Şimdi Ara

MICROSOFT WIRELESS MOBILE MOUSE 4000 KULLANICILARININ DIKKATINE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: entrophy

quote:

Orijinalden alıntı: muallim

Bende iki tane almıştım.ikisininde alıcıları yandı.şu anda fareler boş boş duruyor.acaba alıcılarını bulabilir miyiz?

evet ben de mini alıcılardan arıyorum. Ücret ödeyebilirim. Kullandığıum hiçbir mause den böyle keyif almadım.

Arkadaşlar alıcılardan bulan olursa ve burada paylaşırsa hayır duası alacaktır.... Benim ki de haşlanmış yumurta oldu.
  • 3500 vardı bende...tekerleği tıklamıyordu.bimekse verdim.onun yerine 4000 verdiler.
    3500 de problem yoktu.1.5 yıl kullandım.sadece tekerleğe aşıtı TIKLAMAKTAN kaynaklı ; tekerlek basmıyordu...dönüyordu ama tıklamıyordu...

neyse şuan 3 günlük 4000 modelli fare var.nano alıcısında bi sıkıntı yok bakalım.inş da olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

Bu mouse tasarım ve kullanım olarak gercekten güzel ama malesef görüyorum ki benimki gibi sorunlu hepsi ; ilk aldıktan sonra 6-7 ay kullandım, bilinen üzere aşırı ısınma ve aygıt tanımama basladı, bu yüzden garantiye verdim ve yeni mouse geldi, bunu da su anda 5-6 aydır kullanıyorum şimdi de scroll tuşu bozuldu bir çalışıyor bir çalışmıyor, çok güzel bir mouse hele ki tuş tıklama sesi olmaması çok güzel fakat beni kendinden soğuttu artık, bundan önce A4Tech wireless mouse almıştım, masaüstünde onu kullanıyorum ve hala takır takır çalışıyor, demek ki pahalı olması iyi olması demek değilmiş

quote:

Orijinalden alıntı: big_malibu

Dun gece 2 yil boyunca cok severek kullandigim Microsoft 4000 model mouse umu kaybetmis bulunmaktayim. Normal calisirken bir anda Windows' un USB aygiti tanimlayamadigini gordum, degisik portlara takip denemek isterken reciever in elimi yakacak derecede isindigini fark ettim. Fakat plastik basliginda bir erime veya deformasyon yoktu. Sitesinden driver bulup kurmama ragmen tekrar calistiramadim. Daha sonra da, cok daha kisa surede benzer sorunlarin yasandigini gordum.

Genel olarak baktigimizda 2 yil boyunca pil degistirme disinda varligini dahi unuttugum, elimle adeta butunlesmis ve fonksiyonlu bir mouse kullandigimi soyleyebilirim. Ozellikle baspargim altinda bulunan "back" tusu inanilmaz islevli, browser sayfalari veya dosyalar arasinda geri gitmek icin basparmaginizi kullanmak gercekten guzel ve hizli.

2 yil once kiyasladigimda en iyi mouse buydu, simdi de daha iyisini goremezsem yine ayni modeli alip en az 2 yil calismasini umacagim. Herhangi bir bozulma durumunda da geri verme sansiniz nasilsa mevcut.

arkadaşlar siz mouse u sürekli açık mı bırakıyordunuz ? mouse un altındaki on off düğmesinden kapatıyor muydunuz ? ben sürekli açık bırakıyordum 3500 modelinde..herhangi bi ısınma sorunum olmadı...şimdi 4000 modelinde ısınma var diyosunuz.nasıl tavsiye edersiniz...açık mı bırakayım yoksa kapatıyım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 3 Mart 2012; 18:06:14 >

