< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft ve Bethesda, Xbox ile PC Oyuncularına Harika Özel Oyunlar Sunmayı Planlıyor (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Benim bir hesabım yok ama hesabım olsaydı muhtemelen şikayet ederdim seni. Sen ne ara geldin de buralara böyle alıştın, insanları tanıdın sonra da birde insanlara "xboy" "korkak" demeye başladın. Sürekli bir discord muhabbeti açmanda bir ilginç yani.Hee şimdi anladık yani üyeliğim yasaklı giremiyorum diyorsun.
Üzülme evladım buradan gönderilirsin amma kendine başka yerler bulursun git twitter aç,, kendi siteni açarsın belkide bir gün kendi kendini alıntılar yazışırsın hadi bakkiyim üzülme bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 13 Mart 2021; 16:16:49 >
-
Olayı nasıl da çeviriyorsun çevir kazı yanmasın. Sen ne ara geldin de buradaki tüm üyelere bu kadar hakim oldun onu anlayamadım. Sanki kırk yıldır burada takılıyor gibisin. İnsanlar buraya oyun hakkında yorum okumaya giriyorlar discord muhabbeti açarak sürekli konuları, haberleri farklı yöne çekiyorsunuz. Madem o fanboylara korkak diyorsunuz, sürekli laf atıyorsunuz o zaman gidin discord hesabı açında gidin onlarla tartışın bakalım. Buradaki insanlar sizin bu muhabbetinizden bıktı usandı artık ayrıca ilginç değil mi bu kadar kısa sürede bu kadar olaya vakıf olabilmek? -
quote:
Olayı nasıl da çeviriyorsun çevir kazı yanmasın. Sen ne ara geldin de buradaki tüm üyelere bu kadar hakim oldun onu anlayamadım. Sanki kırk yıldır burada takılıyor gibisin. İnsanlar buraya oyun hakkında yorum okumaya giriyorlar discord muhabbeti açarak sürekli konuları, haberleri farklı yöne çekiyorsunuz. Madem o fanboylara korkak diyorsunuz, sürekli laf atıyorsunuz o zaman gidin discord hesabı açında gidin onlarla tartışın bakalım. Buradaki insanlar sizin bu muhabbetinizden bıktı usandı artık ayrıca ilginç değil mi bu kadar kısa sürede bu kadar olaya vakıf olabilmek?Bak nasıl hiç bahsetmiyor hesabı patlamış gizli gizli takılıyor. kim oldugunu söyle ozaman bak tartışırım. hadi bekliyorum var mısın...??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 13 Mart 2021; 16:16:16 >
-
Zaten senin gibileri anca burada bu şekilde insanlara "ezik korkak" deyip tahrik etmeye çalışır. Üslubundan belli senin ne olduğun. Sahte hesap muhabbetini açman iyi oldu, bir ara şikayet etmek için belki bir hesap açabilirim bakalım ne sonuç çıkacak. -
quote:
Zaten senin gibileri anca burada bu şekilde insanlara "ezik korkak" deyip tahrik etmeye çalışır. Üslubundan belli senin ne olduğun. Sahte hesap muhabbetini açman iyi oldu, bir ara şikayet etmek için belki bir hesap açabilirim bakalım ne sonuç çıkacak.Hadi aç gel bekliyorum discordcu seni.
-
Yok benim anlamadığım bu Bethesda haberinin altında neden böyle sinirlenir ki bir insan? Gamepass'in fiyatı çok ucuz alır oynarsın bu muhabbete ne gerek var niye bir insanın bu kadar zoruna gider ki bu durum? :D:D:D -
Haberin altında taşkınlık çıkaran PS fanları köşelerinde sessizce ağlayabilir
-
quote:
Yok benim anlamadığım bu Bethesda haberinin altında neden böyle sinirlenir ki bir insan? Gamepass'in fiyatı çok ucuz alır oynarsın bu muhabbete ne gerek var niye bir insanın bu kadar zoruna gider ki bu durum? :D:D:D10bin Tl veriyorlar +500 tl oyuna.Sonra çıkıp bir adam aylık 40 liraya 100 oyun verdiğini söylüyor.Tabi sinirlenirler
-
Yahu ne ilginc adamlar var burada. XBox ustun olsa ne yazar, PS ustun olsa ne yazar? Evinde olan cihaza sahip oluyorsun sadece, onu ureten firmaya ya da sirkete degil. Hem her oyuna platform farketmeksizin butun oyunseverlerin ulasabilmesi hangi tip insani rahatsiz eder ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, eminim 3 kişinin satın aldığı Xbox platformuna çok güzel oyunlar yaparlar😂 Bethesda’nın ileride çıkaracağı sağlam oyunlar çıktıkları zaman 150-200 milyonluk (PS4 + PS5) bir base PS oyuncu kitlesini gözardı edip bir avuç Xbox kullanıcısına özel oyun çıkaracaklar, öyle mi? Siz de buna inandınız di mi hahhaha
Öyleyse şimdiden kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka gibi bir yorum. Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo
Evet, eminim 3 kişinin satın aldığı Xbox platformuna çok güzel oyunlar yaparlar😂 Bethesda’nın ileride çıkaracağı sağlam oyunlar çıktıkları zaman 150-200 milyonluk (PS4 + PS5) bir base PS oyuncu kitlesini gözardı edip bir avuç Xbox kullanıcısına özel oyun çıkaracaklar, öyle mi? Siz de buna inandınız di mi hahhaha
Öyleyse şimdiden kolay gelsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Öyleyse şimdiden kolay gelsinCanları sıkan bir yorum imzamı atarım.
Kafası calısan ve gercekci bakabilen değerlendiren uyelerin yorumlarını okumayı severiz ...
-
150-200 milyonluk base Ps oyuncu kitlesinden bahsetmiş. Ps4 alanların Ps4'ünü satarak Ps5 alacaklarını düşünmemiş sanırım ya da bu kitlenin Xbox'a ya da Pc'ye geçebileceğini de düşünememiş.90 milyo civarında satan Xbox 360 kitlesinin hangi platforma gittiğini de bunların geri gelebileceğini de düşünmemiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: Anvil_4
10bin Tl veriyorlar +500 tl oyuna.Sonra çıkıp bir adam aylık 40 liraya 100 oyun verdiğini söylüyor.Tabi sinirlenirler
Her oyun aynı kalitede mi sana göre? Bir de 10K'ya konsol yok karaborsacıların koyduğu fiyatlar zaten kafalarına göre. -
quote:
Öyleyse şimdiden kolay gelsinSiz ps5inizde o bethesda oyunlarına 300 500 ateş ederken ben ayda 45 tlye içinden geçeçem
-
Muhtemelen nesil boyunca 40-50 milyon satacak bir konsola bu oyunları özel yapmak gibi bir hatayı yapmayacaklar, yapamazlar çünkü. Eninde sonunda bu oyunların büyük bir kısmı, özellikle Elders Scroll, Fallout gibi yapımlar PS5'e gelecektir. Avoved, Fable gibi yapımların gelmesini beklemiyorum, ancak tüm oyunların PC'ye gelecek olması başlıbaşına özel oyun kavramına aykırı. Bunlar multiplaform oyun yaparak oyunların kalitesini tutturamayacaktır, zamanla hep beraber görürüz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X