Şimdi Ara

MICROSOFT WIRELESS MOBILE MOUSE 4000 KULLANICILARININ DIKKATINE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şirkete en az 10 tane aldık, 5 tanesi bozuldu. bugün benimki de bir anda durdu. bir baktım ocak gibi ısınmış alıcısı, plastik tarafından zor tuttum, metal tarafına dokunmak mümkün değildi. büyük ihtimalle kısa devre yapıyor bu mouselar. çok güzel ergonomisi ve kullanımı, hatta piyasada klick sesi olmayan mouse yok gibi bundan başka. ama maalesef bozuluyor.
  • 24.11.2010 da hepsiburada.com dan aldığım mousem bugn çalışmadı çıkarıyım dedim elle tutalabilecek gibi değildi :( servise göndericem inş. hallolur.. aldığımda da içnden garanti belgesi çıkmamıştı :s
  • Şu an önümde bir tane 4000 bir tane de 6000 modeli var ve aynı problemden çalışmıyorlar.

Ayıplı bir ürün olduğu çok net ortadayken halen bu ürünü pazarlamaya devam edeceklerine koşulsuz olarak problemsiz bir ürünle değiştirmeleri gerekirdi.
  • 3500 modelini kullanıyorum kaç aydır (4-5 ay oldu sanırım) Hiç bir sorun yaşamadım, ısınma da olmadı. Bu belki de 4000 ve 6000 serilerine özel bi sorun olabilir.
  • o olayı daha şimdi yaşadım usb elimde kaldı içerde parçası kaldı şimdi takıyorum tanımıyor bilgisayar ve yanacak derecede ısınıo hemen 2 ay önce almıştım daha borcunu ödemedim
  • 1 aydır 4000 kullanıyorum hiç öyle bir sorun dikkatimi çekmedi şimdi özel olarak baktım gayet normal.. logitechle microsoft kapışıyo heralde logitech m705 hakkında çok şikayet varmış bi arkadaş vatandan almaya gittiğinde cihazı satmamışlar devamlı geri geliyo diye..
  • 4000 modeline bir anda hassasiyet sorunu yşamaya başladım, benim alıcı laptopun fan çıkışına yakın yerde iç bir sorun yaşamadım ama hassasiyet beni bugün çok üzdü garantiye götüreceğim.
  • 1.5 yıl önce almış olduğum 6000 model farem bugün çalışmamaya başladı. usb alıcısını çıkardığımda aşırı ısınmıştı. bir arkadaşım da aynı problemi yaşamıştı. garanti belgem var, hepsiburada'dan almıştım.Arıza kaydı formunu doldurdum cevaplarını bekleyeceğim.
    Arızalanan ürünler tamir eilebiliyor mu yoksa değişim mi oluyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

1 aydır 4000 kullanıyorum hiç öyle bir sorun dikkatimi çekmedi şimdi özel olarak baktım gayet normal.. logitechle microsoft kapışıyo heralde logitech m705 hakkında çok şikayet varmış bi arkadaş vatandan almaya gittiğinde cihazı satmamışlar devamlı geri geliyo diye..

:)) m705 kullanıyorum hiç bi sorunn yok hemde vatan bilgisayardan aldımmm...microsoftun bütün modellerinde alıcılarında sorun var.. herkez yorumlarda yazıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulto23

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

1 aydır 4000 kullanıyorum hiç öyle bir sorun dikkatimi çekmedi şimdi özel olarak baktım gayet normal.. logitechle microsoft kapışıyo heralde logitech m705 hakkında çok şikayet varmış bi arkadaş vatandan almaya gittiğinde cihazı satmamışlar devamlı geri geliyo diye..

:)) m705 kullanıyorum hiç bi sorunn yok hemde vatan bilgisayardan aldımmm...microsoftun bütün modellerinde alıcılarında sorun var.. herkez yorumlarda yazıyorlar...

Her iki markada da sorunlu ürünler var tabiki, bizler şanslı olanlarız ama bu insanların mağdur olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef..

• Bende alalı bir iki gün oldu sanki bazen çekmiyormuş gibi takılıyor başına gelen oldumu hiç?
  • bu yüzden en iyi cözüm kablolu kablosuz cogu üründe uzatıcı kablo ile kullanmaktır ben ısınan ürünlerin hepsini cogaltıcı veya uzatıcıda kullanıyorum
  • arkadaşlar nihayet benim farem tamamdır. 2 yıldır sorunsuz kullandım. Defalarca düştü hiçbir sorun olmadı. Dün yine düştü bu sefer sanırım ruhunu teslim etti. Herşey tamam tepesindeki ışık yanıyor. altındaki mavi ışık da yanıyor ancak minik alıcı alev almak üzere. Çalışmıyor da nitekim. Çöp yani. Neyse bilginize.
  • Dun gece 2 yil boyunca cok severek kullandigim Microsoft 4000 model mouse umu kaybetmis bulunmaktayim. Normal calisirken bir anda Windows' un USB aygiti tanimlayamadigini gordum, degisik portlara takip denemek isterken reciever in elimi yakacak derecede isindigini fark ettim. Fakat plastik basliginda bir erime veya deformasyon yoktu. Sitesinden driver bulup kurmama ragmen tekrar calistiramadim. Daha sonra da, cok daha kisa surede benzer sorunlarin yasandigini gordum.

Genel olarak baktigimizda 2 yil boyunca pil degistirme disinda varligini dahi unuttugum, elimle adeta butunlesmis ve fonksiyonlu bir mouse kullandigimi soyleyebilirim. Ozellikle baspargim altinda bulunan "back" tusu inanilmaz islevli, browser sayfalari veya dosyalar arasinda geri gitmek icin basparmaginizi kullanmak gercekten guzel ve hizli.

2 yil once kiyasladigimda en iyi mouse buydu, simdi de daha iyisini goremezsem yine ayni modeli alip en az 2 yil calismasini umacagim. Herhangi bir bozulma durumunda da geri verme sansiniz nasilsa mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: big_malibu

Dun gece 2 yil boyunca cok severek kullandigim Microsoft 4000 model mouse umu kaybetmis bulunmaktayim. Normal calisirken bir anda Windows' un USB aygiti tanimlayamadigini gordum, degisik portlara takip denemek isterken reciever in elimi yakacak derecede isindigini fark ettim. Fakat plastik basliginda bir erime veya deformasyon yoktu. Sitesinden driver bulup kurmama ragmen tekrar calistiramadim. Daha sonra da, cok daha kisa surede benzer sorunlarin yasandigini gordum.

Genel olarak baktigimizda 2 yil boyunca pil degistirme disinda varligini dahi unuttugum, elimle adeta butunlesmis ve fonksiyonlu bir mouse kullandigimi soyleyebilirim. Ozellikle baspargim altinda bulunan "back" tusu inanilmaz islevli, browser sayfalari veya dosyalar arasinda geri gitmek icin basparmaginizi kullanmak gercekten guzel ve hizli.

2 yil once kiyasladigimda en iyi mouse buydu, simdi de daha iyisini goremezsem yine ayni modeli alip en az 2 yil calismasini umacagim. Herhangi bir bozulma durumunda da geri verme sansiniz nasilsa mevcut.

Dostum günlük ne kadar kullandığın ve ne kadar zamanda pil değiştirdiğinide yazarmısın.
    Benimki günlük 2-3 saat ile 1 ayda bitiyor duracell pil ile

• gunluk 4-5 saat ortalama ile, 1.5 ayda bir diyebilirim
  • Benimkinde kesin sorun var ozaman 2-3 saat kullanım ile 1 ayı zor görüyor
  • Bende iki tane almıştım.ikisininde alıcıları yandı.şu anda fareler boş boş duruyor.acaba alıcılarını bulabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim

Bende iki tane almıştım.ikisininde alıcıları yandı.şu anda fareler boş boş duruyor.acaba alıcılarını bulabilir miyiz?

evet ben de mini alıcılardan arıyorum. Ücret ödeyebilirim. Kullandığıum hiçbir mause den böyle keyif almadım.
  • Bu mouse tasarım ve kullanım olarak gercekten güzel ama malesef görüyorum ki benimki gibi sorunlu hepsi ; ilk aldıktan sonra 6-7 ay kullandım, bilinen üzere aşırı ısınma ve aygıt tanımama basladı, bu yüzden garantiye verdim ve yeni mouse geldi, bunu da su anda 5-6 aydır kullanıyorum şimdi de scroll tuşu bozuldu bir çalışıyor bir çalışmıyor, çok güzel bir mouse hele ki tuş tıklama sesi olmaması çok güzel fakat beni kendinden soğuttu artık, bundan önce A4Tech wireless mouse almıştım, masaüstünde onu kullanıyorum ve hala takır takır çalışıyor, demek ki pahalı olması iyi olması demek değilmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.