Şimdi Ara

Microsoft'un hakkını verin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda ilk Lumia (920) alanlardan biriyim. Aradan geçen 3 yıl sonunda eğer benim cihazımda windows 10 mobile güncellemesini alacaksa,microsoft gerçekten bir tebriği hakediyor .Android tarafında güncellemenin,ne kadar sıkıntılı olduğunu gerçeğini unutmamak lazım.Ekosistem 3 yolda büyük yol aldı,bunu kimse inkar edemez,ve işin zor kısmı atlatıldı gibi görünüyor.

• Güle güle kullanın. 920 eski olmasına rağmen baba bir telefondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920 sahibiyim sırf internette gezinmek için aldım wifi ve hücresel açık tel ateş gibi oluyor şarjı internette gezinirken en fazla 3 saat dayanıyor(anlattığım kısım benim tele özgü olabilir forumdan ikinci el almıştım) genel kısım ise doğru dürüst bi tane tarayıcısı yok biri kullanışsız biri sürekli kendi kendine kapanıyor.. navigasyon iyi değil sahilden yol tarifi istiyorum beni e-5 e yönlendiriyor nerden baksan 30 dk fark olur dediğini yapsam daha sayamayacağım bi çok eksi özellik varken stabil olması bi işe yaramıyor

• Zaten wp'yi kullanmamızın sebeplerinden biride budur. Windows (mobile) 10 güzel gözüküyor. Şuan beta gelişme aşamasındadır. Önümüzdeki günlerde elbet az daha gelişir diye düşünüyorum. Spartan tarayıcısıda umarım güzel olur, beklentileri karşılar.

• Apk desteği şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunceme desteği tamam guzel de , wp10 ile otg-çift ekran vs gelmezse iş yaş

• Şuan alacağımız yenilikler , diğer platformlardaki 2 yıl önce olan bile özellikler olduğu için bu kadar sevinmenizi anlayamadım. Eğer güncelleme vermeseydi olay olurdu.Telefon resmen elimizde büyüdü , hiçbir zaman telefonun keyfini çıkartamadım. Çünkü devamlı eksikliklerle uğraştım. Şuan lumia 920 telefonum adam olacak ama bu seferde 2 yıldır aynı telefonu kullanmaktan sıkıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masal bitti. Uyandın...

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

920 sahibiyim sırf internette gezinmek için aldım wifi ve hücresel açık tel ateş gibi oluyor şarjı internette gezinirken en fazla 3 saat dayanıyor(anlattığım kısım benim tele özgü olabilir forumdan ikinci el almıştım) genel kısım ise doğru dürüst bi tane tarayıcısı yok biri kullanışsız biri sürekli kendi kendine kapanıyor.. navigasyon iyi değil sahilden yol tarifi istiyorum beni e-5 e yönlendiriyor nerden baksan 30 dk fark olur dediğini yapsam daha sayamayacağım bi çok eksi özellik varken stabil olması bi işe yaramıyor

Ateş gibi oluyor diyorsun da hiç S3 S4 S5, G2 G3, M7 M8, Z1 Z2 Z3 kullandın mi?

Ben 920Den G3e geçtim ben napayım? 28nm aynı ama ekstra 2 çekirdek + 1,2ghz boost+ adreno330(200mhz boost). bir de bunu düşün

• dedektif_dh D kullanıcısına yanıt
    S3 alsan o kadar kasacaktı ki fellik fellik rom arar olurdun. One X alsan rom bile atamazdın.

• Anlamady?ym bir insan ayny ?eyleri kullanmaktan niye sykylyr komik geliyor bana syrf hava atmak için telefon alanlar var
  • Bende nisan 2013 den beri 620 kullanıyorum.

Dediğin doğru bunca zaman sonra bile güncelleme verilmesi benimki gibi alt sınıf telefonların bile guncellemeyi alacak olması harika amaaa güncelleme için verilen tarihlere bak yayınlama tarihlerine bak.

Microsoft sayesinde sabretmeyi oğrendik.

Telefon yavaş yavaş kullanılabilir bi akıllı telefon oldu gerçekten de.

Android ile kıyaslandığında bu paraya yaptığı iş de harika. Temel uygulamaların nerdeyse hepsi mevcut zaten. Tuşlu telefon parasına canavar gibi çalışan akıllı telefon satıyorlar.

Bu kadar kotulenmese ve biraz daha hızlı davranıp win 10 ayarına getirmiş olsa telefonu piyasayı çoktan sallamıştı microsoft.

Gerçi w10 yayınlanmadı hala bakalım nasıl çalışacak cihazlarda

• Microsoft'un hakkını forumlarda fanboyları fazladan verdiği için biz bilinçli kullanıcıların alacağı var.

Hakkını verin diyor ya :) ne yapalım bağışmı toplayalım?!

• Tüm cihazlar tek bir platformda daha ne olsun.(Gerek işlev gerekse uygulama bakımından) Dibine kadar hakkını veririz.

• Ben 820 kullanıyorum 3 senedir stabilliğine diyecek bir şey yok ama pişmanım açıkçası uygulama yokluğundan dolayı. Olan uygulamaların çoğu da duzgun çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

920 sahibiyim sırf internette gezinmek için aldım wifi ve hücresel açık tel ateş gibi oluyor şarjı internette gezinirken en fazla 3 saat dayanıyor(anlattığım kısım benim tele özgü olabilir forumdan ikinci el almıştım) genel kısım ise doğru dürüst bi tane tarayıcısı yok biri kullanışsız biri sürekli kendi kendine kapanıyor.. navigasyon iyi değil sahilden yol tarifi istiyorum beni e-5 e yönlendiriyor nerden baksan 30 dk fark olur dediğini yapsam daha sayamayacağım bi çok eksi özellik varken stabil olması bi işe yaramıyor

Şu dediklerinin hiç birini yaşamadım daha 2.el aldım bende Allaha şükür taş gibi wifi 📶 açık tamgün şu anda %24 şarjım var 11 saat olmuş çıkaralı forum Facebook twitter geziyorum müzik video cabası vallahi maşallah bozulmaz inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Apk desteği şart.

Çok haklısın kardeşim. Konuyu açan arkadaş da ''aza yetinmeyen çoğu bulamaz'' mantığında kardeşim. WP fanboylar da hemen artılamış 16 güzel kardeşim artılamış gerçekten parmağınıza mousunuza yazık kardeşlerim.
  • İnternet Explorer

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Gunceme desteği tamam guzel de , wp10 ile otg-çift ekran vs gelmezse iş yaş

520' ye çift ekran mı gelmesini istiyorsun? Halolensi falan da sana özel üretsinler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Gunceme desteği tamam guzel de , wp10 ile otg-çift ekran vs gelmezse iş yaş

520' ye çift ekran mı gelmesini istiyorsun? Halolensi falan da sana özel üretsinler mi

Çift ekran otg vs gelirse belki yazın 1520 alacağım problem ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.