Şimdi Ara

Microsoft Wireless Desktop 3000 Sette hem klavye hem de mouse zaman zaman takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten aldım bu seti, hem klavye hem de mouse bazen tıkanıyor. mouse sekerek gitmeye başlıyor klavye ise basmamaya, bazen tuşa bi sn basınca alıyor. çoğunlukla mouse kullandığım için onda karşolaşıyorum. windows 7 kullanıyorum. mouse'un tam ismi "Microsoft Wireless Mouse 5000" yazıyo altı beyaz olan seri zaten. görünüşü falan güzel ama dediğim gibi bazen adamı kanser ediyor.

İlk aldığımda internetten yeni driverlerini de indirip kurdum nafile. cd'dekiler kurmadım bile eskidir diye ama bi şey olmadı. hatta mouse'nin yazlımını kurunca orta tuş firefox'ta çalışmaz oldu ayarlardan da değişdiremedim. onu sildim hemen.. yani sorun driverlardan değil.

Daha önce de kablosuz kullanmıştım ama onlar radyo frekanslıydı hiç bi sorunu yoktu. bunlar ise wireless ya belki ondan pc genelde yoğunken yani bi dosya okurken falan ya da yeni bi program yüklerken takılıyo resmen kanser ediyo... mesela windows ilk açıldığında bilgisayar arkada hep yükelem yapıyor ya o anda resmen tıkanıp donup seke seke hareket ediyor.

srunun belki aygıt önceliği veirlerek düzeltilebileceği kanısındayım ama bunu da yapacak bi ekran bulamadım. yani yüksek öncelik falan vermek gibi. çünkü dedim ya pc meşgulken yapma olasılığı çok yüksek oluyo ve çoğunlukla yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.