Sistemi Super Anti-Spyware programıyla tarattıktan ve sonra yeniden başlattıktan sonra sistem açılırken windows başlatılıyor yazısı çıktığında bir pencere beliriyor... bu pencerenin en üstünde başlık olarak "microsoft visual C++ runtime library" ve açıklama kısmında ise "buffer overrun detected" ve Program:\\??\C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe devamında ingilizce olarak bişeyler yazyor..şu an tam aklımda değil diğer açıklama...bu pencere çıkıyor "tamam" a basınca PC yeniden başlıyor ve bu kısır döngü bolece devam ediyor..
Format cd imde yok şuan format atmadan kurtarmanın bi yolu var mı ???
kardeş virüs olabilr ama sen makineni güvenli modda başlat sistem geri yüklemeyi dene
O virüs değildir. Sistem dosyasıdır. Nasıl virüs diyorsunuz anlamadım Büyük bir ihtimalle hasara uğramış. Antivirüs programın vs. bir dosyasını silmiş olabilir bu nedenle de açılışta hata veriyor olabilir. İnternetten indirmenizi öneririm. Emin olmamakla beraber indirebileceğiniz site buldum, ama hiç bir şekilde garanti veremem:http://www.indirtc.com/download/2464/microsoft-visual-c++-runtimes.html
Yükleyebilliceğim bişey değil çünkü hoşgeldiniz yazısıyla birlikte geliyor hata ve nedense güvenli mod da çalıştırmaya kalktığımda hiç takıyor ve direk başlatıyor
%90 sistem dosyan hasarlı yada silindi. Yani sildin
pc de 1600 ün üzerinde virus çıktı ve onları temizledim arada kaynadıysa silinmiş olabilir ama bu windows kendini güncelledikten sonra sorun verdi ondan önce 3 kez reset attım programlar yüklenirken hiç sorun yoktu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme