Şimdi Ara

Microsoft'un hatası Windows telefonları kullanılamaz hale getirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes diyorum gerçekten.. yanlışlıkla güncelleme yayınlamak da nedir... ben bunun yanlışlıkla yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.. cok mantıksız..

• Zaten olmekte olan bir platformun fisini kendileri cekmis oldu. Harakiri dedigin boyle olur

• eric13 E kullanıcısına yanıt
    Win bitti mi yani, harakiri mi yaptı?

Peki şimdi ne yapacağız, hangi yazılımı öneriyorsunuz?

Ama şu dos ekranında komut isteyen yazılımlar önermeyin lütfen, herkes sizin kadar bilgisayardan anlıyor olamaz değil mi?

Ne dersiniz, mesela yukarıdaki mesajınızı hangi yazılımla gönderdiniz, belirtirseniz araştıralım?
  • Anlaşılan MS programcı diye forumlardaki yandaşlarını çalıştırmaya başladı. Son yıllardaki durum bunu gösteriyordu. Bugün kesinleşmiş oldu.

• niye şaşırmadım acaba?

• Kendi ayağına sıkıyor...

• myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz, kim bunlar?

Açıklayın ki ona göre tertibat alalım netekim.
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    nasıl yani?

Kırk yılda bir güncelleme hatası olunca ayağına mı sıkıyor?

Ne biçim eleştiri bu böyle, ayrıca siz kimsiniz, linux cephesinden biri misiniz?
  • Bu Microsoft bir harika dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada durumdan etkilenen küçük bölümdeki kişiler var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un hatası Windows telefonları kullanılamaz hale getirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

nasıl yani?

Kırk yılda bir güncelleme hatası olunca ayağına mı sıkıyor?

Ne biçim eleştiri bu böyle, ayrıca siz kimsiniz, linux cephesinden biri misiniz?

Microsoft hep kendi ayağına sıkmıştır ama şu Windows'a Winzort diyen, Windows kullananlara köle diyen, Windows'u kötülemekten başka bir iş yapmayan, kendini Windows kullananlara göre zeki zanneden Linuxculara sinir oluyorum. Geçen forumda Linux Mint kurmaya çalıştık. Bir kişi Windows'un gittiğini söyledi, diğeri de Linux Mint'in son sürümünün sorunlu olduğunu söyledi. Üstüne benim Windows da gitti. Bir kişi vardı, Windows'un yanına son sürüm Linux Mint kurmayı başarmış galiba. 4 kişiden 3'ü bir Linux Mint kurmayı beceremedik. Ne Linux'muş arkadaş? Ben açık kaynak yazılımlara Windows üzerinden kullanarak destek vermeye karar verdim en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 3 Haziran 2017; 1:1:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Hayırlısı bee hocam her şeyin.

• İyi ki o araç sayesinde geri döndürelebiliyor yoksa telefonlar hiç açılmayacak Microsoft naapıyon.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Orada mı çalışıyorsunuz?
  • Palavra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 3 Haziran 2017; 2:2:19 >
  • Dün gece lumia 930 telefonun yükledi ve bir daha açılmadı :) Neyse ki recovery tool programı ile geri yükledik sorun olmadı ama bilmeyen yapamayan insan için zor bir durum gerçekten,
  • İsime bak

Dona sarkar

• Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Sarcasm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.