< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Ekim 2023; 10:53:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Ekim 2023; 10:53:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fyde os kursun o zaman.Fyde os’da google play store da var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyide windows phone da uygulamalar native olarak c ve c++ ile geliştirilebiliyor du. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılım üzerinde oynama ile kurulabilir aslında. Ben usb üzerinden kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android ilk ciktiginda cok mu iyiydi ki leş gibiydi. İlk telefonum motorola milestone xt720 isletim sistemi android surum 2.1 hic alisamamistim. Zamanla isletim sistemi guncellemeleri geldikce android guzellesti. Suan ki cihazi motorola edge 30 pro surum android 13 cok guzel bir cizgiye oturdu android ama benim gozumde bir windows phone etmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En cok uzuldugum cihaz Hp elite x3 oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |