Şimdi Ara

Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası (Acil Yardım!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bazı uygulamalarda bu hatayı veriyor, ne yaptıysam düzeltemedim format dahi attım ama nafile düzelmiyor.

Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası (Acil Yardım!!)

Hata budur arkadaşlar yardım edecek arkadaşlara şimdide teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerka1095 -- 17 Ekim 2013; 21:07:37 >

• Ne hatası verdiğini yazmayı akıl etmiş olsaydınız çok daha yardımcı olunabilirdi belki..
  • Göz önünde bir yere yazarsanız konuyu cevaplayacak ki 30-40 dakika içerisinde 10-15 konuya cevap vermem gerekiyor, her problemin sorusunu aramaya kalkar isem zaten kıt olan zamanımı yetiştiremeyeceğimi anlarsınız diye ümid ediyorum. ki problemleri çok daha açık, net, anlaşılır bir dil ile yazmak ile bulmaca misali yazmanın sorunun çözümüne yönelik girişimleri olumlu bir şekilde etkilediğini anlatmamamın gereği varmıdır bilemiyorum.

Sorunun ne zaman, hangi işlemi yaparken ortaya çıktığını, problemin çıktığı andaki bir ekran görüntüsünü şuracığa koyarsanız, sonrasında bilgisayarınızdaki donanımların marka ve modellerini (bunları bilmiyorsanız CPU-Z adlı ücretsiz yazılım ile bunları öğreneiblirsiniz) zahmet olmaz ise yazıp beni yada cevap vermeyi düşünen bir muhteremi bilgilendirirseniz emin olun size yardımcı olunabilme ihtimalini çok daha fazla arttıracaktır.

• Arkadaşım alışagelmiş cevap olacak ama , aynı hatayı ben de aldığım için söyleyeyim , bilgisayarında virüs var. Bir müddet sonra bilgisayarın komutlara cevap vermez , daha sonra da açılmayabilir. Beni de bu hata bayağı uğraştırmıştı. Formatla da gitmiyor , diğer sürücülere de bulaşıyor. Trend micro security güvenlik programıyla tarattım , şimdi adı aklımda değil bir virüs bulaşmıştı.

Bu bilgisayar işi , belli olmuyor . Umarım sizin ki virüs değildir . Yine de değişik virüs programlarıyla bilgisayarı taratın . Özellikle bu virüs windovs klasöründe system 32 dosyasında değişiklikler yapıyor . En azından virüs programıyla system 32 bir taratın derim.
  • Birçok oyunda ve programda sıkça görülen bir hatadır.
    Oyuna veya başka bir programa tıklandığında zaman şu şekilde bir hata verir

microsoft visual c++ runtime library
    C/Program Files/Silkroad
    r6002 floating point not loaded

Bu hatayı alanların çoğunda antivirüs programıda inmez (kontrol edebilirsiniz). Sorun bilgisayara bulaşan bir virüsten kaynaklanmaktadır ve bu virüs farklı dosya uzantıları şeklinde bilgisayarda saklanmaktadır bu neden ile sadece tek sürcüye (örneğin c-d-e-f sürücleri olan bir bilgisayrda sadece c sürücüsüne atılan format) atılan format problemi çözemez. Virüs çoğu zaman Panda,Kespery,Nod 32 gibi programları indirmeye veya yüklemeye izin vermez en uygun program olarak AVG Anti-Virus Free Edition'u seçmek olacaktır. Free edition olmasına dikkat ediniz piyasada farklı pek çok çeşidi mevcuttur... Kurulduktan sonra bilgisayara tam tarama yaptırıp bulduğu virüsleri temizlemesini sağlıyoruz. Sonra AVG PC Tuneup programı veya buna benzer bir programı indirip sorunları düzeltmesini istiyoruz. AVG PC Tuneup bir defaya mahsus bedavadır o neden ile önerilmiştir. Bütün bu işlemlerden sonra bilgisayarımızı kapatıp açıyoruz. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra problem devam ediyorsa çalışmayan oyunu tekrardan yükleyiniz. Eğer buna rağmen sıkıntılar devam ediyorsa virüsün boot kısmında sirayet etmiş olma olasılığı üzerine "combofix" adlı program ile taratmanızda büyük yarar olduğunu düşünüyorum. Combofix oldukça etkili ve kesin bir çözüm olup, bu programı çalıştırmadan önce bilgisayardaki antivirüs yazılamlarını devre dışı bırakmayı unutmayınız.

Bunlar daha evvel denenmiş ve kabul edilmiş çözümler olarak ele alınmışlardır o neden ile verilen program isimlerine sadık kalınması problemin çözümüne yönelik girişimlerin başarıya ulaşma olasılığını arttıracaktır. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

NOT: AVG ile sıkıntı olması halinde Karspersky antivirüs seçeneğide denenebilir.

• Hangi antivirüs programı ile tarattınız ?
  • Microsoft yani sistemin mimarının çözümü kendi forum sayfasında şu şekilde.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/receiving-error-message-microsoft-visual-c-runtime/19ce45f8-4fa7-469a-99c7-6ef885ffe946

Genel manada vicual c++ 'yı sisteminiz ile ilgili olanını yeniden yüklemenizi tavsiye etmişler, eğer bu sorunu gidermiyor ise boot temizliğinin yapılması gerektiğini öneriyorlar.

Burad aise sizin şu meşhur oyununuz ile yaşadığınız sıkıntının birebir çözüm yolundan söz ediliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=jho9Toqx_sU

umuyorum ingilizceniz vardır, geçmiş olsun, kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C# Windows Form Yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizdeki problem virüsten kaynaklanıyor gibi, "combofix" programını edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu portatif bir antivirüs programıdır çalıştırırsınız sistemi temizler, yükleme yapmaz, kaldırma gerektirmez oldukça kesin çözümdür çoğu zaman. Combofix i yüklemeden evvel bilgisayardaki antivirüs programlarını devre dışı bırakın, bırakamıyorsanız kaldırın. Sonrasında bilgisayarınız bileşen mansında güçlü ise F-Secure adlı antivirüs programının 30 günlük deneem sürümünü indirip kurmanızı tavsiye ediyorum, indirdikten sonra tam tarama yapın, kendisi dünyada otaritesi kabul edilmiş oldukça güvenilir bir program olup sıkıntılarınızın 30 günlükte olsa çözümüne yardımcı olacağını düşünmekteyim. Geçmiş olsun kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 18 Ekim 2013; 19:22:11 >
  • - Visual C++ İle Kaynaklanıyor Kaldirip Microsoft sitesinden kurmayi deneyin sahte olabiliyor
  • Problemin %80 olasılık gibi yüksek bir oranda virüs kaynaklı olduğu konusunda ısrarlıyım. Acaba iletmiş olduğum yöntemleri uygulama aşamasında bir problem mi meydana geliyor ?
    Combofix'i denediniz ve bir sonuç vermedi mi ? Combofixi çalıştırıp işini bitirdikten sonra size bir log hazırlamış olmalı, logu görmem yada göndermeniz mümkün mü? Birde root temizleme aracısı kullanmanızı öneriyorum, bazı virüsler oldukça inatçı olabiliyorlar.. Tabi bunlar benim görüşlerim ve bilgi birkimim, benim bilemediğim bir durumda söz konusu olabilir, ama görüşümde ısrarlıyım.
  • microsoft visual c++ güncellenmende fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.