Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
356125 gün 8 s. 24 dk. kaldı
nasıl bir mesajlaşma uygulaması tutar?
selam arkadaşlar. kafamdaki mesajlaşma uygulamasını hayata geçirdim gibi bişey. konu burada anonim mesajlaşma uygulamam hakkında görüş ve öneriler | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
sizce bu uygulama tutar mı? mobil uygulaması ile web tarafı yaklaşık olarak 1.5 sene sürdü. sizce nasıl. görüşleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler.
selam arkadaşlar. chatfri diye bi mesajlaşma uygulaması yaptım. Chatfri is a anonymous chat portal. umarım beğenirsiniz. web uygulamasını yaklaşık 4 ayda bitirdim. ama uygulaması yaklaşık 1.5 sene falan sürdü. girin bi bakın çok mutlu olurum. hataları varsa bana bildirebilirsiniz.
chat uygulaması.
merhaba arkadaşlar. 2- 2,5 aylık bir çalışma ile bir chat uygulaması yaptım. daha doğrusu 25 hazirandan beri çalışıyorum. ama 1 ay kadar ara verdiğim oldu. ismi chatfri. şuan sadece android uygulaması var ama ios a yakın zamanda yükleyeceğim. üyelik falan gerekmiyor bir girip bakarsanız sevinirim. hata bulursanız bana söylersiniz.
yaklaşık 10 sene öncede bir sosyal ağ web sitesi yapmıştım blokick.com diye ama buraya yazdığımda silinmişti. çok içerlenmiştim inşallah bunu silmezler.
Chatfri is a anonymous chat portal.
hay allah ya vınn kotam bitti
|
4g tarifeleri sizce nasıl olur?(internet paketi)
|
mikroblog sitem hakkında görüş ve öneriler(blokick.com)
|
bakırköy'de tesbih satım veya tamir yeri???
|
dvd filmi divx veya mp4 yapma?
|
sandisk ultra plus 256gb ssd test sonuçlarım???
ssd de 2 farklı bölüntüyü birleştirme
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 11.178 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic