Şimdi Ara

Microsoft'un önümüzdeki bir yıllık akıllı telefon planı internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Microsoft'un önümüzdeki bir yıllık akıllı telefon planı internete sızdırıldı

Nokia'yı satın alarak Windows Phone ekosistemine donanım anlamında da dahil olan Microsoft'un önümüzdeki 12 aylık süreç boyunca hangi modelleri planladığı internete sızdırıldı. Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre 2015 yaz dönemine kadar yaklaşık 8 yeni model tüketiciyi bekliyor olacak. 

Bu yıl için giriş seviyesi Lumia 530 modelini yaz sonlarında doğru piyasaya sürecek olan Microsoft, Tesla ve Superman adında iki orta seviye cihazını da sonbahar aylarına doğru piyasaya sürmüş olacak. Bu iki cihazın ilk WP 8.1 güncellemesi ile birlikte geleceği belirtiliyor. 

Yıl sonunda ise 3 boyutlu dokunmatik özellikleri olan McLaren kod adlı bir amiral gemi modeli piyasaya sürülecek. Bu cihazda 2K ekran, Snapdragon 805 yongaseti gibi özellikler olabileceği belirtiliyor.

Gelecek yıl ise Makepeace ve Dempsey kod adlı iki orta seviye modelin bahar döneminde piyasaya çıkacağı ifade ediliyor. Cityman kod adlı bir Phablet modeli yaz sonu/sonbahar başı, Talkman adlı yeni amiral gemi modelinin ise yine yaz sonu/sonbahar başı olarak piyasaya çıkması bekleniyor. 

Pazarda çeşitliliği artırmak adına geniş bir ürün yelpazesi sunan Microsoft bununla birlikte LG, HTC, Yezz, Prestigio, Foxconn, Blu gibi yirmiye yakın ortağının da rekabetini ensesinde hissedecek.  

Kaynak:http://wmpoweruser.com/nokia-roadmap-for-2014-2015-leaked/#more-123477

• Şu uygulama sorununa da bir çözüm bulsalar piyasadaki en iyi yazılım+donanım ikilisine sahip olmuş olacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows phone nun asıl amacı orta segment telefonlar değil miydi?

• Kod isimlerine gel Şu 2K'lı cihaza "Elop" kod ismini verseydiniz enazından. Adam çok çalıştı, yakışır reize

Buarada "McLaren" iş yapar
  • gelecek vaadediyor lakin benim hiç ilgimi çekmiyor şimdilik en büyük etkiside şu arayüzüne sinir oluyorum

• Mağaza olarak bence şu an yeterlilik seviyesinde bir işletim sistemi oldu rahatlıkla söylenebilir. İş ortaklarıda geçen zamanla birlikte artış gösteriyor. Buda uygulama yapımcılarının ilgisini bu sisteme çekecektir. Ms şu an için ekosistemin payını arttırmak adına orta seviye ve giriş seviyesi telefon modellerine ağırlık veriyor burada da doğru olanı yapıyor. Öncelikle pazar payını yükseltip yerini sağlamlaştırmalısın! Bakalım önümüzde 2 çeyrek boyunca ciddi atılımlar göreceğiz gibi geliyor bana. Adından söz ettirecektir MS.

• 2k 805 gelsin koşa koşa alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows Phone 8 li lumia 920 ve 1520 kullanıyorum işime yarayan her şey var mağazada. Tek sıkıntım her iki telefondaki uygulamaları eşitleyememe.

• Evet hemen klüp kurulsun; ''Lumia McLaren almayı planlayanlar klübü''

ilk sıraya da beni yazın
  • Lumia çöp

• Şu leş launcherden kurtulup insanin icine karartan arka plani yok edip marketide adama cevirmeleri lazim ozellikle market cok kotu. Android veya iosun cani cehenneme der microsofta gecerim ama market fos fosunda fosu. Android muthis mi hayir ama instagram bile kafasina gore marketten cikabiliyosa bi sorun var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

Lumia çöp

Alın bunu buradan alın!!

• Şöyle Lumialara çöp diyorlar ya neye göre kime göre çöp çöp demek nedir? Allah aşkına android teki çöp telefonlar ile WP deki çöp telefonları bir sayısal olarak karşılaştıralım acaba nasıl bir sonuç çıkacak?
    Markette instagramın çıktığını kim söyledi? Yanlış haber duyuyorsunuz. Geçenlerde whatsapp mağazadan kaldırıldı oda bazı kronik sorunları düzeltmek ve yeni özellikler eklemek içindi. Bir hafta içinde geldi ve güncellenmiş sorunlardan arındırılmış bir şekilde.
    Mağaza konusunda Android te 40 tane en çok indirilmiş olan uygulamaveya oyun söyleyin bakın WP mağazasında bu 40 uygulamanın kaçı var. Buradan bir fikir edinebilirsiniz.
    Gayet stabil kararlı bir sistem olan Wp 512 mb ve snap 400 1 ghz li işlemviyle takır takır çalışan ve çok akıcı bir kullanım deneyimi sağlayan bir sistemken androidteki s3 miniyi bir düşünün diyorum sizlere.

• Fazla çıkarıyorlar gibi. Bu ne böyle ikide bir yok Lumia 630, yok 530, yok 635...

• Baklavasız kahraman Dempsey

Dempsey and Makepeace (1985–1986) http://www.imdb.com/title/tt0088503/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 6 Haziran 2014; 3:37:41 >

• McLaren almayı planlayanlar grubuna beni de yazın

• Kulüp açıldı bile.http://forum.donanimhaber.com/m_92829754/tm.htm :D

• forumda WP'ye 4 çekirdek gereksiz dediler dual core bile fazla tek çekirdek çalıştırır dediler ama microsoft'un şuan s800'lü kaç tane lumiası var :D hala utanmadan s800 ac koyuyorlar :D

• cityman adlı phablet 1320 tarzı mı olur acaba ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Kod isimlerine gel Şu 2K'lı cihaza "Elop" kod ismini verseydiniz enazından. Adam çok çalıştı, yakışır reize

Buarada "McLaren" iş yapar

Telefonları kod adlarına gore mi alıyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.