Şimdi Ara

hay allah ya vınn kotam bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar dün vınn kotam bitti. ve tabiri caizse ..t gibi kaldım. bir yerde bağlı olmadığım için ttnet kullanmıyorum sürekli şehir dışına çıkıyorum çünkü. zaten bağlı kalsamda ttnet kullanmayı bıraktım 5 sene önce kavga dövüş ayrıldık ttnetle malesef ama sanıyorum ve umuyorum bir daha da birleşmeycez. herneyse konuya dönersem dün 15 gb kotam bitti 60 tl veriyorum bir ay için. hızım 128 kbps ye düştü bende 4gb joker aldım. ya kimse sormuyor arkadaşım 128k nedir ya siz dalga mı geçiyosunuz insanlarla. 56k ile girerdik 15 sene evel demek ki turksel de 15 yılda fazla bişey değişmemiş. ya ben programcıyım. şuanda yeni linux sunucuyu kuruyorum. deneme amaçlı bir proje yaptım. çeşitli paketlerde birlikte toplam 130mb tutuyor. eğer ben 4gb almasaydım 130mb veriyi karşıya akşama kadar atamayacaktım. yaw site açamıyorum düştüğü zaman sen şunu neden 1mbit e çıkarmıyosunki bak uydunet çıkardı kota bitiminde 3mbite çıkardı 3 sene evel. ben sana 3 yap demiyorum 1mbit yap site açılsın asgari ihtiyacımı göreyim. bu ne rezilliktir ya.

• Cep telefonundaki interneti hotspot özelliğini açarak kullanabilirsin. Gittiğin yerlerdeki internete bağlanırsan Vınn'daki interneti daha uzun zaman kullanırsın.
  • Hız 1 megabit bile olsa upload hızın 15 kb civarında olacaktı yine. 1 megabit net belki 5-6 sene sonra anca verirler boşuna bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasantn H kullanıcısına yanıt
    Bence şöyle yapabilirsiniz 60tl aylık zaten verip 15 gb alıyorsunuz turkcelin günlük 1 gb 3 tl interneti var onu iki güne bir alsanız 105 tl ye alık 45 gb internetiniz olur

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/turkcell-com-tr-ye-ozel-indirimli-internet-paketleri-gunluk-1-gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 22 Ekim 2015; 23:42:31 >
    Neden kotalı paket alalım ki o zaman herkes sınırsız paket alsın hızı 1 mb/sn düşsün o baz istasyonuna 100 kişi bağlansa altyapısı çöker emin ol yane bir baz istasyonuna 1.000 yada 10.000 kişi bağlansa insanların çok olduğu yerlerde altyapı çöker kimse internete giremez dediğiniz çok saçma olur ama 15 gb vınn alanlara yap mesela o olur ama başka türlü yapması saçma ve ben devamlı internette işlerim olur devamlı seyahat ederim 3 operatörün hattı vardır hepsinde internet paketi alırım ve en çok kullandığım avea'dır tek operatör kullanmak saçmalık ayrıca eğer param var diyorsan sınırsız türkcell şirket çalışanlarına veriyor fiyatı yüksekti yalnız
  • 1 Mbit olsa 43 Mbit kapasiteli baz istasyonuna 50 - 100 kişi yüklense 1 Mbit indirme ile yine 1 Mbit alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
    4G LTE gelmeden 1 Mbit söz edilmez, o zaman bile zor bir şey de...
    Bu arada benim 1 GB sınırsız hızı düşse de upload hızı düşmüyordu bende bazen... 3G yükleme hızı da çok iyi tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

1 Mbit olsa 43 Mbit kapasiteli baz istasyonuna 50 - 100 kişi yüklense 1 Mbit indirme ile yine 1 Mbit alabileceğinizi mi sanıyorsunuz?
    4G LTE gelmeden 1 Mbit söz edilmez, o zaman bile zor bir şey de...
    Bu arada benim 1 GB sınırsız hızı düşse de upload hızı düşmüyordu bende bazen... 3G yükleme hızı da çok iyi tabi.

ne kullanıyon sen faturalı mı kontörlü mü ve hangi paket

• @serdarski hocam biliyorum hotspotu. zaten şimdi starbucks a gitmeyi planlıyorum.

@Yandex hız 1 mbit olursa 100kbps ile indirirsin.

@sis651 inşallah 4.5 g gelince uydunet gibi akk bitiminde 3 mb yaparlar dedin gibi. ama 1 bile yapsalar kafi.

@turkeytv hocam şu paketi kullanıyorum.
    http://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/15gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=internet_category
    60 tl ama 64 oluyo vergilerle. bir ay 15gb. doldurduğun zaman hız 96 ya yada 128e düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantn

@serdarski hocam biliyorum hotspotu. zaten şimdi starbucks a gitmeyi planlıyorum.

@Yandex hız 1 mbit olursa 100kbps ile indirirsin.

@sis651 inşallah 4.5 g gelince uydunet gibi akk bitiminde 3 mb yaparlar dedin gibi. ama 1 bile yapsalar kafi.

@turkeytv hocam şu paketi kullanıyorum.
    http://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/15gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=internet_category
    60 tl ama 64 oluyo vergilerle. bir ay 15gb. doldurduğun zaman hız 96 ya yada 128e düşüyor.

Ben indirmeyi kast etmiyorum karşıya yüklemeyi yani upload'ı kast ediyorum.

Ayrıca 3 megabiti bırak 1 megabit bile bekleme 128 kbps yaparsalar otur dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 23 Ekim 2015; 14:38:19 >

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Kontörlü, paket falan almıyorum. Tek 1GB Turbo sınırsız...

96 kbit hızım olsa da yüklemelerde çok hızlı olduğunu görmüştüm. Meğer kullandığım dönem hızı düşmüyormuş, ama sonradan hızını düşürmeye başladılar. Tabi gönderime başlarken ilk anda yüksek hızla başlayıp kısa süre sonra düşmeye başlıyordu sanırım en son hızı.
    3 Mbit yapmazlar. Şu an çoğu kullanıcı 50, 75, 100 GB kotası dolunca 3 Mbit ile devam ediyor. Bu kotayı zaten bitirdiklerinden hiç ADSL kullanmadan mobil ya da 4G hatlarını kullanmak isterler. Böyle bir şey olursa bu da 4G'nin iliğini kurutmaya yeter. 4G'nin sadece kapasitesi beş on kat daha yüksek olacak 96kbit'ten 3 Mbit'e fırlarsa 3. G'yi bile göremeyiz orada. :D 256 kbit olsa uçuşa geçerim ben. :D 512 kbit olsa da süper olur da 50 KB/s güzel indirme hızı... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Kontörlü, paket falan almıyorum. Tek 1GB Turbo sınırsız...

96 kbit hızım olsa da yüklemelerde çok hızlı olduğunu görmüştüm. Meğer kullandığım dönem hızı düşmüyormuş, ama sonradan hızını düşürmeye başladılar. Tabi gönderime başlarken ilk anda yüksek hızla başlayıp kısa süre sonra düşmeye başlıyordu sanırım en son hızı.

Aylık 30lira mı?Turbo internet ile 25tl lik 1gb normal net kota bitince aynı hız değil mi?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Evet, aynı hız. Sadece kota düşümü olmayan aylarda çoklu indirmelerde daha yüksek oluyor hız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.