Şimdi Ara

Microsoft'un hakkını verin.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lordem

Yanlış anlaşılma yok.
    Tamam L1520 o fiyat için çok iyi ama kimse L830 için 1299 TL'yi savunamaz gerçekten hak etmiyor.
    Ama incelemelerde 1000 TL üstü alınmaz diye bir algı oluştu niye bilmiyorum ama şu son çıkan modellerin F/P oranına göre olabilir.

830 fiyat bakımından pahalı haklısınız fakat o algı gerçekten çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme vermesi gerekiyor zaten çünkü telefonda özellik yok. Android güncelleme vermese bile halihazırdaki özellikleri zaten yetiyor.

Android 4.0 kadar yapsalar en azından kullanılabilir seviyede olur bu kadar çok şikayet almaz. Çıktığından beri kaç yıl oldu hala düzgün bir tarayıcı getiremediler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Gunceme desteği tamam guzel de , wp10 ile otg-çift ekran vs gelmezse iş yaş

520' ye çift ekran mı gelmesini istiyorsun? Halolensi falan da sana özel üretsinler mi

Çift ekran otg vs gelirse belki yazın 1520 alacağım problem ?

Bence siz birdaha wp almayın o kadar çok eleştriden sonra

Bu tipleride anlayamıyorum. Adam sorunlarını belirtiyor, mahalle esnafı gibi "işine gelmiyorsa alma" diyorlar. Sanırsın ki Microsoft kendi şirketi.

Yav önceki konularda gorduk arkadaşın yorumlarını.Begenmiyorsan bile o platformu kotulemeye hakkın yok arkadaşım.
    Zaten bu forumda 2-3 arkadaş var sağolsunlar sürekli wpyi kotuluyorlar.

Ne yani Windows phone'da sim karta numara ekleme özelliğinin olmadığını söylemeyelim mi? 20 yıl önceki telefonda bu özellik var. Sonracıma rehberde bir kişiye fotoğraf atıyorum. Ama kaldırmak istediğimde kaldıramıyorum. Bir kere fotoğraf koyduysan hep fotoğraf olacak o kişide. Saçma mı? Saçma. Yarım akıllı telefon işte. Hayır bu özellik var, sen yanlış biliyorsun diyorsanız meydan burada. Bende merak ediyorum şu numaraları normal bir şekilde nasıl simkarta taşıyabileceğimi. Eleştiren boşa eleştirmiyor. Wp şuan fanboyu bile olamayacak durumda. Nasıl fanboy ortaya çıkıyor anlamıyorum. Windows 10 ile en azından sistem anlamında android ve ios'a yetişmesi lazım. Potansiyeli android ve iostan daha fazla. Tabi Microsoft kullanabilirse.

Şu fotoğraf atma meselesi numarayı silersen foto kalkıyor sonra tekrardan numarayı kaydedersin sonra istediğin foto atarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkımızı verdi bugün microsoft sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.