Şimdi Ara

nasıl bir mesajlaşma uygulaması tutar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. kafamdaki mesajlaşma uygulamasını hayata geçirdim gibi bişey. konu burada anonim mesajlaşma uygulamam hakkında görüş ve öneriler | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

sizce bu uygulama tutar mı? mobil uygulaması ile web tarafı yaklaşık olarak 1.5 sene sürdü. sizce nasıl. görüşleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler.

• Aga uç uca.şifreleme var mı uygulamanda acaba
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

ssl var? uç uca şifreleme yok.

• hasantn H kullanıcısına yanıt
    dünyanın en popüler uygulaması dahi ben tercih etmem o zaman, başkasını bilemem

Amerikan Devlet başkanı benim özel yazışmalarımı görmek istese görebilme imkanı olacak o zaman, yada magazinsel bir çalışanın olsa bu bilgilere erişebilecek kimbilir belki bir ünlü ifşa olabilir ( kim ne etsin benim yazışmalarımı 😂)

Yine de hayırlı uğurlu olsun
  • sosyal medya şirketlerinin devletlere uygulamalarının arka kapısını açmadığını mı sanıyorsunuz?

• çoğu insan bloklamadan şikayet eder ve tüm mesajlaşma uygulamalarında vardır. seninkinde bu olmasın, bu yönüyle bir farklılık oluşturup dikkat çek.

• arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi nasıl bir mesajlaşma uygulaması tutar. bu sorunun cevabını merak ediyorum ve sizlere sormak istiyorum.

örneğin bir arkadaşımız uçtan uca şifreleme var mı diye sordu. peki başka özellikler nelerdir sizin için. yani olmazsa olmazlarınız nelerdir?

• dekareme kullanıcısına yanıt

tam olarak anlayamadım. ne yapıp dikkat çekeceğim?

• olmazsa olmaz dersen kesinlikle çok basit bir arayüzü olmalı. -düzenli

• tekrar merhaba arkadaşlar. bu chatfri adındaki bu uygulamamı nasıl duyurabilirim. nasıl tutmasını sağlayabilirim? bu arada uygulama hakkında bazı bilgiler vermek gerekirse uygulamayı açan kişiler diğer kişilere gözüküyor. mesajlar server raminde tutuluyor ve 5 gün okunmayan mesajlar siliniyor. kullanıcı mesajı aldığında da server raminden siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 6 Şubat 2024; 17:7:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.