• bendede 4000 olanından var. ama her açışta üstündeki yeşil ışık4 saniye yanıyor. sonra sönüyor. pili içinde yeni taktım. sizdede böylemi?
  • Pil süresi konusunda sorun yaşayanalar var mı?
    Bundan önceki mouse'um 2 pille çalışıyordu ve ortalama 6 ay gidiyordu. Şimdi bu modelde kullanmadığım zamanlarda kapatmama rağmen 1 ayı zor görüyorum. Resmi olarak 10 ay pil ömrü belirtilmiş.
  • Benim ki de eridi aşırı sıcaktan. Ama on numara bir mouse. Tekrar alacam ama yine erir diye korkuyorum. Bu hata giderilmiş midir.
  • bende alacam ama pil ömrü az sanırım vazgeçtim.
  • arkadaşlar bendede aynı mouseden var office paketinin içinden çıkmıştı ilk başta bir girişie taktım kullanıyorum ve mosuemzorlanıyordu sonra farklı bir girişe taktımve sorun düzeldi hiç erimede yapmadı bence kullanın
  • valla bende kullanıyordum bir senedir ama dün bozuldu çok ısnımaya başladı, daha önce ısındığını görmemiştim, ama calısmıyor şimdi bunu napıcam varmi fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

valla bende kullanıyordum bir senedir ama dün bozuldu çok ısnımaya başladı, daha önce ısındığını görmemiştim, ama calısmıyor şimdi bunu napıcam varmi fikri olan

444 67 87 yi arayin micrsft teknik servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 6 Aralık 2013; 3:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pil 1 ay sürmüyor ne dandik mouse. bu sorundan dolayı iade yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar pil 1 ay sürmüyor ne dandik mouse. bu sorundan dolayı iade yapabilir miyim?

Sizin kullandığınız pil dandiktir, ben duracell pil ile 1 duruma göre 1.5 ay kadar kullanıyorum o da normal bir süre çok yoğun kullanım yapanlar için.

10 ay verisi tamamiiyle teorik bi süredir, atıyorum haftada 5 gün 30 dakika kullanımla kaliteli bir pil ile 10 ay dayanır gibi yoksa günde 16 saat bilgisayar kullanan adama 1 ay dayansa öp başına koy, logitechte kullanmıştım 15 gün kullanırsam bir pili öpüp başıma koyuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar pil 1 ay sürmüyor ne dandik mouse. bu sorundan dolayı iade yapabilir miyim?

Sizin kullandığınız pil dandiktir, ben duracell pil ile 1 duruma göre 1.5 ay kadar kullanıyorum o da normal bir süre çok yoğun kullanım yapanlar için.

10 ay verisi tamamiiyle teorik bi süredir, atıyorum haftada 5 gün 30 dakika kullanımla kaliteli bir pil ile 10 ay dayanır gibi yoksa günde 16 saat bilgisayar kullanan adama 1 ay dayansa öp başına koy, logitechte kullanmıştım 15 gün kullanırsam bir pili öpüp başıma koyuyordum.

Hocam günde 7-8 saat bilgsayardayım. Duracell kullanıyorum.

• arkadaşlar merhaba. bu mouse u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. şuan için bir problem yok. pil çabuk bitiyor sadece bunun için pil şarj cihazı aldım. tekerleği çok kirlendiği için dün içini açmak zordunda kaldım. temizledikten sonra tekerleğin lastiği koptu. zaten haşadı çıkmıştı. herneyse lastiği çıkarıp attım. lastiksiz taktım kullanmaya başladım fakat çok ağır olduğu için elim kuru olduğu zaman tekerlek kayıp dönmüyordu. benimde aklıma tekerleği ters çevirip takmak gibi bir şeytanlık geldi. hemen az evel tekrar açtım içini tekerleği ters çevirip tekrar uhulayıp yapıştırdıktan sonra taktım ve şimdi çok kolay dönmeye başladı. eskisinden daha iyi oldu.
  • 5 seneden beri bu fareyi kullanıyorum. Son 1 haftadır çift tıklama sorunu baş gösterdi. :( Fareyi severek kullanıyorum ama bu şekilde kullanamam.
  • mause 4000 usb dongel kayboldu mause sağlam olarak duruyor ne yapmalı yardım ltfn

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.