın en değerli 3 markasından biri. Sony kim? İsteseler sülalesini alırlar şakamasınız la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony bizzat kendi sunuculari için Azure kullaniyor, kalite ortada arkadaşlar Sony'yi burada övmeye geldiyseniz gidin. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boğması gerekiyor ama.
Microsoft oyun camiasını direkt satın alabilir normalde ama alırsa tekel olur, karşısında rakip kalmaz.
-
Cod PlayStation'a gelmeli yoksa Microsoft'un başı beladan kurtulmaz. Bu işler sandığınız kadar kolay değil
-
Nvidia ya bile zorluk çıktıysa kan emici Microsoft'a hiç izin çıkmaması lazım. Yoksa tüm Dünyayı satın almaya çalışıp batırırlar
-
tabi tabi microsoft trilyonlukta sony 50 cent, gir googla bak kim daha büyük
Şöyle ki Microsoft aldığı gibi WoW'daki boost olayını kaldırdı ve yıllardır şikayet edilen sorun çözmüş oldu. Daha iyi işler çıkaracaklarına inanıyorum |
Kardeş alkollü olarak yorum yapmayın şu foruma rezil oluyorsunuz sonra. Microsoft trilyon dolar ile dünyanın en değerli 3 markasından biri. Sony kim? İsteseler sülalesini alırlar şakamasınız la |
Herkes Microsoft, EA, T2 vs konuşuyor lakin arka planda koskoca Embracer Group ve hatta Tencent ordusu olduğu gerçeği 😆 |
Sony bizzat kendi sunuculari için Azure kullaniyor, kalite ortada arkadaşlar Sony'yi burada övmeye geldiyseniz gidin. :)
|
Öyle olmasa özel sektör suyunu çıkarır çünkü
|
Doğru, Sony 3 tane Microsoft Windows lisansını satın alır. Buna yetecek gücü var, ötesi için hayal aleminden çıkın ya da en yakın sağlık kurumuna başvuru yapın ben iyi değilim diye. |
A101, Şok, Bim bile Sony den daha büyük hadi uza şimdi. |
Oyun dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor..
Gamepass ülkemizde bulunmaz bir nimet tabii ancak korktuğum ve çekindiğim olay, oyunların kalitesinin düşmesi. Bu ne demek, netflix gibi çer çöp ne varsa içeriye doldurulması demek. Bugüne kadar satın alınan firmalar henüz microsoft yani gamepass için bir oyun geliştirmedi, 2 adet yapılan var ancak onları saymak istemiyorum çünkü harbiden çöp. Umarım firmalar özgür kalıp 3A kalitesinde oyunlar üretmeye devam eder ve biz türk oyuncular da gamepass gibi bir güzellik ile uygun fiyatlarla ulaşabiliriz. Yerel fiyatlandırma yapmamasıyla yanlış bulduğum ancak Exc. AAA oyunlarına hayran olduğum Sony bu durumda ne yapacak merak içindeyim. Umarım kazanan oyuncular olur. |
Lan ne araştırıyorsunuz bırakın alsın ms.
|
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram efekt arama
- tiktok hesap silme
- netflix şifre paylaşma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X